Skip to main content

COMUNICAT. Ce beneficii oferă un abonament pentru livrarea apei la domiciliu?

 
COMUNICAT. Ce beneficii oferă un abonament pentru livrarea apei la domiciliu?
Foto | Imgur.com

COMUNICAT. Odată cu începerea perioadei în care care se recomandă pe cât de mult posibil distanțarea socială, comenzile de apă la domiciliu au atins niveluri net superioare, comparativ cu anii precedenți.

Nota Paginademedia.ro: În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Publicitate

Chiar dacă principalul motiv se bazează pe nevoie oamenilor de a evita locuri aglomerate, precum spațiile marilor centre comerciale, un abonament de apa la domiciliu activează și alte beneficii, demne de reținut:  

De ce să ai un abonament de apă la domiciliu?

Merită să primești apă acasă, în urma unui abonament pe care îl poți realiza rapid, accesând chiar acum link-ul de mai sus? DA! Iată de ce:

Abonamentul de apă la domiciliu salvează timp

Uită de drumurile la supermarket sau la cel mai apropiat centru comercial de casa ta, pentru a cumpăra apă potabilă. Un abonament de apă la domiciliu te scutește de tot acest efort, cu o simplă realizare a acestuia pe net.

Salvezi astfel zeci sau poate chiar sute de minute în fiecare lună, timp pe care îl poți petrece în compania celor dragi, sau ocupându-te mai degrabă de proiectele tale. Apa potabilă, testată conform standardelor în vigoare, este oricând la un pas de tine, dacă mizezi pe realizarea unui astfel de abonament.

Eviți să cari greutăți mari de apă

Te doare spatele, atunci când cari greutăți mari? Apa pe care o transporți de la magazin către casă poate accentua și mai tare aceste probleme. Dacă nu poți depune un efort fizic deosebit, alege să comanzi apă online.

Realizarea unui abonament de apă la domiciliu garantează o livrare a produselor dorite în 48 de ore, la adresa pe care ai specificat-o, odată ce ai accesat link-ul de mai sus. Apa va ajunge la tine acasă, fără ca tu să te mai ocupi de aceste drumuri.

Abonamentul de apă la domiciliu se realizează simplu

Dacă vrei să ai mereu apă potabilă la domiciliu, nu trebuie decât să treci prin toți pașii necesari pentru realizarea unui astfel de abonament. Fii fără grijă, este un proces cât se poate de rapid, cu pași simplu de înțeles pentru oricine.

Dacă întâmpini anumite probleme la una dintre etape, nu trebuie decât să le ceri ajutorul celor din echipa de Client Support, prin canalele puse la dispoziție de site. Astfel, reușești să clarifici rapid orice lămurire ai avea, astfel încât să poți finaliza întregul proces de realizare a unui abonament de apă la domiciliu.

Ai astfel acces la apă benefică pentru sănătatea ta

Apa pe care o poți comanda online, accesând link-ul de mai sus, este testată în laboratoare acreditate de Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară și Pentru Siguranța

Alimentelor, fiind certificate conform ISO 9001 și ISO 22000. De asemenea, sunt realizate extern analize lunare ale loturilor de apă în laboratoarele Direcțiilor de Sănătate Publică din București și Sibiu și anual, în cadrul ECOIND.

Iată cât de multe beneficii îți poate oferi realizarea unui abonament de apă la domiciliu! Click acum pe link-ul de mai sus, completează pașii necesari și bucură-te apoi de o apă potabilă, testată conform parametrilor în vigoare, pe care o vei primi acasă în maxim 48 de ore de la plasarea comenzii pe site!

Ce este secțiunea COMUNICATE:

În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât și free-lancerilor care doresc să își promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro

Trimite un comentariu