Skip to main content

Cătălin Măruţă, confirmat pozitiv cu Covid-19: „O să fim la emisiune. Transmit de acasă”

 
Foto | Instagram
Foto | Instagram

Cătălin Măruţă are Covid-19. Prezentatorul de la Pro TV a fost confirmat pozitiv, informează protv.ro.

Publicitate

Măruţă a confirmat informaţia pe Instagram, unde a spus şi ce se va întâmpla cu emisiunea „La Măruţă” în următoarea perioadă:

„Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanţă, mai ales că săptămâna viitoare este şi vacanţa copiilor. Asta este, chiar o să avem o vacanţă împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Asta e.

Să ştiţi că o să fim şi la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea La Măruţă continuă aşa că eu şi echipa mea cu siguranţă vom găsi cele mai inedite momente şi cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe.

Tot ce putem să vă spunem este că ne simţim bine. Vă mulţumim pentru mesaje, pentru gânduri şi aveţi grijă: sănătatea pe primul loc. O să vă mai ţin la curent”, a scris prezentatorul potrivit Pro TV.

Într-o postare publicată în urmă cu puţin timp, Măruţă a mai spus:

Ne vedem deci ca de obicei, luni, în direct de la 15:00! Transmit de acasă cu multă energie, aşa cum v-am obişnuit!”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mosulescu Mosulescu
    marean, ai timp ziua sa stai acas

    Exact ca tine postac , vad ca esti zilnic aici pe site sa lauzi antenuta. Zici de altii dar tu ?
  • martin mos martin mos
    andra e cel mai slab jurat de la rat. una e sa fii cantaret, alta sa fii jurat!
  • Stenogramele incendiare ale Happylicăi Stenogramele incendiare ale Happylicăi
    - Doamne Dumnezeule, ce audienţe de toată jena are Mărulă! Ce ne facem cu el? Eu zic să-l dăm afară.
    - Nu se poate. Nu vrem s-o pierdem şi pe nevastă-sa.
    - Atunci hai să-i revigorăm într-un fel emisiunea. Dar cum?
    - Hai să zicem că are şi el boala aia la modă, ca să-l compătimească lumea şi să-i crească audienţele.
    - Nomofobie?
    - Nu, mă, nu aia. Aia care a închis toată planeta şi care ne-a adus în pragul extincţiei ca specie.
    - Perfect, super idee! Totul e să-l dresăm să tuşească şi să strănute la comandă, exact înainte de pauzele publicitare.
  • A. A.
    @Iuli, da, sta si in juriu, dovada ca se gasesc greu oameni care sa fie placuti de public. Irina Rimes, de exemplu, care e o fata foarte ok... greu, foarte greu a fost s-o "cresti", a ajuns in Pro fix pentru ca nu aveai pe cine lua, toti au contracte ba cu Antena, Kanal D etc. S-a dovedit, insa, o alegere foarte ok. Apoi... de des dus la Antena vedetele Pro (ma refer la alea destepte) nu se duc pentru ca stiu ca vedetele Pro isi pierd stralucirea la Antene. Stralucirea aia din PRO o ai doar la Pro. Trei la mana, da, asa e, ai dreptate aici, salariile sunt mici in PRO, insa nici Esca nu are sumele astronomice pe care le vezi in presa, ex.: 50.000 euro si ce aberatii mai exista prin tabloide. Pot doar sa iti spun ca are sub 10K, insa cum Esca e un om foarte arogant, tupeist, rautacios si foarte narcisist in viata reala, ei ii convine sa intretina mitul cum ca ea are un salariu colosal. :)
  • Iuli Iuli
    @A. tu crezi că audiența RGT stă în juriu sau în “talentele” prezentate la TV? Poate să fie în juriu și Madonna, dar degeaba dacă emisiune nu este de calitate și nu atrage publicul.

    Iar Andra pentru aparițiile ei în alte emisiuni a fost plătită și îi convenea, când apari pe sticlă în fiecare lună/an cu atât ai mai mult de câștigat pe toate planurile (publicitate).
    Și dacă nu le plăceau să fie folosiți de ProTV garantat mergeau la Antena1 sau la Kanal D pe bani mult mai mulți, așa cum au făcut-o alții. Apropo, Andra este artistă și câștigă mii de euro doar din concerte locale, iar Marutza are vloguri de unde își scoate și de acolo banii. ProTV nu îi plătește astronomic, oricât de cunoscuți ar fi. Doar Esca are salariu enorm în ProTV.
  • A. A.
    @martin mos, Marutza e cazut in dizgratie de ani bun in PRO TV, singurul motiv pt care e inca tinut acolo e pt. ca PRO o doreste in continuare pe Andra in juriul de la RGT si de-aici s-a pecetluit o intelegere tacita intre Pro, Andra si Marutza: Marutza ramane acolo unde este, insa Pro ii baga Andrei pe gat tot ce are chef, iar ea nu are voie sa refuze nimic (de aici si povestea cand Andra aparea in 3 emisiuni deodata, ea n-avea chef, dar a trebuit sa accepte pt. ca altfel e Marutza in pericol de zburat). Culmea e ca a inceput fix invers, Marutza se milogea de toti sa o aduca pe Andra pe TV, ea accepta orice, era in perioada cand nu era asa cunoscuta... si de unde PRO o accepta pe Andra exclusiv pentru ca Marutza era important pentru ei, acum e invers, Andra e importanta pt. ei, iar Marutza rezista exclusiv datorita ei. Deci sa zicem ca atata vreme cat Andra e dorita de PRO, ramane si Marutza pe sticla. Daca Andra ar cadea in dizgratie cu publicul RGT, atunci poate s-ar pune problema ca Marutza sa dispara, dar asa nu se pune, Marutza ramane. Cuplul Marutza e smecher, profita de situatie si functioneaza. :)
  • Prostica Prostica
    Vai raman postacii fără idol, deja plâng

    Cum plang postacii deja , locul 3 4 zile din 7 pe comercial , de audiente le e rusine sa mai comenteze , le e frica sa le ceara , deja plang
  • mile mile
    marean, ai timp ziua sa stai acas
  • Marian Marian
    Martin mos stai linistit ca nu scapam a zis ca va transmite de acasa ,Geo parerile noastre nu conteaza ,tot Maruta va fi
  • geo geo
    Ar fi putut sa ia o saptamana de ”vacanta” si pe tronsonul acela orar sa programeze un film, ceva. Si cei de la Pro tv puteau face o comparatie a audientelor...nu m-ar mira ca un film bun, la acea ora, sa scoata la reredifuzare audiente mai bune decat Maruta.
  • martin mos martin mos
    o sa respiram si noi ca prea ati acaparat protv-ul tu si sotia ta!
  • Marian Marian
    Parerea mea este sa intre in vacanta prelungita pana se vindeca un pic dar parerea mea nu conteaza , ii doresc sanatate atat lui si familiei nu este de ras ,am vazut ca unii au intrebat cati bani a luat sa fim seriosi are destui bani .
  • Marius Marius
    Omul e disperat rău in cazul asta...
  • An An
    Se putea gasi un prezentator care sa inlocuiasca... Poate Cove...poate Cabral... Am vazut emisiuni facute de acasa de prezentatori precum Carlo Conti in Italia... Dar existau in platou si altii care sa preia ideile... Decalajul la o transmisiune de acest gen va fi ciudat fara cineva in platou... Ca sa faca o emisiune tare as aduce-o poate chiar pe Mihaela Radulescu in asrea 2 saptamani care s-ar pricepe cel mai bine sa modereze o emisiune...
  • Mile Mile
    Vai raman postacii fără idol, deja plâng

Trimite un comentariu

sus