Skip to main content

Cel mai tânăr „leu”. Bogdan Micu, penultimul investitor anunţat în sezonul doi Imperiul Leilor de pe Pro TV

 
Foto: Pro TV
Foto: Pro TV

Pro TV a anunţat şi penultimul investitor din sezonul 2 Imperiul Leilor, care va fi în această primăvară pe post. Este vorba de Bogdan Micu, care la 36 de ani este cel mai tânăr „leu”.

Publicitate

Micu este antreprenor şi s-a impus în domeniul energiei verzi verzi în Statele Unite, Canada, Chile, dar şi în Europa. S-a implicat şi în acţiuni de voluntariat, precum descrierea arhitecturii aplicaţiei ”Inspectorul Pădurii”, prin care orice român poate verifica dacă un transport de lemne este legal sau nu şi cu ajutorul căreia statul român poate opri exploatarea ilegală a pădurilor.

A fost consilier pe IT al Ministrului Mediului în Guvernul Cioloş. Bogdan Micu a lucrat o perioadă, în această vară, şi la Unifarm, pe zona de IT, potrivit Newsweek.

De asemenea, Micu activează în 13 sectoare diferite, printre care energie verde, banking, comerţ, construcţii, IT sau săli de sport. El conduce un business pe mai multe continente, iar compania sa a furnizat până acum proiecte către clienţii săi în valoare de piaţă de peste 1.5 miliarde de dolari.

Bogdan Micu, via Linkedin:

  • Preşedinte Code4Nature (Washington)
  • Membru board Pro Park. (Braşov)
  • GSE Group LLC Energy (SUA) - energie solară
  • CEO Alpin Sun GmbH
  • Chairman of the Board - Fundaţia Micu Bogdan (Braşov)
  • Consilier Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor (2016-2017)

Bogdan Micu, despre prezenţa sa în sezonul 2 Imperiul Leilor:

”Principala mea motivaţie pentru care am venit în Imperiul Leilor este dorinţa de a promova antreprenoriatul în România şi acesta cred că este un mediu foarte bun pentru a face asta.

Contrar aparenţelor, antreprenoriatul nu este foarte popular printre tineri. Vreau să transmit prin apariţia mea aici că poţi să ai succes şi când eşti tânăr. Atunci când eşti tânăr ai curaj să-ţi asumi mai multe riscuri, ceea ce este esenţial pentru antreprenoriat, pentru că nu ai nimic de pierdut. Încerci lumea cu degetul!

Caut o afacere cu un fondator determinat să reuşească şi care are calităţile necesare unui antreprenor, care are o idee închegată şi care a făcut nişte paşi să demonstreze ceea ce spune. Asta e foarte important! Nu te poţi baza doar pe vorbe, trebuie să existe ceva prin care tu demonstrezi ceea ce susţii în faţa noastră”.

Se cunosc patru „lei” din sezonul doi Imperiul Leilor

Anterior, Pro TV a anunţat primii trei investitori din sezonul doi Imperiul Leilor. Dan Şucu, patronul Mobexpert, Cristina Bâtlan, fondatoarea brandului de încălţăminte Musette şi Dragoş Petrescu, fondator City Grill sunt ceilalţi investitori.

Ultimul „leu” ar urma să rămână Mohammad Murad (Phoenicia), după cum Paginademedia.ro anunţa în exclusivitate în octombrie 2020.

CITEŞTE ŞI: Dan Şucu, primul investitor din sezonul 2 Imperiul Leilor pe Pro TV. Doar doi juraţi rămân din echipa veche

CITEŞTE ŞI: Fondatoarea brandului de încălţăminte Musette, investitor la Imperiul Leilor de pe Pro TV

CITEŞTE ŞI: Dragoş Petrescu, fondator City Grill, prezent şi în sezonul doi Imperiul Leilor de pe Pro TV

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marinmol Marinmol
    Asta investitor inseamna ca făcută asa

    Inseamana ca emisiunea va avea audiente mult mai mari ca nea marinica al tau , audientele nu le mai ceri ?
  • Mile Mile
    Adică la mișto
  • angele angele
    Mile: "Asta investitor inseamna ca făcută asa" Mile, zici ca scrii dupa google translate. Poti sa si traduci? Dar in romana, te rog!
  • Mile Mile
    Asta investitor inseamna ca făcută asa
  • Sabina Sabina
    Andreas ,am văzut și eu promo-ul din cadrul emisiunii Vorbește lumea ,dar nu știu exact despre ce e vorba știu doar că mâine revine Cove din izolare iar Adela va face un anunț. Bun venit,Bogdan Micu
  • Mile Mile
    Cine să știe poate cei platiti postaci
  • Andreas Andreas
    S-a anunțat acum într-un promo la Vorbeste Lumea ca maine, ca, “dupa 11 sezoane, emisiunea va trece la un alt nivel” . Știe cineva despre ce este vorba?Vor avea un nou studio? Sau va mai veni cineva alaturi de Adela si de Cove? Sabina, Marian?! Multumesc

Trimite un comentariu

sus