Skip to main content

COMUNICAT. Care e căruciorul potrivit pentru nou-născutul tău?

 
Foto | Piqsels.com
Foto | Piqsels.com

COMUNICAT. Naşterea unui nou copil este un eveniment extraordinar, care ne aduce, deopotrivă, bucurie dar şi responsabilitate, în privinţa necesităţilor noului venit în familie. Din acest motiv, orice decizie trebuie să fie cântărită bine, mai cu seamă când este vorba despre achiziţia unui cărucior.

Publicitate

Piaţa oferă modele variate, dar tu trebuie să-l alegi pe acela care vi se potriveşte, în funcţie: confortul asigurat copilului, terenul pe care veţi călători în mod uzual, dimensiunile spaţiului alocat pentru depozitare, bugetul familiei.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Pentru maximă siguranţă, căruciorul trebuie să respecte standardele de calitate, de aceea, este esenţial să îl achiziţionezi nou, în garanţie, numai de la comercianţi de încredere!

Dacă ai nevoie să afli cele mai importante caracteristici de urmărit atunci când alegi căruciorul potrivit unui nou-născut, ideile de mai jos îţi stau la dispoziţie.

Model potrivit vârstei şi necesităţilor

Decizia poate părea dificil de luat, mai ales dacă te laşi influenţată doar de costuri. Cu atenţie sporită, însă, vei descoperi cărucioare 2 în 1, ce oferă un raport calitate-preţ avantajos:

  • Cu landou transformabil în unitate sport – extrem de util atunci când nu aveţi suficient spaţiu pentru a depozita mai multe componente ale căruciorului;
  • Cu landou şi suport detaşabile – landoul este dedicat confortului bebeluşului în primele 6 luni, iar suportul poate fi utilizat până în jurul vârstei de 3 ani, în funcţie de greutatea celui mic (în unele cazuri, maximum 15-17 kg, în altele, până la 20 kg);
  • Cu „scoică” şi unitate de transport – model complex, care oferă posibilitatea de a utiliza suportul pentru bebeluş şi în autoturism, pe bază Isofix; poate fi folosit din prima zi de viaţă a copilului până în jurul vârstei de 4 ani (greutate maximă estimată de producător la 22 kg).

Este foarte important ca modelul ales să fie reversibil, astfel încât să asigure copilului atât contactul vizual cu persoana care îl plimbă (transport cu faţa către cel mic), cât şi posibilitatea de a urmări mediul din jur (cu spatele către adult).

De asemenea, este necesar să existe amortizoare de calitate, pentru a-i permite nou-născutului odihna indispensabilă, precum şi sistem de rabatare şi aerisire în caz de nevoie.

Cărucior uşor manevrabil şi compact

În general, cărucioarele au funcţia de pliere, permiţând închiderea şi stocarea într-un spaţiu cât mai redus. Pentru manevrabilitate sporită, sunt recomandate cărucioarele care au:

  • Structură metalică uşoară – cu pliere pentru compactare şi depozitare;
  • Mâner ergonomic – reglabil în mai multe poziţii şi pe înălţime;
  • Roţi sigure, dotate cu suspensii – cele din faţă pot fi pivotante, cele din spate pot susţine frâna centralizată;
  • Suport pentru copil bine dotat şi compartimentat – cupolă pentru protecţia copilului de soare, vânt, ploaie; curele integrate pentru prinderea copilului; buzunar pentru şerveţelele umede, scutece de schimb, sticla cu lapte sau cu apă.

Calitatea căruciorului este fundamentală, atât pentru siguranţa copilului, cât şi pentru tine, ca părinte. Un articol durabil va putea fi utilizat timp îndelungat, deci va însemna o economisire pe termen lung.

Accesorii utile şi de calitate

La o primă vedere, acest aspect ar putea ridica oarece obiecţii, însă, proaspăta mămică va sesiza imediat diferenţa enormă între a avea la îndemână sau nu articole precum:

  • Geantă încăpătoare pentru necesarul bebeluşului – bine compartimentată şi însoţită de o salteluţă pliabilă pentru schimbarea celui mic;
  • Huse necesare protejării copilului – care să asigure protecţie împotriva vremii nefavorabile şi a insectelor; husă pentru protecţia picioarelor;
  • Suport dedicat copilului – pentru cană sau sticluţă;
  • Suport pentru adult – dedicat unui recipient de cafea/apă/suc;
  • Coş pentru cumpărături – ideal unei plimbări cu opriri în magazine sau la piaţă pentru cele necesare.

În plus, nu trebuie să excludem faptul că familia s-ar mai putea mări o dată. Prin urmare, alegerea unui model de calitate – sigur, durabil, bine dotat – şi îngrijirea corespunzătoare a acestuia vor avea efect benefic asupra bugetului familiei.

În definitiv, achiziţia unui astfel de cărucior reprezintă o investiţie importantă în asigurarea unui viitor bun copilului tău.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus