Skip to main content

COMUNICAT. Provident Financial Romania: 3 situatii in care sa apelezi la un credit IFN

 
COMUNICAT. Provident Financial Romania: 3 situatii in care sa apelezi la un credit IFN

COMUNICAT. Fie ca planuiesti renovarea locuintei sau intentionezi sa investesti in educatia copilului, sanatatea familiei ori propria formare profesionala, impreuna cu Provident Financial Romania poti rezolva mai usor orice ti-ai propus. Cu ajutorul unui credit IFN la momentul potrivit, totul devine mai simplu.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Un astfel de imprumut, accesat pe termen scurt sau mediu, cu valori cuprinse intre 500 si 20.000 de lei, poate fi solutia ideala pentru orice persoana care are nevoie de suplimentarea bugetului alocat nevoilor personale.

In cazul in care nu dispui de toti banii necesari pentru a-ti duce la bun sfarsit planurile, poti beneficia de un mic ajutor obtinut prin intermediul unui credit IFN de la Provident.

Mai mult decat atat, daca te confrunti cu cheltuieli neprevazute si esti luat prin surprindere, fara a avea niciun ban pus deoparte, Provident te poate ajuta cu suma potrivita. Practic, in functie de nevoile si posibilitatile tale de restituire a imprumutului, poti solicita o suma de bani mai mica sau mai mare, cu rate fixe saptamanale ori lunare.

Provident Financial Romania este o institutie financiara nebancara – IFN – care, conform Legii nr. 93/2009, desfasoara activitati de creditare cu titlu profesional. De la infiintarea sa, din 2006 si pana in prezent, compania a ajutat peste 1 milion de clienti unici in Romania, acordandu-le un credit rapid.

Spre deosebire de entitatile bancare, IFN-urile au un regim de functionare ceva mai diferit, din care fac parte inclusiv conditiile minime de creditare. Afla in continuare mai multe detalii despre motivele pentru care romanii apeleaza intr-un numar atat de mare la Provident. Altfel spus, iata 3 situatii in care sa soliciti un credit IFN:

1. Daca ai fost refuzat deja de alte institutii financiare

Scopul Provident este acela de a acorda imprumuturi rapide unei categorii cat mai largi de beneficiari, dar intr-un mod responsabil. Astfel, daca in urma evaluarii corespunzatoare reiese ca ai posibilitatea de a plati imprumutul solicitat, compania ti-l va acorda indiferent de ce institutie ai fost refuzat anterior.

Asadar, daca decizi sa soliciti un credit IFN de la Provident, conditiile de baza sunt sa oferi informatii cat mai exacte si sa indeplinesti criteriile minime de eligibilitate.

2. Daca veniturile tale sunt minime sau medii

Pentru a obtine un credit IFN de la Provident, ai nevoie de un venit fix minim lunar de doar 300 de lei, dovedibil. Dovada poate consta in adeverinta de salariu, talonul de pensie sau intr-un raport de la ANAF (pe care-l poate obtine compania, cu acordul tau). Celelalte conditii de creditare sunt:

- varsta de minimum 18 ani;
- cetatenie romana si adresa de domiciliu/resedinta pe teritoriul Romaniei;
- numar de telefon valabil.

3. Daca doresti un credit rapid fara a te deplasa de acasa

Cu serviciul optional si auxiliar de gestionare a creditului la domiciliu, lansat de Provident in premiera pe piata din Romania, ai banii acasa la tine in maximum 48 de ore. In conditii de maxima siguranta, conform regulilor sanitare impuse de contextul COVID-19, un reprezentant de vanzari se va deplasa la domiciliul tau.

Acesta iti va raspunde la orice intrebare, iti va oferi suport in completarea formularelor si iti va inmana banii solicitati. Ulterior, el te va vizita periodic, in vederea incasarii ratelor fixe.

Ai nevoie de un imprumut rapid? Suna la unul dintre numerele cu tarif normal 021 9877 / 021 275 75 75, iar unul dintre reprezentantii companiei te va contactata in cel mai scurt timp. Sau aplica online, pe site-ul Provident.ro.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus