Skip to main content

Se întoarce unul dintre cele mai vechi reality show-uri de la Prima TV: Supernanny

 
Urania Cremene
Urania Cremene

Prima TV readuce unul dintre cele mai vechi formate ale postului: Supernanny. A fost anunţat castingul pentru emisiunea care revine după o pauză de câţiva ani.

Publicitate

Noul sezon va fi prezentat de Urania Cremene, expert în parenting. Este autoarea All About Parenting, primul program de parenting din ţară.

În ultimii 5 ani, Urania Cremene şi trainerii din echipa All About Parenting au organizat peste 2.000 de seminarii gratuite, conferinţe si workshop-uri intensive la care au participat peste 250.000 de părinţi din toată ţara.

„Trăim vremuri complicate. Lumea se schimbă şi... ne schimbă, dar prima grijă a noastră, a părinţilor, rămâne aceeaşi: copiii. Cum îi înţelegem? Cum ne înţelegem cu ei? Cum putem fi părinţi perfecţi într-o lume... imperfectă?

Vom descoperi împreună secretele unei relaţii perfecte cu copiii noştri, pentru că şi cei mari, ca şi cei mici, au mereu de învăţat. Chemaţi-mă cu toată încrederea în casele voastre şi veţi vedea că orice problemă are soluţie şi că ei, copiii, sunt mai cuminti decât credeţi. V-aştept pentru înscrieri”, spune Urania Cremene despre noul proiect.

Formatul „Supernanny” a fost lansat pentru prima dată în 2005, cu celebra „supernanny” Irina Petrea, la Prima TV.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Dacă ar redifuza Sunset Beach ar face cea mai mare audienta.
 • Iuli, voi de ce aveti rating mic sambata

  Pai ca si Antenuta ta. In zilele de joi vineri sambata si duminica. Dar iti e rusine sa recunosti.
 • iubiri secrete chiar ar prinde

  Exact , prinde la publicul pensionar antenist
 • @BigBrother, mortul nu se mai întoarce, dar o companie oricând poate renaște dacă are “acel ceva” care să atragă oamenii.

  Cât despre emisiune, mai bine stau cuminți și aduc formate din USA, sunt destule. Sau emisiuni live și în timpul zilei, nu doar Prime-Time. La fel și schimbarea orei de difuzare a știrilor.

  Apropo, când apare Berecleanca la Prima?
 • E foarte interesanta

  Dar mereu sub Pro TV , ca si Antena Satelor!
 • Altă ciorbă reîncălzită la Prima TV (HD).
  În curând, cică...
 • Ma bucur pt asta. Mi ar fi placut sa o vad pe prezentatoarea initiala, se potrivea perfect cu rolul din emisiune. Si nici nu cred ca avea atata pregatire si parenting in spate.

Trimite un comentariu

sus