Skip to main content

COMUNICAT. Ilinca Vandici este noul ambasador al brandului CUPIO

 
COMUNICAT. Ilinca Vandici este noul ambasador al brandului CUPIO

COMUNICAT. În urma unui parteneriat semnat la finalul acestui an, Ilinca Vandici devine noul ambasador al brandului CUPIO şi continuă cu succes seria parteneriatelor CUPIO cu ambasadori – vedete.

Publicitate

„Acum câţiva ani am descoperit produsele CUPIO şi treptat am început să le încerc şi să le folosesc. M-am îndrăgostit iremediabil de ele, iar aceasta colaborare mă bucură pentru că mereu am promovat produse în care cred şi pe care le folosesc”, a declarat Ilinca Vandici.

Răzvan Ştefănescu, owner CUPIO a declarat despre decizia companiei: „Suntem încântaţi că Ilinca Vandici s-a alăturat familiei CUPIO şi este cel mai nou ambasador al nostru. Împărtăşim aceleaşi valori cu Ilinca şi această colaborare deschide noi perspective pe termen lung în beneficiul clienţilor noştri.”

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Ca o femeie care exemplifică încrederea şi frumuseţea, Ilinca Vandici este ambasadorul perfect pentru a reprezenta CUPIO: este o femeie activă, un profesionist împlinit, soţie şi mamă implicatăşi un model pentru ceea ce înseamnă femeia acestor timpuri.

În calitate de noua imagine pentru CUPIO, Ilinca va apărea în campanii multimedia, inclusiv digitale, în magazine şi social media.

Un brand puternic îşi bucură susţinătorii atât prin produse şi servicii inovative, dar şi aducând în comunitatea sa celebrităţi îndrăgite de public. Astfel, CUPIO şi Ilinca Vandici vor forma o echipă valoroasă care îşi propune să realizeze împreună o interacţiune atractivă cu publicul brandului.

Despre Cupio

Site-ul Cupio.ro a fost lansat în anul 2012, iar Cupio este o companie 100% românească, care a devenit în scurt timp unul dintre cele mai importante repere în piaţa produselor de cosmetice profesionale. Compania are peste 10.000 de produse în portofoliu, 20 magazine, magazinul online www.cupio.ro cu peste 140.000 clienţi înregistraţi, 11 sub-branduri şi peste 130 angajaţi. Cupio a fost desemnat brandulnumărul 1 din România în domeniul manichiurii, conform unei cercetări de piaţă realizată de compania Market Vector în 2018-2019.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus