Skip to main content

COMUNICAT. Premiile ProSport – Celebrăm valorile sportului românesc

 
COMUNICAT. Premiile ProSport – Celebrăm valorile sportului românesc

COMUNICAT. Anul 2020 a fost un an dificil pentru sportul mondial. Competiții suspendate, fani dezamăgiți și sportivi care de abia așteptau să revină pe ”câmpul de luptă”. Noul normal înseamnă, paradoxal, competiții sportive private de pasiunea fanilor în tribune. Săli sau stadioane goale găzduiesc doar ecoul antrenorilor care încearcă să își conducă sportivii spre victorie.

A fost o cursă nebună, iar acum ne apropiem de final. Facem lista de dorințe pentru noul an și vrem ca vechea normalitate să-și revină în drepturi. Înainte de asta, hai să recunoaștem meritele celor care au făcut perfomanță în sportul românesc.

Nota Paginademedia.ro: În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Publicitate

Într-un an greu încercat de pandemia noului coronavirus, moartea marelui Diego Maradona, amânarea Campionatului European sau a Jocurilor Olimpice, încercăm să vă oferim un strop de bucurie.

Publicația online Prosport lansează campania PREMIILE PROSPORT. În perioada 1 – 27 decembrie te invităm să îți votezi sportivii care te-au impresionat pe www.prosport.ro, alături de noi, cei din redacția ProSport, dar și de sportivi și conducătorii sportului din România!

Vom avea 4 categorii – Fotbalistul român al anului, Fotbalistul străin al anului în România, Antrenorul anului, Sportivul anului. Pe lângă aceste categorii, redacția ProSport va oferi un premiu special – ProSport Hall of Fame, care recunoaște performanțele și meritele deosebite ale unui mare sportiv român.

Echipa ProSport condusă de redactorul-șef Andrei Trifan vă invită să vă implicați în această campanie și vă promite transparență totală în procesul de votare. Votarea va lua sfârșit pe 27 decembrie, moment în care vor fi analizate voturile fanilor, ale redacției și ale conducătorilor din lumea sportului, iar votul fiecărei părți va valora 33,33% din cuantumul total.

Votul publicului – o treime din total. Fiecare cititor va alege un singur câștigator, iar pe baza voturilor va rezulta TOP 3 sportivi, cărora le vom acorda 5 puncte (locul 1), 3 puncte (locul 2) și 1 punct (locul 3).

Votul redacției ProSport – o treime din total. Fiecare redactor va vota la fiecare categorie. La final, vom face un clasament și primii 3 vor primi, la fel, 5 puncte - locul 1, 3 puncte - locul 2 și 1 punct - locul 3.

Votul oamenilor din lumea sportului - Fiecare președinte, antrenor și căpitan va vota pentru categoriile amintite. Vom face un clasament și vom întocmi TOP 3 sportivi, care vor primi, la fel, 5 puncte, 3 puncte și, respectiv, 1 punct.

Vă urăm spor la vot!

 Despre ProSport

ProSport a fost înființat la data de 2 iulie 1997 și este unul din cele mai respectate branduri din industria de media. Din categoria premierelor realizate de ProSport se pot enumera: primul ziar full-color din România, primul ziar care a depășit 100.000 de exemplare/ediție, primul ziar sportiv care a tipărit ediții în afara țării, primul ziar sportiv care a oferit ediții speciale la stadion înainte și după terminarea partidei. În anul 2000 s-a lansat și site-ul www.prosport.ro.

Site-ul www.prosport.ro a reușit să se impună în peisajul site-urilor din România, atingând de multe ori locul 1 în trafic. Site-ul prosport.ro și-a format un tip anume de cititori fideli, cititori care gustă felul ProSport de a expune articolele, materialele și anchetele.

Un aspect foarte important pentru echipele de oameni care au lucrat la site-ul ProSport a fost viteza de reacție. Primul care obține informația are atu-ul principal în acapararea cititorilor și la acest capitol de cele mai multe ori site-ul Prosport.ro a furnizat primul știrile importante din plan sportiv. Site-ul ProSport a fost de mai multe ori primul care a prezentat evenimente sportive în exclusivitate și, mai mult, a fost uneori sursa care a dezvăluit aspecte ce au generat subiecte pentru întreaga presă din România și uneori pentru presa internațională.

Echipa ProSport este condusă de redactorul-șef Andrei Trifan, iar directorul editorial este Adrian Artene.

Grupul Gândul este singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc şi reuneşte mai multe branduri din presa româneascăprecum: www.cancan.ro, www.ciao.ro, www.verdict.ro, www.gandul.ro, emisiunile Gândul LIVE,moderată de Emma Zeicescu, Gândul Green,moderată de Dan Vardie, www.prosport.ro, emisiunea Prosport LIVE, moderată de Victor Vrînceanu, www.liga2.ro,www.viitorulromâniei.ro,www.promotor.ro,www.go4it.ro, www.descopera.ro, www.csid.ro, www.apropotv.ro, www.go4games.ro și www.raziculacrimi.ro.

 

Ce este secțiunea COMUNICATE:

În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât și free-lancerilor care doresc să își promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

 

GALERIE FOTO. Premiile ProSport 2020

 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro

Comentarii

  • Oare de ce acesti baietasi fac o ancheta cu profil sportiv ?! Nu mi-e clar deloc pentru ca daca te uiti pe site-ul lor gasesti orice altceva numai sport nu. Stiri de rigola, scandaluri, bombe fasaite, orice numai sport nu. Si ei fac ancheta de sport. De limba romana pe care o siluiesc zilnic nici nu mai zic.
  • Sa copiezi o ancheta a Gazetei Sporturilor, care se face de 55 de ani mi se pare penibil si rusinos. Dar atat au putut si astia

Trimite un comentariu