Skip to main content

COMUNICAT. Unde poti gasi servicii de închirieri macarele

 
COMUNICAT. Unde poti gasi servicii de închirieri macarele

COMUNICAT. Un anunţ de tipul “închirieri macarale” poate fi de interes pentru orice companie care lucrează în domeniul construcţiilor, însă nu dispune de echipamentul necesar pentru toate lucrările pe care le are. Faptul că un astfel de anunţ poate fi uşor de găsit pe Internet, nu poate fi decât un avantaj pentru persoanele interesate. Comenzile pentru servicii sau produse pe Internet sunt atât de fireşti acum, încât s-ar putea crede că se pot face dintotdeauna.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Foarte adevărat, iniţial, după apariţia Internetului, online se putea face publicitate pentru companii, oferindu-se informaţii despre produsele acestora. Ulterior, s-a trecut de la utilizarea simpla la tranzacţii de cumpărături/închirieri online securizate. Azi, deşi poate să nu pară aşa, faptul că pe Internet se pot face inclusiv închirieri de utilaje grele de pe un site precum AdUtilaj.ro reprezintă un salt uriaş.

Ad Utilaj închiriază utilaje de construtii între cele mai diverse

Ad Utilaj este o companie cu o experienţă relevantă în domeniul construcţiilor civile şi industriale. Compania dispune de utilaje de construcţii variate, putând să vină astfel în întâmpinarea nevoilor tuturor clienţilor săi. Angajatii firmei sunt muncitori calificaţi autorizaţi ISCIR care cunosc bine şi respecta toate standardele care ţin de domeniul construcţiilor.

Compania închiriază utilaje cu ajutorul cărora se poate lucra la înălţime, însă şi utilaje transportatoare pentru echipament foarte greu, oferindu-le clienţilor o gamă completă de utilaje, după cum urmează:

  • platforme/nacele autoridicatoare: Ad Utilaj închiriază nacele de diferite dimensiuni - diesel articulate sau nacele diesel foarfecă pentru proiecte la exterior şi teren accidentat şi electrice articulate sau nacele electrice foarfecă pentru construcţii în interior;
  • manitou/telehandler MT1840/ MRT 2150: telehandlerul este un utilaj care determină ca munca să fie optimizată, iar timpul şi finanţele să se poată economisi cât mai mult. Un manitou poate să ridice, să transporte şi să mute materiale deosebit de grele. În unele situaţii, telehandlerul poate să înlocuiască o macara, singura condiţie fiind de a fi dotat cu troliu. De astfel, pe lângă troliu, poate fi dotat cu furci şi cuşci, pentru a se plia pe nevoile tuturor clienţilor;
  • macarale de diferite tonaje: macaralele pe care compania le poate închiria sunt diferite, însă toate dispun de asigurare şi autorizare ISCIR;
  • role transportoare: nu în ultimul rând, compania poate să pună la dispoziţia clienţilor echipamente care pot fi incluse în planurile de relocări industriale. De la Ad Utilaj se poate închiria doar setul de role transportoare, însă la fel de bine se pot închiria toate utilajele necesare unui proiect de relocare – inclusiv, stivuitorul, macaraua, camionul cu trailer şi încărcătoarele frontale;
  • nu în ultimul rând, compania închiriază generatoare.

Foarte important pentru relocări!

Pentru că în domeniul construcţiilor este foarte importantă logistica relocarilor industriale, Ad Utilaj oferă o suită de servicii care completează benefic închirierea:

  • evaluare precisă prin faptul că informaţiile se documentează clar, corect şi optim;
  • etapele de relocare se planifică eficient;
  • firma asigură demontarea şi/sau montarea echipamentelor şi/sau a utilajelor industriale care se relochează;
  • echipele de lucru sunt foarte bine coordonate;
  • în cazul relocărilor industriale se oferă soluţii eficiente pentru transportul rutier;
  • aceste servicii de relocare se pot asigura în toată ţara.

Toate utilajele pe care Ad Utilaj le deţine pot fi închiriate în toată ţara – inclusiv Bucureşti, Ilfov şi zonele limitrofe.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus