Skip to main content

DERAPAJ. Atac la Ciutacu pe Realitatea Plus: „Ciutacu, unul dintre acoperiții din presă. Trebuia să stea zece ani în pușcărie”. Reacția lui Ciutacu

 
DERAPAJ. Atac la Ciutacu pe Realitatea Plus: „Ciutacu, unul dintre acoperiții din presă. Trebuia să stea zece ani în pușcărie”. Reacția lui Ciutacu

DERAPAJ. Realitatea TV a găzduit o serie de atacuri la adresa realizatorului Victor Ciutacu, de la postul România TV. „Ciutacu este unul dintre acoperiții din presă. Trebuia să facă pușcărie”, a titrat Realitatea Plus pe burtiere, vineri seară. Au fost vorbele lui Cristian Rizea, fost deputat condamnat la închisoare și fugit din țară, într-un interviu înregistrat.

Victor Ciutacu a reacționat și anunță că îi va da în judecată atât pe Rizea, cât și pe cei de la Realitatea Plus. 

Publicitate

Acuzațiile, aduse fără probe, au fost făcute vineri seară, într-o emisiune moderată de Anca Alexandrescu (fostă consilieră a lui Liviu Dragnea și a Vioricăi Dăncilă) și de Bogdan Muzgoci.

Bucata difuzată vineri este parte a unui interviu mai mare, dat pe bucăți în ultimele săptămâni la Realitatea Plus.

Anca Alexandrescu i-a cerut dovezi lui Rizea. A și spus înainte de a da filmul că nu sunt dovezi la ce spune Rizea. Totuși, chiar și în lipsa acestora, au fost date pe post. Au fost date pe post și fără o reacție de la Ciutacu.

Printre altele, Rizea a vorbit și despre „legăturile din Monaco” ale lui Ciutacu. Pe scurt, a spus (transcript via realitatea.net):

E un mare a mator de petreceri, de sprituri cu Dragos Dobrescu, cu Codrut Marta si cu Ilan Schwartzenberg. Si era un mare amator de restaurante de lux in Monte Carlo, dar pe banii smecherilor pe care i-am nominalizat mai devreme, daca va veti duce cu poza lui in rest din Monte Carlo.

- Dobrescu ii dadea bani pentru shopping in Monaco, sa-si faca omul cumparaturile.

- Haideti sa-l devoalam, ca nu avem ce sa facem (...)

- E vorba de unul care tot asa o face in fiecare seara, vrea el sa dea ora exacta in presa si la combinatii cu Elena Istode si cu Cristoiu. La acel scenariu a fost complice cu mine si cu Ion Cristoiu. E vorba, stimati romani, de Victor Ciutacu.

- Domnul Ciutacu, daca legea era aplicata ca si pentru fratii Iancu, ca si pentru domnul Margarit - asociatul fratilor Iancu, domnul Ciutacu trebuia sa stea 10 ani in puscarie. O spun clar, categoric!

Anca Alexandrescu i-a cerut dovezi lui Rizea pentru cele spuse, însă fostul deputat nu a venit cu probe care să-i susțină afirmațiile. Mai mult, nici în emisiune nu au fost aduse alte probe. 

Anca Alexandrescu: Este un jurnalist remarcabil Victor Ciutacu si va trebui sa aduci …

Cristian Rizea: Bineinteles! Sa ma dea in judecata, Anca! Sa intre in direct cu mine sa imi spuna ca nu este adevarat, sa aiba tupeul asta. Pentru ca eu il cunosc de cand baga mana la spagi, cand era consilierul lui Ovidiu Musetescu la APAPS.

Anca Alexandrescu: În afară de vorbele tale să știi că eu nu am niciun fel de probe și să știi că eu sunt obligată să te întreb …

Emisiunea de vineri a coincis și cu un alt eveniment care l-a avut în prim-plan pe Rizea: A fost arestat pentru o perioadă de 18 zile, la Chişinău, conform Libertatea. 

CONTEXT.  În martie 2019, fostul deputat Cristian Rizea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 4 ani şi 8 luni închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, spălare de bani şi influenţarea declaraţiilor. Vineri, pe 6 noiembrie 2020, a fost reținut la Chișinău. Ministerul Justiției a transmis în Republica Moldova o cerere de extrădare pe numele lui Cristian Rizea.

De notat că materialul despre Ciutacu a fost anunțat cu câteva zile înainte, într-o altă emisiune, chiar de către Anca Alexandrescu. Nu spus cu subiect și predicat pe cine vizează dezvăluirile care vor urma, dar a spus:

„Am primit acum un mesaj de la un jurnalist care mă face sifonăreasă. Nu vreau să îi spun numele că să nu îi fac publicitate. E unul dintre jurnaliștii care lua șpagă de la băieții șmecheri. Știu de unde vine atacul, de la domnul Sebastian Ghiță. Voi ați luat șpăgi și noi avem dovezile”, a spus Anca Alexandrescu. 

Ciutacu: Valul de dejecții aruncat la Realitatea de spălătorul de bani Rizea își va găsi răspunsul în instanță

După emisiunea de la Realitatea Plus, Victor Ciutacu a reacționat pe contul de Facebook. Anunță că îi va da în judecată atât pe Rizea, cât și pe Anca Alexandrescu și pe Bogdan Muzgoci (pe care-l numește „no name”). Muzgoci a fost la rândul lui ținta unui atac din partea România TV, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Ciutacu a spus, printre altele:

„Orice acțiune e urmată, fizic, de reacțiune, iar orice datorie trebuie plătită. Motiv pentru care valul de dejecții pe care mi le-a aruncat în cap la Realitatea traficantul de influență și spălătorul de bani Rizea la Realitatea își va găsi răspunsul în instanță.

Aproape tot ce a debitat el pe post despre mine, cu aerul superior al cunoscătorului care frecventează mediile înalte de putere, e o însăilare grandioasă de minciuni gogonate. Combinată, pentru impresie, cu o tentativă de revistă a presei, greșită și aia calendaristic.

Nu sunt atât de tâmpit să șterg în public de flegmele mizerabilului. În plus, de aia s-a inventat justiția.

Alături de el, o să mă văd în fața judecătorului și cu Anca Alexandrescu, aflată în căutarea migăloasă a (re)descoperirii tainelor jurnalismului la 50 de ani.

Nu în ultimul rând, va fi citat procedural și no name-ul ăla plin de el pe care Ancuța îl folosește să rostogolească pe post golăniile pe care nu vrea ea să și le asume. Și care, acum câteva luni, încerca să schimbe mediul de lucru și se cerea, în scris, la România TV”, a scris Ciutacu. 

GALERIE FOTO. Burtiere de la Realitatea Plus, despre Ciutacu

Citește și: DERAPAJ. "Propagandist", "controversat", "implicat în scandaluri". România TV, atac fără dovezi la un jurnalist Realitatea și la tatăl acestuia

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • si daca sint si dovezi? atunci tot derapaj se cheama ? prestatiile lui ciutacu ne duc spre a da dreptate realitatii cu pacatele ei cu tot Si tot aici a aparut ceva bomba despre ponta ( cica arunca avioane de la fereastra ) si toata lumea chitic !
  • Ciutacu nu e ce se crede, dar pe langa Alexandreasca și Muzgoci e un titan. Ea e penibilă în multe apariții (un fel de Alexandra Păcuraru mai bătrână), în timp ce Bogdănel a devenit turnător la Maricel Păcuraru după ce a fost *** sifonar la Cozmin Gușă. Așchia nu sare departe de trunchi, pentru că Bogdan Muzgoci e fiul lui Doru Muzgoci, controversat politician local din Nehoiu, de ale cărui fapte de arme și interviuri cu mascati e plin internetul.
  • Nu stiu dacă e adevărată asta dar stiu că Ciutacu s-a tot aciuat pe lângă diverși,,sponsori,, A lucrat pentru Voiculescu și acum pentru Ghiță. Asta e suficient.
  • Un interviu facut pe ton familiar, si de o parte si de alta... va trebui sa aduci... În afară de vorbele tale... Sa ma dea in judecata, Anca...

Trimite un comentariu