Skip to main content

COMUNICAT. Care e căruciorul potrivit pentru nou-născutul tău?

 
COMUNICAT. Care e căruciorul potrivit pentru nou-născutul tău?
Foto | Piqsels.com

COMUNICAT. Nașterea unui nou copil este un eveniment extraordinar, care ne aduce, deopotrivă, bucurie dar și responsabilitate, în privința necesităților noului venit în familie. Din acest motiv, orice decizie trebuie să fie cântărită bine, mai cu seamă când este vorba despre achiziția unui cărucior.

Publicitate

Piața oferă modele variate, dar tu trebuie să-l alegi pe acela care vi se potrivește, în funcție: confortul asigurat copilului, terenul pe care veți călători în mod uzual, dimensiunile spațiului alocat pentru depozitare, bugetul familiei.

Nota Paginademedia.ro: În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Pentru maximă siguranță, căruciorul trebuie să respecte standardele de calitate, de aceea, este esențial să îl achiziționezi nou, în garanție, numai de la comercianți de încredere!

Dacă ai nevoie să afli cele mai importante caracteristici de urmărit atunci când alegi căruciorul potrivit unui nou-născut, ideile de mai jos îți stau la dispoziție.

Model potrivit vârstei și necesităților

Decizia poate părea dificil de luat, mai ales dacă te lași influențată doar de costuri. Cu atenție sporită, însă, vei descoperi cărucioare 2 în 1, ce oferă un raport calitate-preț avantajos:

 • Cu landou transformabil în unitate sport – extrem de util atunci când nu aveți suficient spațiu pentru a depozita mai multe componente ale căruciorului;
 • Cu landou și suport detașabile – landoul este dedicat confortului bebelușului în primele 6 luni, iar suportul poate fi utilizat până în jurul vârstei de 3 ani, în funcție de greutatea celui mic (în unele cazuri, maximum 15-17 kg, în altele, până la 20 kg);
 • Cu „scoică” și unitate de transport – model complex, care oferă posibilitatea de a utiliza suportul pentru bebeluș și în autoturism, pe bază Isofix; poate fi folosit din prima zi de viață a copilului până în jurul vârstei de 4 ani (greutate maximă estimată de producător la 22 kg).

Este foarte important ca modelul ales să fie reversibil, astfel încât să asigure copilului atât contactul vizual cu persoana care îl plimbă (transport cu fața către cel mic), cât și posibilitatea de a urmări mediul din jur (cu spatele către adult).

De asemenea, este necesar să existe amortizoare de calitate, pentru a-i permite nou-născutului odihna indispensabilă, precum și sistem de rabatare și aerisire în caz de nevoie.

Cărucior ușor manevrabil și compact

În general, cărucioarele au funcția de pliere, permițând închiderea și stocarea într-un spațiu cât mai redus. Pentru manevrabilitate sporită, sunt recomandate cărucioarele care au:

 • Structură metalică ușoară – cu pliere pentru compactare și depozitare;
 • Mâner ergonomic – reglabil în mai multe poziții și pe înălțime;
 • Roți sigure, dotate cu suspensii – cele din față pot fi pivotante, cele din spate pot susține frâna centralizată;
 • Suport pentru copil bine dotat și compartimentat – cupolă pentru protecția copilului de soare, vânt, ploaie; curele integrate pentru prinderea copilului; buzunar pentru șervețelele umede, scutece de schimb, sticla cu lapte sau cu apă.

Calitatea căruciorului este fundamentală, atât pentru siguranța copilului, cât și pentru tine, ca părinte. Un articol durabil va putea fi utilizat timp îndelungat, deci va însemna o economisire pe termen lung.

Accesorii utile și de calitate

La o primă vedere, acest aspect ar putea ridica oarece obiecții, însă, proaspăta mămică va sesiza imediat diferența enormă între a avea la îndemână sau nu articole precum:

 • Geantă încăpătoare pentru necesarul bebelușului – bine compartimentată și însoțită de o salteluță pliabilă pentru schimbarea celui mic;
 • Huse necesare protejării copilului – care să asigure protecție împotriva vremii nefavorabile și a insectelor; husă pentru protecția picioarelor;
 • Suport dedicat copilului – pentru cană sau sticluță;
 • Suport pentru adult – dedicat unui recipient de cafea/apă/suc;
 • Coș pentru cumpărături – ideal unei plimbări cu opriri în magazine sau la piață pentru cele necesare.

În plus, nu trebuie să excludem faptul că familia s-ar mai putea mări o dată. Prin urmare, alegerea unui model de calitate – sigur, durabil, bine dotat – și îngrijirea corespunzătoare a acestuia vor avea efect benefic asupra bugetului familiei.

În definitiv, achiziția unui astfel de cărucior reprezintă o investiție importantă în asigurarea unui viitor bun copilului tău.

Ce este secțiunea COMUNICATE:

În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât și free-lancerilor care doresc să își promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro

Trimite un comentariu