Skip to main content

COMUNICAT. SES şi CANAL+, parteneriat pe termen lung în Europa de Vest, Europa Centrală şi Africa

 
COMUNICAT. SES şi CANAL+, parteneriat pe termen lung în Europa de Vest, Europa Centrală şi Africa

COMUNICAT. Acorduri pentru trei poziţii orbitale care acoperă mai mult de 10 milioane de abonaţi şi servicii suplimentare în valoare de 230 de milioane de euro.

SES şi CANAL+ au semnat noi acorduri strategice pe termen lung pentru capacitate de satelit, care vizează 3 zone geografice. Acestea întăresc parteneriatul îndelungat dintre cele două companii şi evidenţiază importanţa satelitului în distributia de conţinut premium către mai mult de 10 milioane de abonaţi.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Reînnoirea contractului pentru mai multe transpondere extinde relaţia dintre SES şi CANAL+ până la finalul acestui deceniu. SES va susţine operatorul francez de televiziune cu plată în distribuţia conţinutului către milioane de gospodării din toată lumea, prin sateliţii de la 19,2 grade Est, 23,5 grade Est şi 22 grade Vest.

Noul contract cuprinde servicii adiţionale în valoare de 230 de milioane de euro, ce includ opţiuni pentru capacitate suplimentară de satelit.

Partener al SES încă din 1995, CANAL+ va continua să utilizeze capacitatea de satelit a SES pentru a difuza pachetele sale de posturi TV la calitate UHD, HD sau SD către peste 10 milioane de gospodării, folosind poziţiile orbitale SES după cum urmează:

-Poziţia orbitală ASTRA de la 19,2 grade Est pentru distribuţia posturilor premium contra-cost CANAL+ în Franţa

-Poziţia orbitală ASTRA de la 19,2 grade Est pentru distribuţia TNTSAT, televiziunea prin satelit gratuită distribuită în sistem digital terestru în Franţa

-Poziţiile orbitale ASTRA de la 23,5 grade Est şi 19,2 grade Est pentru compania luxemburgheză M7, subsidiara CANAL+, care operează o serie de platforme independente contra-cost în regiunile Benelux şi Europa Centrală

-Poziţiile orbitale SES de la 22 grade Vest pentru distribuţia pachetului de posturi CANAL+ în Africa

„Extinderea parteneriatului cu SES a fost o alegere foarte naturală, întrucât avem o relaţie îndelungată de succes în a oferi o experienţă video de calitate către audienţe diverse din toate colţurile lumii.

Această înţelegere vizează 3 poziţii orbitale şi evidenţiază faptul că satelitul stă la baza operaţiunilor noastre de operator pay-TV global. Suntem nerăbdători să colaborăm în anii care urmează pentru a ajunge la cel mai larg public TV posibil”, a declarat Jacques du Puy, CEO, CANAL+ International.

„CANAL+ este o companie globală emblematica şi un brand care exprimă calitate, inovaţie şi conţinut remarcabil şi unul dintre clienţii noştri cei mai vechi şi importanţi.

Suntem foarte mândri de încrederea pe care ne-o acordă CANAL+ şi subliniem încrederea noastră comună în capacitatea transmisiunilor prin satelit de a distribui cel mai bun conţinut, la cea mai bună calitate şi către cea mai largă bază globală de abonaţi.

Acest parteneriat asigură o continuitate in deservirea zonele dezvoltate împreună pentru următorul deceniu şi dincolo de el”, a declarat Steve Collar, CEO SES.

Urmăriţi-ne:

Social Media
Blog
Media Library

Despre SES

SES are o viziune curajoasă în a oferi experienţe extraordinare oriunde pe glob, prin distribuţia conţinutului video de cea mai înaltă calitate şi oferind conectivitate neîntreruptă. Ca lider în soluţiile globale de conectivitate pentru conţinut, SES operează singura constelaţie multi-orbită de sateliţi, oferind acoperire globală şi performanţă înaltă, inclusiv sistemul de latenţă joasă O3b, pe orbită medie.

Prin utilizarea unui reţele extinse şi inteligente, pregătită pentru soluţii cloud, SES este capabilă să ofere soluţii de conectivitate de înaltă calitate oriunde la sol, pe apă şi în aer, şi este partener de încredere al celor mai importante companii de telecomunicaţii din lume, operatori de telefonie mobilă, guverne, furnizori de conectivitate şi servicii cloud, platforme video şi deţinători de conţinut.

Reţeaua video a SES transmite peste 8.300 de canale şi acoperă peste 367 milioane de gospodării, oferind servicii media administrate pentru conţinut liniar şi non-liniar. Compania este listată la bursele de la Paris şi Luxembourg (Semn: SESG). Mai multe informaţii sunt disponibile la: www.ses.com.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Hocus Hocus
    Din moment ce Focus Sat este detinut de Canal+, asta poate fi un semn ca s-ar muta de la 1W pe sateliții Astra. Cam nasol, pentru ca Digi face simulcrypt la cateva posturi de le frecventele lor, si ar trebui sa inceapa sa le transmita ei.
  • Cris Cris
    si cu ce ma incalzeste pe mine?e o stire decedata-moarta..SA FIE PRIMITA.

Trimite un comentariu

sus