Skip to main content

Discovery lansează propria platformă de streaming. Ce conținut va avea?

 
Discovery lansează propria platformă de streaming. Ce conținut va avea?

Discovery anunță pe 3 decembrie că își va lansa o nouă platformă de streaming. Se numește discovery+, iar conținutul se poate viziona pe baza unui abonament lunar.

Discovery+ va debuta în Statele Unite pe 4 ianuarie 2021, urmând ca apoi să se lanseze global în mai multe etape, acoperind 25 de țări. România nu se află, momentan, printre națiunile în care se va lansa platforma în primele etape.

Ce conținut va oferi Discovery+?

Publicitate

Documentare și emisiuni care se văd pe canalele deținute de Discovery. Spre exemplu, în America pe discovery+ se vor vedea peste 55.000 de episoade, cu peste 2.500 de emisiuni ale canelelor din portofoliul companiei: HGTV, Food Network, TLC, ID, OWN, Travel Channel, Discovery Channel și Animal Planet.

Vor fi, de asemenea, documentarele celebre despre natură produse de BBC. Seriile Planet Earth și Blue Planet se vor putea urmări pe discovery+, fiind prezentate de Sir David Attenborough.

De asemenea, Discovery a dezvoltat un parteneriat cu A&E, History și Lifetime prin care va difuza producții care au fost și sunt în continuare în oferta partenerilor.

Sport pe noua platformă Discovery

Nu doar documentarele își au locul pe noua platformă, ci și competiții sportive. Exclusiv în țările din Europa, discovery+ va oferi și conținutul pe care îl are Eurosport, printre care se numără turnee de Grand Slam de tenis, Marile Tururi de ciclism, motorsport, fotbal și sporturi de iarnă.

Discovery+ va difuza și toate probele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din vara lui 2021. 

GALERIE FOTO. Cum arată noul logo discovery+

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Trimite un comentariu