Skip to main content

COMUNICAT. YOXO dă join în 2Performant. Cu tracking în aplicaţie şi comision dublu până la finalul anului

 
COMUNICAT. YOXO dă join în 2Performant. Cu tracking în aplicaţie şi comision dublu până la finalul anului

COMUNICAT. YOXO, abonamentul mobil 100% digital, fără limite contractuale, care oferă banii înapoi pe netul neconsumat şi pe care îl poţi reconfigura în fiecare lună, a intrat în platforma de marketing afiliat 2Performant.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Echipele de dezvoltare YOXO şi 2Performant au colaborat pentru a implementa tracking-ul în aplicaţia YOXO, astfel încât afiliaţii să poată fi recompensaţi pentru fiecare client adus care îşi validează cardul în aplicaţie.

Cu ocazia lansării în 2Performant, afiliaţii care promovează YOXO vor primi bonusuri suplimentare:

-Comision dublu până la finalul anului
-Bonus de 100 EUR pentru publicarea unui articol (se aplică pentru bloguri/site-uri cu trafic de minim 1000 de vizitatori unici/lună)
-Concurs! Primii 5 afiliaţi după numărul de comisioane generate până la finalul anului vor primi câte 500 EUR

Costin Cadelcu, Account Director la 2Performant:

„YOXO este un produs nou pe piaţa de telecomunicaţii. Un abonament 100% digital, care se achiziţionează şi administrează exclusiv din aplicaţia dedicată. Astfel, credem ca este un produs foarte potrivit pentru a avea un program de afiliere. Sperăm să îl creştem şi să dezvoltăm grila de comisionare, pas cu pas, împreună cu afiliaţii”, spune Ioana Acsinia, Online Marketing Manager for the YOXO team.

„Aşa cum YOXO democratizează netul, 2Performant democratizează marketingul. Este, deci, o asociere naturală şi foarte potrivită între brandurile noastre şi suntem convinşi că vom obţine împreună, cu ajutorul afiliaţilor, rezultate excelente”.

Cine sunt afiliaţii?

De la site-uri de conţinut (publishing, blogging, proiecte dedicate) generalist sau comercial, nişat sau nu, la specialişti PayPerClick (Google & Facebook ads), publisheri (ziare, televiziuni, publicaţii online etc.), specialişti sau firme de e-mail marketing, proiecte de cashback, agregatoare de produse pe o anumită industrie sau comparatoare de preţuri şi comunităţi de shopping pe Facebook, afiliaţii funcţionează ca o echipă extinsă de marketing care contribuie la vânzările companiilor din platforma de marketing afiliat 2Performant.

Pentru mulţi dintre afiliaţi, acest tip de lucru devine chiar un stil de viaţă, pentru că o conexiune bună la Internet, inspiraţie şi implicare le aduc acestora venituri câştigate flexibil, de oriunde s-ar afla.

Marketingul afiliat reprezintă modalitatea transparentă de colaborare dintre un brand online şi cei care pot trimite potenţiali clienţi către site-ul brandului respectiv, prin diferite forme de reclamă online, primind în schimb un comision pentru vânzările generate.

Astăzi, peste 1.000 de branduri fac afiliere activ în România, 600 doar prin platforma companiei 2Performant, care a dezvoltat şi operează propria tehnologie în acest domeniu.

De la branduri mari precum Orange, Vivre, Cărtureşti, Answear, la companii mai mici şi foarte nişate, acestea colaborează cu mii de afiliaţi obţinând expunere şi vânzări suplimentare pentru afacerile lor (afilierea poate creşte vânzările unui brand online cu procente între 2-20%, în funcţie de mărimea şi specificul business-ului).

O analiză recentă realizată de 2Performant a arătat că afiliaţii din platformă au câştigat în săptămâna de Black Friday 242 de mii euro, generând vânzări în valoare de 4,35 milioane de euro pentru brandurile cu programe de afiliere active. În ultimele 3 luni, pentru fiecare euro investit în marketing afiliat, brandurile din 2Performant au câştigat 16,93 euro.

Ce este YOXO?

YOXO este un abonament online, flexibil, care se poate reconfigura în fiecare lună, furnizat de către Orange România şi care funcţionează în reţeaua Orange.

Abonamentul este disponibil exclusiv în aplicaţia mobilă dedicată, pentru iOS, AppGallery sau Android, pentru orice număr de cartelă Prepay sau abonamente în afara perioadei contractuale din reţeaua Orange sau un număr nou YOXO.

Disponibil exclusiv online, YOXO nu are perioadă contractuală şi îţi oferă banii înapoi pentru netul neconsumat, la final de lună.

Beneficii clienţi:

●Ai abonament pe 30 de zile, pe care îl închizi când vrei
●Administrezi totul de pe telefonul tău mobil
●Alegi lunar cât net ai nevoie şi primeşti banii înapoi pe ce nu consumi
●Alegi când vrei opţiunea de Roaming în zona SEE
●Ai minute şi SMS-uri naţionale nelimitat
●Ai vizibilitate totală asupra costurilor

Cum poţi câştiga bani promovând YOXO?

Dacă ai un cont de afiliat în 2Performant, aplică la programul de afiliere Orange. Dacă eşti deja înscris(ă), găseşti instrucţiunile de promovare YOXO în descrierea programului de afiliere şi în mesajul transmis în data de 26 noiembrie.

Dacă te pricepi la marketing şi vânzări online, ai un blog/vlog/site, ştii PPC, ai o comunitate online (de exemplu grup Facebook sau profil de social media cu audienţă medie/mare), trimiţi regulat un newsletter etc., poţi să îţi faci un cont de afiliat în 2Performant (e gratuit şi durează un minut) şi să aplici la programul de afiliere Orange. După ce ai fost acceptat(ă) poţi începe să promovezi YOXO pe canalele proprii şi să câştigi comisioane pentru fiecare client care îşi validează cardul în aplicaţie.

Spor la conversii!

2Performant

2Performant este o companie românească de tehnologie ce dezvoltă, operează şi monetizează 2Performant.com - platformă integrată de marketing afiliat şi influencer marketing. Prin această platformă business-urile pot apela la parteneri, afiliaţi şi influenceri, cu care pot lucra prin cele 2 modele de colaborare disponibile în acest moment: marketing afiliat şi influencer marketing.

Conform datelor companiei, 2Performant este cea mai mare sursă locală de trafic pentru magazinele online din România, aducând lunar aproximativ 4,5 milioane de clickuri pentru clienţii din portofoliu.

Cu o activitate de 12 ani, compania este cea care a lansat în România prima reţea de marketing afiliat sub denumirea 2Parale.ro. Trei ani mai târziu a urmat intrarea în piaţa din Bulgaria. În 2016 platforma şi operaţiunile migrează pe 2Performant.com, o nouă soluţie tehnică şi un mod nou de operare care pun accentul pe self-service şi prepay ca soluţie de plată.

Compania a investit până acum peste 1 milion de euro în tehnologie pentru creşterea performanţelor, eficientizarea proceselor, lansarea unei platforme de influencer marketing, uşurarea şi îmbunătăţirea experienţei de utilizare (UX & UI).

Cu o viziune unică despre uberizarea marketingului bazată pe performanţă şi transparenţă, 2Performant a reuşit în aceşti ani de activitate să intermedieze prin platforma de marketing afiliat vânzări în valoare de peste 227 de milioane de euro, prin mai mult de 424 de milioane de clickuri, pentru peste 600 de jucători din eCommerce din România şi din regiune, din peste 30 de industrii.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus