Skip to main content

COMUNICAT. A treia emisiune stomatologica online realizata de Clinica 32 aniverseaza 15 ani de activitate

 
COMUNICAT. A treia emisiune stomatologica online realizata de Clinica 32 aniverseaza 15 ani de activitate

COMUNICAT. A treia editie a emisiunii stomatologice “Tot sa zambesti”, realizata de Clinica 32 intruneste intreaga echipa la ceas aniversar. Noua emisiune este dedicata celor 15 ani de activitate care sunt sarbatoriti in luna decembrie. Fiecare membru din familia 32 isi deschide inima fata de pacienti si impartaseste ce inseamna conceptul 32 si cum s-au dezvoltat Clinicile 32 pe parcursul a 15 ani.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Veste extraordinara este ca, desi echipa 32 se aniverseaza, cei care primesc cadouri sunt pacientii. Mai exact. 15 manopere cu 15% discount sunt disponibile pe pagina aniversara din site-ul oficial: Promotie-Clinica32

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa intrati si sa accesati discountul. Campania este valabila pana pe 1 martie 2021. Campanie include si manoperele “vedeta” precum : One day Implant sau Implant dentara fara taieturi ghidat digital.

Sub acoperisul Clinica 32, expertii din toate ariile stomatologiei realizeaza tratamente dentare digitale la cel mai bun raport calitate pret. Parte din viziunea Clinica 32 este tratarea celor care aleg echipa 32 cu cele mai noi si eficiente manopere.

Ce inseamna acest lucru? Daca vei merge in America sau in Occident, vei beneficia de aceleasi tratamente, materie prima premium, tehnologie digitala si protocoale profesioanale fara nicio deosebire, in afara de pret. In Romania, preturile sunt mult mai bune.

Incepand cu 9 octombrie 2020, se poate viziona pe canalulul oficial youtube Clinica 32, precum si pe celelate canale social media 32, emisiunea "Tot sa zambesti", cel mai nou proiect realizat de #familia32 & Communication Angels.

Productia este destinata exclusiv mediului online si este singura din Romania creata special pentru pacientii care doresc tratamente stomatologice digitale la cel mai bun raport calitate-pret.

Emisiunea online “Tot sa zambesti” – Clinica 32 va contine materiale relizate alaturi de expertii din echipa 32, in care se vor explica manopere stomatologice digitale, atat cele avansate, cat si cele de rutina, astfel incat pacientii sa poata sa inteleaga ce inseamna trendul digital in stomatologie si ce inseamna un tratament stomatologic la standardele anului 2020.

Acesta nu este primul proiect pe care Clinica 32 il dezvolta in sprijinul pacientilor. Pe site-ul oficial Clinica 32, pacientii pot citi Revista Clinica 32 – Tot sa zambesti care raspunde, de asemenea, la cele mai fierbinti intrebari adresate de pacienti.

Revista poate fi citita aici: Revista-Clinica32

Clinica 32 construieste cu ambitie si determinare un drum in stomatologia digitala romaneasca care se rezuma la: cel mai bun tratament la un pret corect. Ne gasiti aici: * Str. Scarlatescu nr 3, Bucuresti. * B-dul. Banu Manta, 79 A, Bucuresti.

www.clinica32.ro

Programari, la:

  • Str. Scarlatescu, nr. 3, sector 1, Bucuresti

Luni-Vineri: 09.00 - 20.00
(031) 620-3032 | (0751) 249-382
[email protected]

  • B-dul Banu Manta, nr. 79 A, sector 1, Bucuresti

Luni-Vineri: 09.00 - 20.00
(031) 620-3030 | (0784) 484-946
[email protected]

Brandul Clinica 32, precum si intreg aparatul de comunicare si proiectele speciale de marketing sunt dezvoltate de peste 4 ani de catre Communication Angels, sub coordonarea Elenei Prodan.

www.communicationangels.ro

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus