Skip to main content

FOTO. Te cunosc de undeva se pregăteşte de un nou sezon. Mirela Vaida, fiul lui Ştefan Bănică şi Pepe, printre vedetele anunţate

 
Foto: Antena 1
Foto: Antena 1

Antena 1 pregăteşte un nou sezon din Te cunosc de undeva, în această primăvară - al 16-lea. Postul Intact a anunţat şi nume noi printre vedetele ce vor participa la transformări.

Publicitate

Sunt vedete precum moderatoarea Acces Direct Mirela Vaida, Radu Ştefan Bănică, fiul lui Ştefan Bănică, actriţa Emilia Popescu şi Cristina Vasiu, fostă concurentă la Vocea României şi X Factor.

În show rămân Adriana Trandafir şi Romică Ţociu, în timp ce Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu au fost separaţi. Vârciu va cânta alături de Raluka (Raluca Nistor), iar Ştefănescu cu Ana Baniciu. Vaida, Bănică, Popescu, Pepe şi Vasiu vor performa solo.

Juriul rămâne neschimbat. Va fi format din Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan.

Iată lista completă a vedetelor sezonului 16 Te cunosc de undeva:

  • Mirela Vaida
  • Radu Ştefan Bănică
  • Emilia Popescu
  • Pepe
  • Cristina Vasiu
  • Adriana Trandafir & Romică Ţociu
  • Liviu Vârciu & Raluka
  • Andrei Ştefănescu & Ana Baniciu

Ce spun vedetele despre noul sezon?

Mirela Vaida: „Aş fi putut să fiu poate în juriu, dar nu mă bag, pentru că Ozana şi Andreea fac treabă foarte bună, aşa că mă las pe mâna lor. Mă simt ca la şcoală, într-a XII-a, parcă învăţăm pentru bacalaureat, ne interesează concurenţa, care e mai bun, ce i-a picat fiecăruia, ce note avem, cum ne înţelegem, cine cui dă puncte... Contează să ne simţim bine, să dăm totul pe scenă şi să ne bucurăm de momentele astea superbe, pentru că atmosfera de la Te cunosc de undeva! e tot timpul de sărbătoare!”

Pepe: „Mă simt ca acasă aici şi e o perioadă în care chiar aveam nevoie de experienţa acestui show, care mă motivează să mă distrez şi să fiu cât se poate de vesel, iar atunci şi lucrurile din viaţa mea se întâmplă mult mai frumos.

Am venit aici ca să mă bucur, nu ca să câştig, pentru că am câştigat deja de două ori şi aş fi putut câştiga de încă două. Dar nu clasamentul e important, ci să te bucuri pentru fiecare rol pe care îl ai, pentru fiecare coleg pe care îl vezi că se transformă, pentru că Te cunosc de undeva! e un show care te motivează să evoluezi!”

Radu Ştefan Bănică: „Show-ul Te cunosc de undeva este o experienţă artistică importantă, o mare provocare pentru mine, care sunt la început de drum. În această emisiune sunt pus în multe ipostaze în care nu m-aş fi gândit vreodată că voi fi.

Mă bucur că mă descurc bine şi că am nişte colegi extraordinari în acest show. Iar în Emilia Popescu, pe care o cunosc de când eram mic, găsesc un adevărat sprijin, mă ajută cu sfaturi, la fel cum face şi în piesa de teatru "Totul în grădină", în care jucăm la Teatrul de Comedie, în regia domnului Victor Ioan Frunză”

Emilia Popescu: „Sunt bucuroasă să mă întorc la prima mea dragoste, televiziunea, doar că sunt singură, fără partenerul meu. Am urmărit show-ul, e o provocare, din toate punctele de vedere şi abia aştept să împărtăşiţi cu noi experienţa aceasta!”

Cristina Vasiu: “Am primit propunerea cu un entuziasm extraordinar, pentru că de câţiva ani îmi doream să fac parte din proiectul ăsta, si iată că acum, după X Factor, am primit vestea cea mare. Am fost în extaz! Nu îmi venea să cred că se întâmplă, că am ajuns aici şi că voi putea să fac atât de multe lucruri frumoase, să interpretez atât de multe personaje şi să răspund tuturor provocărilor.

Muzical consider că am demonstrat ceea ce a fost de demonstrat, iar acum am mai multe categorii de îmbinat, şi actoria, şi muzica şi distracţia. Va fi pe cât de complicat, pe atât de frumos!”.

Adriana Trandafir: ”Am muncit foarte mult, iar acum o să muncim de 10 ori mai mult! Revenim cu forţe proaspete, un pic mai tubo şi cu aceeaşi dăruire, mai ales că lumea aşteaptă mai mult de la noi acum! Vă promitem că nu o să vă dezamăgim!”.

Romică Ţociu: „La vremuri noi, tot noi! Au crezut că scapă, dar nu ne lăsăm. În sezonul 15 am avut de luptat cu două cupluri pe care le-am „tocat” mărunt, şi din punct devdere vocal, cât şi la nervi!”

Liviu Vârciu: . „Sunt aşa de trist, nici nu ştim cine a greşit, nici nu ştim de ce şi cine a spus ultimul cuvânt...vezi cum am eu ochii în lacrimi şi cât de fericit e Andrei?. Suntem foarte bucuroşi că suntem din nou aici, din păcate, sau din fericire, că încă nu ştim, nu mai concurăm împreună!”.

Andrei Ştefănescu: „Alături de de noua mea colegă, Ana, voi face un cuplu minunat, vom fi primii, nu ştim încă dacă de la început sau de la final!”

Ana Baniciu: „Mă bucur tare mult că sunt aici pentru a doua oară, după o pauză de aproximativ doi ani! Vreau să subliniez că acesta este unul dintre cele mai grele show-uri din România, pentru că pune la un loc şi muzică, şi actorie, şi prezenţă scenică, costume etc, e un show complex, iar noi pornim la drum cu gândul, în primul rând, să ne distrăm!”.

Raluka: „Cred că au făcut un calcul, au zis că dacă data trecută nu au reuşit să ne învingă şi să ne „sufle” premiul cel mare, să încerce acum să ne dezbine, aşa măcar unul dintre ei tot va câştiga! Mă bucur că am din nou ocazia să fac parte din acest proiect, unul de suflet pentru foarte mulţi artişti de la noi!”.

GALERIE FOTO. Vedetele sezonului 16 Te cunosc de undeva

  • Mirela Vaida
  • Radu Ştefan Bănică
  • Cristina Vasiu
  • Emilia Popescu
  • Pepe
  • Andrei Ştefănescu & Ana Baniciu
  • Liviu Vârciu & Raluka
  • Adriana Trandafir & Romică Ţociu
Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mile Mile
    Chefii , iumor, nea marin comercial
  • ciotica ciotica
    ca si la fierbinteni

    Ca si la sacrificiul , noua adela , factorati , cunoscuti , nu ai umor , next star , dar mai ales la accesati
    vezi tu , fierbintenii fac 12 national si 10-11 comercial , dar cunoscutii zero au dublu national
  • martin mos martin mos
    bine ca nu la bagat pe dorian popa-*** sau hart cum se cheama acum!
  • Rozalia Rozalia
    Îmi cer scuze. Nu am vrut să jignesc pe nimeni.
  • Rozalia Rozalia
    Sper sa nu mai permiteți "*** "promovată de concurenții-cupluri. Oricât de simpatici ar fi, vorba multă sărăcia omului. Show-ul este despre actorie-muzică și nu despre cât de mare se dă unul și altul.
  • Maria Scanteie Maria Scanteie
    Doresc succes tuturor care participă la " Te cunosc de undeva".
    Păcat că a despărțit cuplul Varciu-andrei. Erau buni împreună si făceau show.
    Imi doream sa o revăd si pe Monica Anghel. Dar ma bucur pentru Vaida.
  • je je
    am o propunere: Vulpita si Tociu, Viorel si Adriana Trandafir!
  • Mario Mario
    B.A.M am cautat si Mirela a zis ca la un moment dat va lipsi o zi sau doua de la emisiune dar nu permanent
  • Mario Mario
    B.A.M are dreptate
    Acces direct zilnic si weekend
    Sa numai punem ca are o ditai familie acasă si 3 copii mici
    Plus ca are si o mini cariera muzicala si teatrala+Te cunosc este destul de..
    Dar nu cred ca va renunța la acces ca nu vad pe altcineva mai bun pentru asta
  • mile mile
    ca si la fierbinteni
  • B.A.M B.A.M
    Mirela Vaida nu are cum să facă emisiuni live de luni până vineri la Acces Direct, înregistrări pentru Acces de Weekend dar și repetiții și înregistrări la Te Cunosc De Undeva!!! E prea mult fizic!!!
    Se pregătește cumva debarcarea ei de la Acces Direct sau cum vine asta???
  • Jadorel Jadorel
    Vine Mirela Vaida ?
    E clar, audienta va fi si mai mare pe public national, adica pensionarii...
  • Marian Marian
    Oricum vor rancezi iar pe locul 2,ii rupe Pro-ul
  • Maria Maria
    Mirela vaida
    Stiu ca multora dintre voi va este antipatică dar este o artistă foarte mare
    Daca ar fi avut cariera de cântăreață de cand era tânăra acum era un artist mare va zic eu
  • Mario Mario
    Iuli daca observi bine toți spectatorii emisiunei spun ca fara ei emisiune nu ar avea farmec

Trimite un comentariu

sus