Skip to main content

COMUNICAT. S-a lansat service-ul mobil non-stop pentru interventii rapide la instalatii sanitare

 
Foto | Pixabay
Foto | Pixabay

COMUNICAT. Instalator-sanitar.ro vine in sprijinul persoanelor care intampina probleme la instalatia sanitara din locuinta sau de la birou la orice ora din zi si din noapte. Si nu oricum. A lansat service-ul mobil utilat complet, care contine tot ce e nevoie pentru reparatii efectuate in regim de urgenta.

Publicitate

Astfel, restrictiile impuse din cauza pandemiei nu ii mai impiedica pe bucuresteni si ilfoveni sa isi rezolve problema cu defectiunile neprevazute, indiferent de ora.

Un instalator sanitar se poate deplasa rapid la adresa ta si iti poate pune la dispozitie nu doar servicii profesioniste, ci si produsele de care ai nevoie.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Restrictiile nu iti mai permit sa dai fuga la magazin la orice ora, pentru a cumpara ceea ai nevoie pentru rezolvarea stricaciunile neprevazute aparute in casa ta. Insa Instalator-sanitar.ro iti vine in ajutor!

Service-ul mobil non-stop pe care l-au lansat specialistii iti rezolva orice problema aparuta la instalatia sanitara la orice ora din zi sau din noapte, chiar daca nu ai produsele de care ai nevoie.

Prin intermediul acestui serviciu, instalatorii autorizati din cadrul echipei instalator-sanitar.ro vin si in ajutorul celor care vor ca in aceasta perioada sa interactioneze cu cat mai putine persoane si evita sa viziteze magazinele prea des.

Daca ai nevoie de astfel de servicii, iata beneficiile pe care Instalator-sanitar.ro le ofera:

- Gasesti orice ai nevoie pentru rezolvarea problemei legate de instalatiile sanitare in service-ul mobil non-stop

- Nu iti mai pierzi timpul prin magazine si eviti contactul cu alte persoane

- Problema ta la instalatiile sanitare isi gaseste rezolvarea la orice ora din zi sau din noapte

- Primesti factura si garantie pentru orice tip de interventie;

- Preturile lucrarii le afli inainte de a decide daca doresti sa colaborezi cu ei, atunci cand instalatorul evalueaza problema;

- Vei avea parte de o echipa profesionista, cu instalator sanitar autorizat ANRE;

- Colaboreaza atat cu persoane fizice, cat si cu persoane juridice

Astfel, daca ai nevoie de un specialist care sa-ti repare defectiunea la instalatia sanitara sau sa-ti monteze una noua, poti contacta, la orice ora din zi si din noapte, un instalator din cadrul echipei instalator-sanitar.ro. Instalatorii autorizati din echipa vor rezolva orice problema aparuta la instalatia sanitara, fara sa iti faci griji ca nu ai produsele necesare.

Deplasarea la magazine este restrictionata in aceasta perioada, iar astfel de servicii sunt binevenite pentru clientii care au probleme cu instalatia sau trebuie sa o monteze/inlocuiasca.

Asadar, chiar daca ti s-a spart o teava la miezul noptii sau ti s-a infundat scurgerea la bucatarie in weekend, un instalator sanitar se va deplasa oricand sa iti rezolve problema.

Interventii la domiciliu

Fie ca locuiesti la casa, apartament, intr-un duplex sau detii o un birou intr-o cladire de birouri ori un centru comercial, un instalator te va ajuta sa ai o instalatie sanitara montata corespunzator, care sa functioneze conform normelor.

Chiar daca e vorba de scurgeri infundate, robineti sau tevi sparte, montarea obiectelor sanitare din baie sau bucatarie, un instalator sanitar va fi interveni oricand il vei solicita. Nu conteaza zona in care stai, acesta se va deplasa la adresa indicata si va gasi solutia potrivita pentru ca tu si cei dragi sa fiti in siguranta.

Despre instalator-sanitar.ro

Instalator-sanitar.ro este o firma care se ocupa de instalatii sanitare, cu o experienta de peste 18 ani in rezolvarea diferitelor lucrari cum ar fi cele de reparatii sau de montaj. Toti instalatorii din echipa sunt autorizati, lucreaza intr-un mod profesionist si cu maxima prudenta.

Contacteaza un instalator autorizat la numarul de telefon 0771 302 745 si solicita o oferta pentru un instalator sanitar in orice zona din Bucuresti si judetul Ilfov. Vom interveni in scurt timp, cu instalatori care se vor ocupa cu atentie de siguranta casei tale, indiferent de dificultatea lucrarii.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Desfundari Desfundari
    Chiar am nevoie pentru instalatia de gaze!

Trimite un comentariu

sus