Skip to main content

COMUNICAT. S-a lansat platforma Euromusicro.eu Peste 500.000 de musictraks pentru media românească

 
COMUNICAT. S-a lansat platforma Euromusicro.eu Peste 500.000 de musictraks pentru media românească

COMUNICAT. Librării muzicale de renume, cu mulți ani de experiență în domeniu, sunt acum reunite pe platforma www.euromusicro.eu. Platforma a fost lansată de EUROMUSIC cu ocazia a 25 de ani de la înființare, de când funcționează pe piața românească. 

Publicitate

Companii importante de producție de film și de advertising beneficiază în ultimii 25 de ani de muzica oferită de Euromusic.

Multe dintre posturile TV din România folosesc deja muzica de background din librăriile reprezentate exclusiv de Editura Euromusic pentru generice, publicitate, filme și emisiuni. Postul public TVR, Pro TV, Antenele din grupul Intact, B1TV sunt doar câteva dintre ele.

Nota Paginademedia.ro: În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Peste 5.000 de compozitori din întreaga lume crează muzică pentru film, televiziune, teatru, sau publicitate. Operele lor se regăsesc acum reunite pe platforma euromusicro.eu și acoperă perfect întreaga arie a cerințelor moderne de producție. Ar fi prea mult să enumerăm aici și numele compozitorilor deveniţi celebri în cei 25 de ani de activitate și mai ales producţiile pentru care aceştia au compus muzica.

Fondată în 1995, EUROMUSIC este prima Editură muzicală independentă de succes din România, unde reprezintă 92 de librării independente din toată lumea și oferă un repertoriu de peste 500.000 de trackuri, care aparţin exclusiv companiei noastre și care se updatează periodic!

Cu un simplu click gasiți muzică de orice gen pentru producţiile voastre.

Un amănunt de reţinut: Numărul pieselor înseamnă mult, dar nu întotdeuna înseamnă şi calitate. Platforma unde puteţi accesa cu ușurință muzica dorită, www.euromusicro.eu vi le oferă pe amândouă: cantitate și calitate exemplară!

Bineinţeles că la cererea expresă a clientului poate fi realizată și muzică originală de către unul dintre compozitorii noștri.

Punctul de plecare al editurii noastre a fost Librăria Sonoton, care de curând a împlinit 55 de ani de existenţă.

Sonoton Film Orchestra, care înregistrează muzica în studiourile de la Hollywood este mândria noastră în materie de "MUSIC PRODUCTION".

Muzica, unul dintre cele mai importante elemente creative în producțiile media trebuie să fie de înaltă calitate și să se acceseze cu ușurință, pentru a putea fi rapid sincronizată cu filmul, publicitatea, sau emisiunea TV.

EUROMUSIC îndeplinește astfel cu succes cerințele moderne ale industriei media.

Nu după mult timp am preluat și librăriile muzicale DeWolfe, care anul acesta a împlinit venerabila vârstă de 111 ani. Rând pe rând s-au adăugat apoi și alte mari colecții europene care dispun de un conţinut muzical de foarte bună calitate. Am enumera doar câteva dintre ele: Arcadia, Mediatracks, Dennis Music, Stock music, Soundiva, Parsiparla, P-mol, Adapt, Absolute Music, 55 Music, Score music etc…

În timpul celor 25 de ani de existenţă ni s-au alăturat și Librării muzicale de pe alte continente, librării de marcă în țările de origine, care odată aduse în România au avut un real succes. Ar fi de menționat colecțiile editurilor Adrenalin, Beatbox, Cute music, Strange fruit și All Sorts Music din Australia, Songs to your Eyes, Frameworkmusic, Ear Parade din USA și African Planit din îndepărtata Africa de Sud.

Majoritatea librăriilor sunt generaliste, dar avem în portofoliul nostru și câteva colecții dedicate, cum ar fi: Mexican Music, Music Media Italia, African Planit, sau Cute Music, cu conținut exclusiv de muzică pentru copii.

Începând cu 01.01.2021 noua Colecție generalistă de mare succes, Music Sculptor din Germania va intra în Editura noastră cu compoziții de excepție, ce vor putea fi editate cu mare ușurință de către utilizatori.

Înregistrările sunt făcute la cel mai înalt nivel tehnic, în cele mai performante studiouri şi de cele mai multe ori cu instrumente acustice, care uneori se îmbină cu cele electronice, sau cu efectele sonore.

Nu dorim să vă plictisim cu prea multă informație, ci vă lăsăm pe voi să descoperiţi platforma euromusicro.eu, să vă elaboraţi proiectele și fără prea mult efort să obțineți doar cu un simplu click, chiar și mult prea puțin agreatul playlist al muzicii sincronizate în proiectul vostru.

Vă invităm să ascultaţi și să folosiți cea mai bună muzică pentru producțiile voastre accesând platforma www.euromusicro.eu

Filme care au folosit muzică din librăriile reprezentate de Euromusic:

[gallery]

Câteva exemple de materiale realizate cu trackuri Euromusic:Ce este secțiunea COMUNICATE:

În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât și free-lancerilor care doresc să își promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro

Comentarii

  • Stau si ma intreb cat tupeu poti sa ai, sa scrii pe prima pagina a sitului: "Aplicând o tehnologie de vârf, toată muzica noastră a fost comprimată pentru ascultare în format MP3. După descărcare, fișierul MP3 poate fi convertit în fișierul original Wav." Orice om care are treaba cat de putin cu prelucrarea sunetelor stie ca un fisier mp3 este comprimat ireversibil, adica nu mai poti obtine niciodat asunetul initial.

Trimite un comentariu