Skip to main content

Premieră. B1 TV, primul post din lume care va difuza documentarul despre Joe Biden

 
Premieră. B1 TV, primul post din lume care va difuza documentarul despre Joe Biden
Foto: PBS Hawaii

B1 TV va fi primul post din lume care va difuza un documentar dedicat lui Joe Biden, președintele ales al Statelor Unite ale Americii. Canalul de știri va transmite producția înainte ca aceasta să apară în SUA.

Producția „Președintele Biden” se va difuza vineri, 15 ianuarie, de la 22:00. Cine a ratat producția o poate urmări în reluare duminică, 17 ianuarie, de la 15:30.

Documentarul a fost produs în ianuarie 2021 de echipa de investigații „Frontline” a rețelei PBS din America.

Publicitate

Filmul prezintă pe larg parcursul lui Joe Biden în politică, domeniu în care a activat mai bine de 50 de ani, ajungându-se până la punctul culminant, intrarea în campania electorală și câștigarea alegerilor din 2020. În urma scrutinului din noiembrie 2020, Joe Biden a devenit candidatul care a obținut cele mai multe voturi în istoria alegerilor din Statele Unite.

Documentarul analizează și modul în care viața personală, crizele prin care acesta a trecut, tragediile, eșecurile și victoriile din politică l-au modelat și l-au propulsat către poziția de candidat din partea Partidului Democrat. Relațiile pe care acesta le are cu Barack Obama și Kamala Harris reprezintă, de asemenea, un punct de interes al acestui film. 

Trailer-ul poate fi urmărit AICI.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

 • PRECIZARE PENTRU AUTOR!!!
  Nu știu ce a fost moderat, dar comentariul "modificat" pe motiv de "limbaj intolerant" e IDENTIC CU CEL ORIGINAL!!!
  Verificați-vă serverele!
  Și dacă ați fii moderat ceva, trebuia să lipsească ceva din comentariul original...
  P.S. Cum definiți voi termenul "limbaj intolerant"? Ce ar trebui să înțeleg din el? Să știu pe viitor...
 • Mie și frică să mă gândesc câți bani au dat cei de la B1 pentru o asemenea exclusivitate!!! ;(
  Audiențele nu se vor ridica pe măsura așteptărilor, cel mai probabil...
  Am senzația că cei de la B1 își *** falimentul!!!!!
 • Nu de aia il injura lumea pe Iliescu, ci pentru ce a facut cat a fost pe mijlocul drumului si mergea cu motoarele turate la maxim.
 • Tare, vedem inaintea americanilor viata presedintelui lor, de parca ne-ar interesa asa tare si ne-ar ajuta cu ceva sa stim ce e cu el.
 • mai bine de 50 de ani in politica... asta nu vrea sa iasa la pensie, sa lase locul si altora... si noi il injuram pe iliescu matusalem ca nu se retrage din politica... desi ilici e demult tras pe dreapta, nici la tv nu mai intervine...

Trimite un comentariu