Skip to main content

Luis Lazarus se întoarce! Cu emisiuni săptămânale la un post. CNA i-a prelungit licenţa pe încă nouă ani

 
Luis Lazarus
Luis Lazarus

Luis Lazarus revine pe TV. Va modera emisiuni săptămânale la postul Inedit TV, care şi-a prelungit licenţa audiovizuală pe încă nouă ani, în cadrul şedinţei CNA de astăzi, 10 noiembrie.

Publicitate

Lazarus va avea nu mai puţin de trei producţii la Inedit TV, post transformat din „tematic-folclor” în „generalist”. Solicitarea a venit în luna august din partea lui Lazarus, care a ajutat postul să supravieţuiască în continuare.

Inedit TV a fost în insolvenţă şi era în reorganizare judiciară, dar a făcut dovada că toate datoriile la stat au fost achitate. Politica editorială a postului se schimbă, iar Lazarus va modera emisiuni miercuri, joi şi vineri.

Luis Lazarus, în şedinţa CNA:

„Aşa cum am spus data trecută, încercam să modificăm tematica postului din televiziune folclorică în televiziune generalistă, să avem o pondere mai mare în informaţie, ceea ce s-a văzut din monitorizare.

Cu privire la emisiunile pe care le realizez, remarc faptul că acest contract al meu cu postul este până luna viitoare, în decembrie şi aceste emisiuni au o durată de două ore în zilele de miercuri, joi şi vineri.”

Membru CNA: „Acest post, căruia îi reînnoim licenţa, există de două luni”

Prelungirea licenţei pentru Inedit TV pe încă nouă ani a trecut cu şapte voturi pentru şi unul împotrivă. Radu Herjeu a fost cel care a fost împotrivă, justificându-şi alegerea în felul următor:

„Un motiv este că dacă n-am avut încredere în schimbarea de peste noapte a unui post folcloric într-un post generalist, care singura schimbare e că a venit domnul Lazarus. N-aş avea cum să votez pentru. În plus, această licenţă pe care noi o reînnoim a fost acordată acum nouă ani unui post folcloric.

Acest nou post, căruia noi în reînnoim licenţa există de două luni.

Noi nu reînnoim licenţa postului de acum nouă ani, care era tematic şi folcloric. Acum dăm nouă ani licenţă unui post care există de două-trei luni. Mie mi se pare o perioadă insuficientă pentru a mă convinge pe mine că acest post merită încă nouă ani licenţă.”

CITEŞTE ŞI: Luis Lazarus revine! Va avea propriul show. Şi promite: "Se va încadra în limitele legalităţii"

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus