Skip to main content

COMUNICAT. Tot ce trebuie să știi despre lichidul din țigară electronică

 
COMUNICAT. Tot ce trebuie să știi despre lichidul din țigară electronică
Foto | Pexels

COMUNICAT. Lichidul pentru țigara electronică reprezintă substanța transformată în vapori, în urma unui proces de încalzire din interiorul produsului pentru fumat. Este o componenta de baza a unei țigări electronice, despre care ne-am discutăm astăzi mai multe lucruri esențiale:

Nota Paginademedia.ro: În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Ce conține lichidul pentru țigara electronică?

Publicitate

Deoarece baza unui e-lichid este de natură higroscopică (realizat din substanțe ce pot absorbi apa din aer), conținutul de apă din componența sa poate fi transformat în vapori, în urma procesului de încălzire.

Există două substanțe utilizate frecvent în realizarea celor mai bune lichide pentru țigări electronice: propilenglicolul (PG) și glicerina vegetală (VG). De asemenea, mai este utilizată și substanța denumită plyethylene glicol 400 (PEG 400).

Diferența dintre VG si PG: o țigară electronică ce conține lichid pe bază de PG poate oferi un gust mai potentat, dar utilizarea acestuia va produce mai puțini vapori.

La polul opus, glicerina vegetală (VG, substanță higroscopică fabricată din ulei de palmier și ulei de cocos) produce mai puțini vapori, însă oferă un gust mai slab. Mai mult decât atât, lichidele pentru țigări electronice cu PG sunt mai solubile, în timp ce alternativele cu VG prezintă o textură mai vâscoasă.

Cât de sigure sunt substanțele din componența sa?

Toate cele trei substanțe higroscopice, utilizate la obținerea celor mai bune lichide pentru țigări electronice (PG - propilenglicol / VG - glicerina vegetală / Plythylene Gligol 400 (PEG 400)) sunt adesea utilizate și ca aditivi, în industria alimentară.

Mai este important de precizat faptul că dintre toate cele trei, PG este o bază utilizată încă din anii ‘50 pentru realizarea nebulizatoarelor și inhalatoarelor pentru astfel, datorită capacității sale de a absorbi apa.

Ce arome pot oferi lichidele pentru țigara electronică?

Poți comanda online lichide pentru tigari electronice cu arome de fructe și mirodenii întâlnite adesea în preparatele tale preferate. Dacă ești fumator de țigări obișnuite și dorești să încerci experiența unei țigări electronice, poți comanda online lichid cu aroma intensă de tutun.

Accesează acum link-ul de mai sus și vezi care sunt aromele disponibile în stoc, pentru a comanda online cele mai potrivite astfel de produse pentru gusturile tale.

Lichidul pentru țigară electronică poate conține nicotină?

DA și NU, în funcție de nevoile tale. Poți comanda online lichid pentru țigara electronică cu această substanță inclusă în compoziție, sau dacă dorești, lichid fără nicotină, produs ce favorizează în timp renunțarea definitivă la țigări obișnuite.

De asemenea, este important de precizat faptul că nivelurile de nicotină pot varia de la produs la produs, așadar, îți recomandăm să citești cu atenție specificațiile fiecărui produs comandat online.

Dacă obișnuiai să fumezi mai puțin de 10 țigări obișnuite în fiecare, trecerea la țigări electronice este una fără mari hopuri, dacă optezi pentru un lichid de țigară cu nivel redus de nicotină.

Dacă obișnuiai să fumezi mai mult de un pachet pe zi, acum este indicat să optezi pentru un lichid cu nivel mediu de nicotină. Dacă obișnuiai să fumezi țigări tari, îți recomandăm acum să alegi un e-lichid cu nivel mai mare de nicotină, pe care îl poți înlocui ulterior cu produse din ce în ce mai slabe.

Pentru o alegere corectă a unui astfel de produs, îți recomandăm să ceri informații suplimentare reprezentantului de vânzări la care ai apelat, în momentul în care te-ai hotărât că vrei să vapezi!

Ce este secțiunea COMUNICATE:

În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât și free-lancerilor care doresc să își promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro

Trimite un comentariu