Skip to main content

CNA. Agro TV și Look Sport, încă 9 ani pe piața media. Agro va fi și HD. Modificări la cele două posturi Clever

 
CNA. Agro TV și Look Sport, încă 9 ani pe piața media. Agro va fi și HD. Modificări la cele două posturi Clever
Foto: Pexels

CNA. Două posturi ale Clever Media Network au primit prelungirea licenței audiovizuale în ședința Consiliului de astăzi, 28 ianuarie.

Licențele pentru Agro TV și Look Sport expirau pe 28 februarie, astfel că reprezentanții Clever au solicitat CNA-ului prelungirea pentru încă 9 ani (durata legală a unei licențe TV). Au primit aviz favorabil din partea tuturor membrilor, astfel că cele două posturi vor continua să emită în continuare.

Publicitate

Sunt, însă, și modificări în ceea ce privește cele două posturi. La Agro TV, post care se vede și în Republica Moldova și Ungaria, se va face un studio regional la Cluj, pe lângă cel din București.

Adrian Tomșa, acționarul Clever, a explicat în ședința CNA modificările de la Agro TV:

„Am venit cu rugămintea să ne acordați în continuare încredere pentru acest proiect de agricultură, ne dorim să ne dezvoltăm în perioada următoare în tehnică. Să trecem în HD și să deschidem un studio regional la Cluj. Sunt cerute mai multe transmisii de la fața locului.”

În ceea ce privește Look Sport, postul va avea doar 4% producție proprie, după ce a solicitat 15% în 2019. De asemenea, producțiile audiovizuale ale altor producători au trecut de la 85% la 96%. Și acționariatul se schimbă. Adrian Tomșa va deține 90%, iar Maria Nicoară 10%.

Tomșa a vorbit despre această modificare. Conform spuselor sale se vor cumpăra mai multe competiții interne care se vor vedea pe Look Sport 3. Look Sport va difuza mai mult fotbal.

Adrian Tomșa, în ședința CNA:

„Am decis să mutăm Look Sport 3 o bună parte din competiții. Încercăm să luăm multe competiții interne. Vrem să luăm atletism, gimnastică. Nu dorim să le mai difuzăm pe Look Sport, ci o să le aducem pe Look Sport 3. Și de aceea a scăzut numărul de producții proprii. Mai mult fotbal este alocat acum pe Look Sport.”

Grupul în care este acționar Adrian Tomșa mai deține posturile de televiziune Prima TV și Profit.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu