Skip to main content

Se întoarce unul dintre cele mai vechi reality show-uri de la Prima TV: Supernanny

 
Se întoarce unul dintre cele mai vechi reality show-uri de la Prima TV: Supernanny
Urania Cremene

Prima TV readuce unul dintre cele mai vechi formate ale postului: Supernanny. A fost anunțat castingul pentru emisiunea care revine după o pauză de câțiva ani. 

Noul sezon va fi prezentat de Urania Cremene, expert în parenting. Este autoarea All About Parenting, primul program de parenting din țară.

Publicitate

În ultimii 5 ani, Urania Cremene și trainerii din echipa All About Parenting au organizat peste 2.000 de seminarii gratuite, conferințe si workshop-uri intensive la care au participat peste 250.000 de părinți din toată țara.

„Trăim vremuri complicate. Lumea se schimbă și... ne schimbă, dar prima grijă a noastră, a părinților, rămâne aceeași: copiii. Cum îi înțelegem? Cum ne înțelegem cu ei? Cum putem fi părinți perfecți într-o lume... imperfectă?

Vom descoperi împreună secretele unei relații perfecte cu copiii noștri, pentru că și cei mari, ca și cei mici, au mereu de învățat. Chemați-mă cu toată încrederea în casele voastre și veți vedea că orice problemă are soluție și că ei, copiii, sunt mai cuminti decât credeți. V-aștept pentru înscrieri”, spune Urania Cremene despre noul proiect.

Formatul „Supernanny” a fost lansat pentru prima dată în 2005, cu celebra „supernanny” Irina Petrea, la Prima TV. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu