Skip to main content

COMUNICAT. 50% reducere plus HBO şi HBO GO incluse un an, în abonamentul Telekom. Conceptul: „Telekonomie - Tai doar costurile, nu şi beneficiile”

 
COMUNICAT. 50% reducere plus HBO şi HBO GO incluse un an, în abonamentul Telekom. Conceptul: „Telekonomie - Tai doar costurile, nu şi beneficiile”

COMUNICAT. Sub conceptul „Telekonomia în toată România”, Telekom Romania lansează oferta comercială dedicată sărbătorilor de iarnă, prin care continuă promisiunea „Tai doar costurile, nu şi beneficiile”. Telekom face încă un pas important în a le oferi românilor ceea ce îşi doresc, reduceri semnificative la produsele şi serviciile de telecomunicaţii, tehnologie smart şi divertisment pentru a petrece timp de calitate alături de cei dragi.

Publicitate

La baza campaniei stau rezultatele studiului Obiceiuri de Crăciun*, care reliefează faptul că 97% dintre români consideră important şi foarte important să beneficieze de servicii accesibile, astfel încât să poată economi şi la factura de telecomunicaţii.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

De altfel, aceştia spun că alocă anul acesta un buget mult redus pentru cadourile de Crăciun, 780 de lei, comparativ cu 1000 de lei, cât erau dispuşi să cheltuiască anul trecut, iar printre darurile pe care se gândesc să le ofere se regăsesc în procent de 47% produsele tehnologice. Cu toate acestea, românii nu sunt dispuşi să renunţe la calitate, pentru 98% fiind important şi foarte important să beneficieze de un raport corect calitate-preţ.

Noua ofertă le aduce românilor exact ceea ce îşi doresc, 50% reducere la principalele produse şi servicii Telekom, plus divertisment gratuit, astfel:

  • Abonamentul mobil Nelimitat M, disponibil la portare, cu internet 4G nelimitat, minute naţionale nelimitate, pentru care clienţii vor beneficia de 50% reducere în primele 12 luni. Costul abonamentului redus este de 3 euro/lună TVA inclus. Pentru 97% dintre români beneficiile nelimitate (4G, minute şi SMS-uri naţionale) sunt importante şi foarte importante.
  • Deoarece printre cele mai cumpărate, dar şi cele mai dorite cadouri de Crăciun sunt şi smartphone-urile, Telekom le oferă clienţilor posibilitatea de ale achizitiona în rate, fără dobândă şi fără avans. Aceştia pot alege, spre exemplu, dintre Xiaomi Redmi 9 la 5 euro/lună, Samsung Galaxy A21s la 6 euro/lună, Huawei P Smart 2021 la 7 euro/lună sau Samsung Galaxy A31 la 8 euro/lună, toate disponibile împreună cu abonamentul Nelimitat M.
  • Produsele smart de la Telekom i-au cucerit pe români, 92% dintre respondenţii la sondajul Obiceiuri de Crăciun au afirmat că îşi doresc în mare şi foarte mare măsură servicii de internet pentru care să nu fie nevoie de noi găuri în pereţi sau cabluri în plus prin casă. Pentru a răspunde acestei nevoi, Telekom oferă serviciul Smart WiFi, internetul instant la priză, cu o reducere de 50% pentru primele 3 luni (doar 14,5 lei/lună). Smart WiFi a fost votat de consumatori produsul anului 2020 în categoria Internet Wireless**.
  • Un cadou smart, accesibil, util şi care se potriveşte tuturor membrilor familiei este şi Smart TV Stick, mai ales căaproximativ 88% dintre români şi-au exprimat dorinţa de a-şi face televizorul smart pentru a putea viziona YouTube şi canale online pe televizor.
  • Astfel, doar la Telekom pot achiziona abonamentul Smart TV Stickcu 50% reducere timp de 3 luni, pentru o periodă contractuală de 24 de luni la preţuri începând de la 7,5 lei/lună.Smart TV Stick este abonamentul de televiziune simplu şi rapid de instalat, fără găuri şi cabluri suplimentare prin casă,cu Google Chrome cast oferit cu chirie şi reducere de 100% pe 24 luni,plus acceslapână la 72 de canaleTV online.
  • 72% dintre români apreciază Crăciunul ca fiind oportunitatea de a lăsa deoparte grijile generate de pandemie, de a se deconecta şi de a se bucura de timpul petrecut alături de cei dragi. Pentru a le oferi clienţilor un motiv în plus de bucurie şi relaxare, serviciile clasice de televiziune de la Telekom vin cu oferta specială cu 50% reducere pentru o perioadă de 6 luni,plusHBO şi HBO GO incluse 12 luni.

„Noua ofertă lansată astăzi, cu 50% reducere la principalele produse şi servicii din portofoliul Telekom, subliniază încă o dată angajamentul faţă de promisiunea Telekonomie - Tai doar costurile, nu şi beneficiile.

Avem încredere în produsele noastre, iar sondajele de opinie pe care le realizăm constant ne demonstrează că avem cele mai bune oferte din piaţă şi că le oferim românilor ceea ce îşi doresc – calitate, oferte simple, produse smart şi beneficii reale. Suntem încrezători că oferta dedicată sărbătorilor de iarnă va reprezenta cadoul perfect, în acord cu dorinţele românilor”, a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidenţial, Telekom Romania.

Oferta dedicată sărbătorilor de iarnă este valabilă în perioada 23 noiembrie 2020 – 31 ianuarie 2021. Mai multe detalii despre oferta propusă clienţilor rezidenţiali sunt disponibile pe website-ul www.telekom.ro.

Telekom vine cu promisiunea „Telekonomia în toată România” şi în întâmpinarea nevoilor antreprenorilor români, cărora le reafirmă propunerea: Tai doar costurile, nu şi beneficiile.

În dorinţa de a-i sprijini cu cele mai bune soluţii dedicate continuităţii afacerii, antreprenorii care vor alege să se porteze în reţeaua Telekom până pe 31 ianuarie 2020, optând pentru abonamentul Freedom 5, vor beneficia de internet 4G şi minute naţionale nelimitate, cu 50% reducere la costul abonamentului în primele 12 luni.

Dacă doresc şi telefoane în rate împreună cu abonamentul Freedom 5, antreprenorii pot opta pentru telefonul Samsung Galaxy A21s, la 9 euro/lună preţ total abonament plus telefonîn primul ansau Samsung Galaxy A31şi Xiaomi Redmi Note 9 PRO, fiecare la 11 euro/lună în total pentru abonament plus telefon în primul an (preţuri fără TVA).

Mai multe detalii despre ofertele prin care Telekom sprijină antreprenorii pentru continuitatea afacerii sunt disponibile la numărul 1921 sau la www.telekom.ro/business/businessliber/.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    asta este pentru cei noi sau si pentru cei deja abonati Ce zice Mosu ?

Trimite un comentariu

sus