Skip to main content

Friends, The Big Bang Theory și alte titluri ies de pe Netflix, în această săptămână

 
Friends, The Big Bang Theory și alte titluri ies de pe Netflix, în această săptămână

Netflix spune „la revedere”, Gossip Girls, Friends sau The Big Bang Theory. În câteva zile, o serie de producții îndrăgite vor ieși de pe platforma Netflix.

Publicitate

Mai exact, de la 31 decembrie, vor ieși de pe platforma video producțiile Gossip Girl, Pretty Little Liars, The Big Bang Theory, Friends, Harry Potter, Fresh Prince și Grand Hotel. 

Firends, unul dintre serialele clasice care nu se va mai vedea pe Netflix România, a ieșit încă de anul trecut din Statele Unite. Motivul? Warner Media, compania care deține drepturile pentru serial, l-a introdus pe noua sa platformă, HBO Max, lansată în mai 2020.

HBO Max urmează să se lanseze și în Europa, în a doua parte a anului viitor.

Tot HBO Max a achiziționat și drepturile pentru seria de comedie The Big Bang Theory, într-o tranzacție-record estimată la un miliard de dolari, după cum notează presa internațională.

De asemenea, HBO Max are drepturile, în SUA, pentru franciza Harry Potter, Pretty Little Liars sau Fresh Prince of Bel Air.

La fel este și cazul Gossip Girl, pentru care HBO Max vrea deja să facă o continuare, în colaborare cu producătorul Riverdale.

De menționat că, The Big Bang Theory și franciza Harry Potter sunt momentan disponibile, în România, pe platforma HBO GO.

Citește și: 

Ce titluri intră în ianuarie 2021 pe Netflix

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu