Skip to main content

FOTO. (P) De la Lego şi maşinuţe, la jocuri Narcos sau Pandemic. Mii şi mii de jucării din care să alegeţi. Noutăţile anului

 
FOTO. (P) De la Lego şi maşinuţe, la jocuri Narcos sau Pandemic. Mii şi mii de jucării din care să alegeţi.  Noutăţile anului

GALERIE FOTO (P). Oferta Târgului de jucării într-o serie de imagini. Că tot se apropie Sărbătorile. Pentru copii de toate vârstele, dar şi pentru adulţi şi pentru întreaga familie.

Publicitate

Înainte de imagini, pe scurt, ce găsiţi la Târgul de jucării Auchan:

  • Jocurile au una din cele mai variate oferte. De la cele pentru copii (Zăpăcilă, Lâmâia Buclucaşă, Harry Potter), la jocuri pentru familie (Activity, Trivia România), dar şi pentru adulţi. Sunt jocuri Pandemic, Narcos şi chiar Wtf?
  • Maşinuţe peste maşinuţe, trenuleţe, utilaje de tot felul, drone, la băieţi. Plus seria de "arme" NERF, cu câteva modele "de calibru"
  • Lego are o zonă dedicată: pentru copii mai mici - Duplo, pentru fetiţe - Friends, pentru cei mai mari - Technic, gama clasică - City. Noutatea anului: Lrgo Mario, după celebrul joc video Super Mario al anilor 90.
  • Pentru cei atenţi cu mediu sunt mai multe jucării ECO. Unele din lemn (au un ambalaj dedicat, maro, şi o etichetă special) din păduri gestionate durabil şi pluşuri din pet-uri reciclate: un pluş este făcut din plasticul a 12 sticle reciclate.
  • Ofertă variată şi la fetiţe: pluşuri peste pluşuri, multe produse din gama LOL şi multe figurine, păpuşi şi jucării legate de animaţia Frozen. Plus, evident, toată gama Barbie.

Galerii foto realizate de Paginademedia.ro pentru Auchan.

VEDEŢI şi un reportaj video de la Târgul de jucării, aici.

Aşadar, Târgul de jucării 2020 în Galerii foto

1. Jocuri

2. Zona băieţilor

3. Zona fetiţelor

4. Lego

5. Jucăriile ECO

Citeşte şi: Reportaj VIDEO. (P) Ce găsiţi la Târgul de jucării. Jocurile, "vedetele" anului: pentru mai mult timp împreună

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus