Skip to main content

FOTO. (P) De la Lego și mașinuțe, la jocuri Narcos sau Pandemic. Mii și mii de jucării din care să alegeți. Noutățile anului

 
FOTO. (P) De la Lego și mașinuțe, la jocuri Narcos sau Pandemic. Mii și mii de jucării din care să alegeți.  Noutățile anului

GALERIE FOTO (P). Oferta Târgului de jucării într-o serie de imagini. Că tot se apropie Sărbătorile. Pentru copii de toate vârstele, dar și pentru adulți și pentru întreaga familie.

Publicitate

Înainte de imagini, pe scurt, ce găsiți la Târgul de jucării Auchan:

  • Jocurile au una din cele mai variate oferte. De la cele pentru copii (Zăpăcilă, Lâmâia Buclucașă, Harry Potter), la jocuri pentru familie (Activity, Trivia România), dar și pentru adulți. Sunt jocuri Pandemic, Narcos și chiar Wtf?
  • Mașinuțe peste mașinuțe, trenulețe, utilaje de tot felul, drone, la băieți. Plus seria de "arme" NERF, cu câteva modele "de calibru"
  • Lego are o zonă dedicată: pentru copii mai mici - Duplo, pentru fetițe - Friends, pentru cei mai mari - Technic, gama clasică - City. Noutatea anului: Lrgo Mario, după celebrul joc video Super Mario al anilor 90.
  • Pentru cei atenți cu mediu sunt mai multe jucării ECO. Unele din lemn (au un ambalaj dedicat, maro, și o etichetă special) din păduri gestionate durabil și plușuri din pet-uri reciclate: un pluș este făcut din plasticul a 12 sticle reciclate. 
  • Ofertă variată și la fetițe: plușuri peste plușuri, multe produse din gama LOL și multe figurine, păpuși și jucării legate de animația Frozen. Plus, evident, toată gama Barbie.

Galerii foto realizate de Paginademedia.ro pentru Auchan.

VEDEȚI și un reportaj video de la Târgul de jucării, aici.

Așadar, Târgul de jucării 2020 în Galerii foto

1. Jocuri

 

2. Zona băieților

3. Zona fetițelor

4. Lego

5. Jucăriile ECO

Citește și: Reportaj VIDEO. (P) Ce găsiți la Târgul de jucării. Jocurile, "vedetele" anului: pentru mai mult timp împreună

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro

Trimite un comentariu