Skip to main content

COMUNICAT. Mai mult decât pizza. Jerry’s Pizza livrează acum şi cel mai vesel calendar pentru 2021. În scop caritabil

 
COMUNICAT. Mai mult decât pizza. Jerry’s Pizza livrează acum şi cel mai vesel calendar pentru 2021. În scop caritabil

COMUNICAT. Jerry’s Pizza şi ontheroof vor să facă din 2021 o sărbătoare continuă, aşa că au lansat Cel mai vesel calendar. Acesta poate fi comandat ca orice alt produs din meniu, iar contravaloarea lui este donată integral proiectului EduBuzz.

Publicitate

Ce face acest calendar unul cu adevărat special este faptul că îţi oferă în fiecare zi un motiv de bucurie, dar îţi şi semnalează oferte la produsele Jerry’s Pizza, ca să sărbătoreşti.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

În 2020, Jerry’s Pizza şi-a propus să inspire oamenii să găsească în fiecare zi un motiv de bucurie. Era nevoie.

„Am început sărbătorind zile internaţionale amuzante în social media şi cu oferte personalizate. Am continuat găsind motive de bucurie în viaţa de zi cu zi. Le-am demonstrat oamenilor că, oricât de multe lămâi ar arunca înspre noi 2020, tot putem găsi lucruri ce fac dintr-o zi normală o mică sărbătoare. Când prinzi toate semafoarele pe verde, când copilul îşi face singur patul sau când crush-ul nu îţi mai dă cu seen, chiar îţi răspunde.

Am răspândit apoi motive de bucurie creând un filtru de Instagram, căruia i-am ataşat şi o reducere la pizza, pentru o celebrare ca la carte. Apoi am invitat comunitatea din social media să privească în jurul lor şi să ne spună care sunt motivele lor zilnice de bucurie. Am primit mii de răspunsuri în câteva zile, prea emoţionante sau prea amuzante să rămână doar în online”, declară ontheroof.

Preţul unui calendar este de 15 lei şi poate fi comandat la fel ca pizza: atât telefonic, cât şi prin aplicaţie.

Iar pentru că sărbătorile sunt făcute pentru a fi celebrate împreună, întreaga sumă strânsă din vânzarea calendarelor va merge către EduBuzz, un proiect creat de doi învăţători inimoşi din Braşov care au dorit să le ofere copiilor o şansă la educaţie.

Astfel, oricine poate cumpăra Calendarul Jerry’s Pizza şi deveni motivul de bucurie al acestor copii care vor să înveţe. Cât noi descoperim noi oportunităţi care merită celebrate, cei mici descoperă normalitatea: accesul la educaţie şi visuri.

„Fără îndoială, Sărbătorile vor fi diferite în acest an. Pentru că şi noi ne-am schimbat într-un an cât în zece. Credem că aceasta e o oportunitate numai bună să învăţăm să găsim în fiecare zi cel puţin un motiv de bucurie şi să păstrăm căldura şi fericirea Sărbătorilor şi în restul anului.

Şi cum 2020 a fost anul în care sărbătorile din calendar nu au făcut decât să ne amintească în ce moduri ne distram în anii anteriori, am decis să luăm sărbătorile oamenilor, să adăugăm un extra-topping de celebrări oficiale şi să facem din fiecare zi o sărbătoare.

Aşa a apărut cel mai vesel calendar pentru 2021. Iar pentru că a dărui a fost dintotdeauna o bucurie pentru noi, era firesc să punem acest calendar în scopul binelui”, adaugă Gabriela Dauteuil (Marketing Manager Jerry’s Pizza).

EduBuzz este proiectul prin care un autobuz dezafectat a fost tranformat în spaţiu în care sute de copii din Augustin, o comună de lângă Braşov, pot învăţa. Un loc în care să păşească curajoşi. Unde învaţă cât de mare e puterea visurilor şi unde află că educaţia te aduce un pic mai aproape de ele.

Mai multe detalii despre EduBuzz găseşti aici.

Cu peste 23 de ani de activitate în România, numele Jerry’s Pizza e deja sinonim cu produse şi servicii de livrare de calitate şi acelaşi gust inconfundabil, lucruri care au poziţionat compania ca lider de piaţă în categorie.

Majoritatea ingredientelor folosite de Jerry’s Pizza provin de la furnizori locali, iar acest aspect nu se va schimba nici în perioada următoare, când producătorii români au nevoie de susţinere mai mult ca niciodată.

Atât calendarul, cât şi pizza cu gustul care se ştie dintr-o felie pot fi comandate prin aplicaţia disponibilă în Play Store, Huawei AppGallery şi App Store sau la numărul unic *3030.

Şi azi e sărbătoare. Cu Jerry’s Pizza, ai cel puţin 365 de motive de bucurie pe an.

Jerry’s Pizza. Se ştie dintr-o felie.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus