Skip to main content

COMUNICAT. Investeşte în sănătatea orală şi oferă zâmbete

 
COMUNICAT. Investeşte în sănătatea orală şi oferă zâmbete

Plaza Dent, clinică dentară in Bucureşti, este un loc către care se pot îndrepta si cei care caută să ofere un cadou atipic celor dragi. În mod cert, un serviciu medical stomatologic nu poate fi oferit oricui, dar pentru cei mai apropiaţi poate fi cel mai preţios dar. În fond, nu este la îndemâna oricui să ofere un zâmbet perfect!

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

În primul rând, nu mulţi s-ar gândi la un astfel de cadou sau chiar dacă se gândesc, ajung să îl considere nepotrivit. În al doilea rând, există şi persoane care consideră că nu îşi permit să plătească preţul unui astfel de serviciu. Contraargumente se pot aduce pentru ambele cazuri.

Serviciile stomatologice pot fi daruri pentru cei apropiati

Bineînţeles, în discuţie nu poate intra toată gama de servicii oferite de o clinica de stomatologie, dar cele de natură estetică sau un implant dentar, în mod sigur, se pot avea în vedere. Pe de altă parte, după cum s-a spus deja, astfel de servicii nu pot fi oferite oricui, ci doar celor mai apropiate persoane.

Soţia, soţul şi chiar copilul ajuns deja adult, poate să se bucure să primească un zâmbet frumos, obţinut cu ajutorul faţetelor dentare sau cu ajutorul unui simplu detartaj si al unui periaj profesional. De asemenea, un membru al familiei se poate bucura nespus la posibilitatea de a face implant dentar, tratament stomatologic pe care nu şi-l permite sau l-a amânat.

Preţurile practicate de clinica dentară Plaza Dent sunt accesibile şi avantajează pacienţii

De regulă, când în discuţie intră un implant dentar, preţurile pot fi diferite, in functie de tipul acestuia. Clinica Plaza Dent oferă promoţii în cazul mai multor tipuri de implanturi. Câteva exemple:

  • implanturi dentare Straumann: fabricate de un lider mondial în implantologie, aceste implanturi elveţiene sunt executate dintr-un aliaj din titan şi zirconiu care susţine cea mai bună rată de osteointegrare şi beneficiază de garanţie pe viaţă;
  • DENTIUM: sunt produse de o firmă coreana de top şi sunt de o calitate superioară, inclusiv în ceea ce priveşte ostointegrarea excelentă;
  • MONOIMPLANT: implanturi bazale produse de o firmă elveţiană, care asigură o intervenţie fără durere şi fără sângerare (fără tăietură, fără cusătură), sub anestezie locală;
  • Dentar Nobel Replace şi Dentar Nobel Activ: de asemenea, produse de elveţieni, au un preţ spectaculos - 1350 Lei, respectiv 1600 Lei – şi o calitate premium.

Alte oferte de care mai poti profita sunt la fatetele dentare, la tratamentul cariilor cu laser dar si la detartraj, airflow si periaj profesional. Mai multe detalii despre fiecare serviciu in parte se pot afla de pe site-ul clinicii PlazaDent.ro.

În concluzie, darurile pentru cei dragi pot fi în forma în care le face bine şi le aduce zâmbetul pe buze. Nu există nicio normă care să convingă că doar anumite produse sunt potrivite pentru cadouri. De astfel, cele mai inspirate cadouri se fac din suflet şi se aleg cu suflet!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus