Skip to main content

TVR Moldova va trece în HD. De când?

 
TVR Moldova va trece în HD. De când?
Sursa foto: deschide.md

Televiziunea Publică va avea un nou post HD. Este vorba de TVR Moldova, care va avea o imagine mai clară începând cu anul 2021.

Consiliul de Administraţie al SRTv a aprobat în şedinţa de ieri, 25 noiembrie 2020, ultima tranșă din fondurile necesare pentru achiziționarea echipamentelor pentru trecerea TVR Moldova în HD.

Publicitate

Cele mai cunoscute producții ale postului sunt Telejurnalul TVR Moldova, „Punctul pe AZi”, „Conexiuni”, „Obiectiv Comun”, „MATINALII”.

TVR 1 și TVR 2, în HD din 2019

Televiziunea publică a investit în echipamente în ultimii ani, iar din 3 noiembrie 2019 TVR 1 și TVR 2 au trecut în HD, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Totodată, Consiliul de Administrație a decis să închidă TVR HD după 11 ani de existență.   

CITEȘTE ȘI: TVR HD se închide oficial din noiembrie. Când se lansează TVR 1 HD și TVR 2 HD

CITEȘTE ȘI: GALERIE FOTO. Noul Telejurnal TVR1 HD în imagini. Cum arată noul studio al știrilor

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu vor trece prea curând TVR3 în HD, deoarece conținutul lor depinde în continuare în mare parte de producțiile studiourilor teritoriale din țară (Cluj, Craiova, Timișoara, Târgu Mureș și Iași) care din câte se pare nu vor face prea curând toate cele 5 tranziția în High-Definition, sau cel puțin 4 din ele.
    Într-adevăr nu prea îmi dau seama cum încă nu au trecut TVR Internațional în HD, din moment ce marea majoritate a producțiilor provin de la TVR1 și TVR2, care au trecut în HD de peste un an
  • Asta ma gandeam si eu... Trec ei in Moldova pe Hd si nu trec Tvr3 care preia continut- Telejurnalul, Matinalii...
  • e curios ca deja au feed-ul HD pentru TVR 3 si TVR i pe tvrplus.ro, dar nu inteleg de ce se misca atat de greu cu lansarea lor pe cablu.

Trimite un comentariu