Skip to main content

COMUNICAT. Primii pasi spre succes se fac prin inscrierea la cursuri online pentru copii de la Success Academy!

 
COMUNICAT. Primii pasi spre succes se fac prin inscrierea la cursuri online pentru copii de la Success Academy!

COMUNICAT. Pentru a reusi in viata, copiii au nevoie de mai mult ajutor decat cel pus la dispozitie de educatia standard. Rolul asumat de Success Academy, o „scoala altfel”, este de a oferi cursuri online pentru copii sau adolescenti, care sa ii pregateasca pe acestia pentru viata reala. In conditii normale, Academia ofera si cursuri in sala, la care pot participa tinerii din Bucuresti.

Publicitate

Inscrierea la cursurile de dezvoltare personala successacademy.ro reprezinta primul pas spre succes din viata fiecarui tanar. In urma acestor cursuri online pentru copii si adolescenti, participantii vor dobandi diverse aptitudini, printre care se numara si urmatoarele:

Personal Leadership – auto-cunoastere, mindfulness, stil de viata sanatos, time management s.a.

Life & Thinking Skills – gandire critica si analitica, educatie financiara, comunicare si relationare, setare de obiective etc.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Toate aceste abilitati se dezvolta in timp, motiv pentru care Success Academy ofera un antrenament constant si constient al skill-urilor de care tinerii au nevoie in viata, indiferent de traseul personal sau profesional ales.

Cursurile Academiei sunt menite sa vina in completarea programei scolare si sa le ofere participantilor aptitudini care ii vor ajuta sa depaseasca orice obstacol.

De ce ar trebui să te inscrii la cursurile Success Academy?

Participarea la cursuri online copii si adolescenti le aduce tinerilor nenumarate beneficii. Indiferent daca este vorba de organizarea timpului, de luarea deciziilor, de comunicare, de relationare si asa mai departe, cursantii invata aici cum sa se descurce in viata de zi cu zi. Iata doar 4 motive pentru care fiecare elev ar trebui sa participe la un astfel de program de dezvoltare personala!

1.Experienta. Trainerii Success Academy au experienta de peste 20 de ani in domeniul dezvoltarii personale si al educatiei. Participand la cursurile acestei scoli, poti avea toata increderea ca „te-ai lasat pe maini bune”.

2.Concept unic. Fiind o scoala 100% pragmatica, Academia ofera un program coerent si continuu de dezvoltare personala, adaptat in functie de nevoile fiecarui participant in parte.

3.Implicare. Inca din momentul in care ai devenit interesat de cursurile de dezvoltare personala si chiar dupa absolvirea acestora, trainerii stau la dispozitie cu recomandari si feedback personalizat oferit atat copiilor, cat si parintilor.

4.Rezultate. Pentru echipa Success Academy, fiecare problema are o solutie. Din acest motiv, trainerii urmaresc cu atentie dezvoltarea fiecarui participant si nu renunta pana cand obiectivele propuse nu sunt indeplinite.

Cu ajutorul acestor cursuri online pentru copii si adolescenti, tinerii invata sa raspunda la intrebari precum „cine sunt?”, „ce imi doresc?”, dar si „cum trebuie sa procedez pentru a obtine ce imi doresc?” Echipa Success Academy ii va ghida pe participanti pentru a-si atinge adevaratul potential si pentru a indeplini tot ceea ce isi propun.

Iar asta nu e tot! In cadrul anului de studiu Success Academy, tinerii vor invata cum sa gandeasca si sa vorbeasca in limba engleza. Saptamanal, ei vor participa la doua sesiuni de curs, una in limba romana si una in engleza, aceasta din urma fiind adaptata in functie de nivelul lor lingvistic.

Daca vrei sa te inscrii la cursuri online pentru copii si adolescenti, acceseaza platforma online Success Academy. Completeaza formularul si, in scurt timp, vei fi contactat de un reprezentant al Academiei si vei afla care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi. Participarea la cursurile de dezvoltare personala reprezinta primul pas spre viitorul de succes la care orice tanar viseaza!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus