Skip to main content

COMUNICAT. Tot ce trebuie să ştii despre lichidul din ţigară electronică

 
Foto | Pexels
Foto | Pexels

COMUNICAT. Lichidul pentru ţigara electronică reprezintă substanţa transformată în vapori, în urma unui proces de încalzire din interiorul produsului pentru fumat. Este o componenta de baza a unei ţigări electronice, despre care ne-am discutăm astăzi mai multe lucruri esenţiale:

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Ce conţine lichidul pentru ţigara electronică?

Deoarece baza unui e-lichid este de natură higroscopică (realizat din substanţe ce pot absorbi apa din aer), conţinutul de apă din componenţa sa poate fi transformat în vapori, în urma procesului de încălzire.

Există două substanţe utilizate frecvent în realizarea celor mai bune lichide pentru ţigări electronice: propilenglicolul (PG) şi glicerina vegetală (VG). De asemenea, mai este utilizată şi substanţa denumită plyethylene glicol 400 (PEG 400).

Diferenţa dintre VG si PG: o ţigară electronică ce conţine lichid pe bază de PG poate oferi un gust mai potentat, dar utilizarea acestuia va produce mai puţini vapori.

La polul opus, glicerina vegetală (VG, substanţă higroscopică fabricată din ulei de palmier şi ulei de cocos) produce mai puţini vapori, însă oferă un gust mai slab. Mai mult decât atât, lichidele pentru ţigări electronice cu PG sunt mai solubile, în timp ce alternativele cu VG prezintă o textură mai vâscoasă.

Cât de sigure sunt substanţele din componenţa sa?

Toate cele trei substanţe higroscopice, utilizate la obţinerea celor mai bune lichide pentru ţigări electronice (PG - propilenglicol / VG - glicerina vegetală / Plythylene Gligol 400 (PEG 400)) sunt adesea utilizate şi ca aditivi, în industria alimentară.

Mai este important de precizat faptul că dintre toate cele trei, PG este o bază utilizată încă din anii ‘50 pentru realizarea nebulizatoarelor şi inhalatoarelor pentru astfel, datorită capacităţii sale de a absorbi apa.

Ce arome pot oferi lichidele pentru ţigara electronică?

Poţi comanda online lichide pentru tigari electronice cu arome de fructe şi mirodenii întâlnite adesea în preparatele tale preferate. Dacă eşti fumator de ţigări obişnuite şi doreşti să încerci experienţa unei ţigări electronice, poţi comanda online lichid cu aroma intensă de tutun.

Accesează acum link-ul de mai sus şi vezi care sunt aromele disponibile în stoc, pentru a comanda online cele mai potrivite astfel de produse pentru gusturile tale.

Lichidul pentru ţigară electronică poate conţine nicotină?

DA şi NU, în funcţie de nevoile tale. Poţi comanda online lichid pentru ţigara electronică cu această substanţă inclusă în compoziţie, sau dacă doreşti, lichid fără nicotină, produs ce favorizează în timp renunţarea definitivă la ţigări obişnuite.

De asemenea, este important de precizat faptul că nivelurile de nicotină pot varia de la produs la produs, aşadar, îţi recomandăm să citeşti cu atenţie specificaţiile fiecărui produs comandat online.

Dacă obişnuiai să fumezi mai puţin de 10 ţigări obişnuite în fiecare, trecerea la ţigări electronice este una fără mari hopuri, dacă optezi pentru un lichid de ţigară cu nivel redus de nicotină.

Dacă obişnuiai să fumezi mai mult de un pachet pe zi, acum este indicat să optezi pentru un lichid cu nivel mediu de nicotină. Dacă obişnuiai să fumezi ţigări tari, îţi recomandăm acum să alegi un e-lichid cu nivel mai mare de nicotină, pe care îl poţi înlocui ulterior cu produse din ce în ce mai slabe.

Pentru o alegere corectă a unui astfel de produs, îţi recomandăm să ceri informaţii suplimentare reprezentantului de vânzări la care ai apelat, în momentul în care te-ai hotărât că vrei să vapezi!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus