Skip to main content

McCann are un nou director de strategie. A trecut pe la Cheil, BBDO și Ogilvy

 
McCann are un nou director de strategie. A trecut pe la Cheil, BBDO și Ogilvy
Ștefan Chirițescu

Agenția McCann din București are un nou director pe strategia campaniilor pe care le va furniza. Este vorba de Ștefan Chirițescu, care va prelua rolul de Head of Strategy din ianuarie 2021.

Chirițescu nu ocupă pentru prima dată un asemenea rol. A mai avut atribuții asemănătoare la agențiile Kubis & Cheil Centrade South-East Europe, Ogilvy și BBDO & Kaleidoscope Proximity conform profilului său de LinkedIn. A mai fost, de asmenea, Senior Strategic Planner la BBDO timp de doi ani și două luni, între 2005 și 2007.

Publicitate

De-a lungul carieire sale Chirițescu a câștigat nu mai puțin de 38 de premii EFFIE și un Grand Effie.

Ștefan Chirițescu, despre venirea la McCann București:

“Sunt bucuros sa ma alatur unei agentii cu un puternic ADN creativ si care si-a construit o solida reputatie in piata locala, dar, mai ales, internationala. Am venit sa pun si mai mult Efficient in Creatively Efficient sloganul care ne defineste.

In anii ce urmeaza, acesta ecuatie definita de creativitate si eficienta va arata cat de valoros poate fi advertisingul in performanta de brand. Cred ca sunt in locul potrivit pentru aceasta demostratie.”

Sagit Tzur Lahav, CEO McCann Worldgroup Romania, despre venirea lui Ștefan Chirițescu:

“In McCann Worldgroup Romania, excelenta in creatie este o constanta dovedita cu rezultate tangibile iar aceasta merge mana in mana cu angajamentul nostru de a creste business-urile si brand-urile clientilor.

Curiozitatea si permanenta cautare de insight-uri reale si valoroase sunt in ADN-ul McCann.

Stefan se alatura agentiei intr-o perioada cu multe provocari, dar este o perioada care cu siguranta va crea oportunitati si ne va deschide noi perspective in viitor. Sunt sigura ca experienta si pasiunea pe care le aduce Stefan vor influenta pozitiv directia in care McCann va merge mai departe.”

Ștefan Chirițescu a oferit și un interviu pentru Paginademedia.ro, la Conferința Globală IAA din 2019. Detalii, AICI

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Trimite un comentariu