Skip to main content

COMUNICAT. Ce trebuie sa stii despre dezinfectanti pentru a putea alege solutia potrivita?

 
COMUNICAT. Ce trebuie sa stii despre dezinfectanti pentru a putea alege solutia potrivita?

COMUNICAT. Pandemia de Covid-19 a schimbat foarte multe aspecte ale mediului profesional, astfel incat un numar foarte mare de persoane lucreaza, in prezent, de acasa. Cu toate acestea, indiferent daca lucrezi sau nu de la domiciliu, mediul casnic trebuie sa fie pastrat curat, sanatos si sigur.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit

Pentru a putea face acest lucru, trebuie sa folosesti dezinfectanti de calitate, substante concepute pentru uz casnic care pot elimina virusurile si bacteriile de pe majoritatea suprafetelor. Inainte de a intra in detalii, vei descoperi pentru ce a fost conceputa gama de dezinfectanti si cum functioneaza aceste solutii pentru a asigura un mediu lipsit de bacterii.

Cum functioneaza diferitele tipuri de dezinfectanti?

Fie ca vorbim despre dezinfectanti pentru maini sau pentru suprafete, solutiile de dezinfectare sunt agenti chimici care, odata aplicati pe o anumita suprafata, lucreaza pentru a distruge virusurile, bacteriile, fungii, mucegaiul si alte microorganisme care pot pune sanatatea omului in pericol.

Mai precis, substanta care inactiveaza acesti agenti patogeni este denumita “ingredient activ”, avand rolul de a distruge microorganismele periculoase la nivel celular. Pe langa ingredientele active, solutiile de dezinfectare mai pot contine si alte substante cu scopuri variate, precum agenti de ingrosare (in cazul gelurilor) sau alti aditivi care sa contribuie la eficientizarea operatiunii de dezinfectare.

Cum sa alegi solutia potrivita pentru casa ta?

Gama de produse speciale pentru dezinfectare este foarte larga, asadar alegerea potrivita se poate face avand in vedere o serie de factori relevanti pentru necesitatile tale. Iata care sunt acestia!

- Eficienta. Solutia de dezinfectare pe care o alegi este suficient de eficienta pentru a elimina riscul de contaminare din spatiile casnice sau cele de lucru? In momentul de fata, cele mai multe persoane se concentreaza pe distrugerea unui agent patogen anume, respectiv Covid-19.

Daca si tu vrei sa tii acest virus la distanta, trebuie sa stii ca www.dezinfectanti.ro comercializeaza solutii dezinfectante avizate in laboratoare internationale, cu efect garantat virucid! Astfel, poti opta pentru cele mai eficiente solutii dezinfectante sub forma de spray cu pulverizator, lichid sau servetele dezinfectante pentru suprafete.

- Timpul de eliminare al agentilor patogeni. Microorganismele sunt distruse imediat sau substanta trebuie sa “lucreze” pentru un anumit timp? Este suficient sa actionezi doar spray-ul sau trebuie sa intinzi substanta cu carpa pe intreaga suprafata?

Eliminarea microorganismelor este strans legata atat de cantitatea de substanta dezinfectanta pe care o folosesti, cat si de repartizarea acesteia pe respectiva suprafata. In plus, unele virusuri sunt distruse prin actiunea continua a produselor de dezinfectare pe o perioada de circa 30 de secunde. Astfel, nu numai substanta pe care o alegi va conta, ci si modul in care o intrebuintezi.

- Siguranta in utilizare. Exista foarte multe substante chimice care pot distruge virusurile si bacteriile, insa doar cateva (si in concentratii anume) sunt si sigure pentru uz. Astfel, unele tipuri de dezinfectanti pot deteriora anumite suprafete, in timp ce alte solutii puternice pot crea iritatii ale tractului respirator sau chiar arsuri ale pielii. Tocmai de aceea, trebuie sa citesti cu atentie instructiunile de utilizare inainte de a alege solutia de dezinfectare potrivita necesitatii tale.

- Usurinta in utilizare. Pe langa eficienta, solutiile de dezinfectare trebuie sa asigure si o modalitate practica de a le aplica. Astfel, daca vrei sa dezinfectezi anumite suprafete de acasa ori din mediul de lucru, poti folosi o carpa imbibata in dezinfectant sau o varianta mai practica: servetele dezinfectante pentru suprafete. Acestea sunt ideale pentru manere, tejghele, balustrade, clante si alte suprafete de contact.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus