Skip to main content

COMUNICAT. Descopera avantajele consultantei online pe Ad-Avocat.ro

 
COMUNICAT. Descopera avantajele consultantei online pe Ad-Avocat.ro

COMUNICAT. In urma cu cativa ani nu ne-am fi imaginat ca vom putea sa colaboram cu un avocat prin intermediul internetului, fara sa ne deplasam din confortul casei sau de la locul de munca. Acest nou tip de consultanta juridica vine ca raspuns la nevoile clientilor din perioadele in care restrictiile sociale si-au spus cuvantul si a fost nevoie de o adaptare din partea caselor de avocatura, pentru continura desfasurarii activitatii.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit

Ad-Avocat.ro se numara printre cei care au pus bazele acestei idei de platforme online, in care clientii isi pot face programare si pot intra in contact cu un avocat, in mai putin de 1 ora. Exista o serie de avantaje ale acestui tip de serviciu, aflandu-se deja printre metodele preferate ale multor clienti, de a mentine colaborarea cu avocatul.

Economisim timp si bani

Consultanta online in probleme juridice este o metoda mult mai eficienta, fata de cea clasica, oferind o serie de beneficii, in special, clientilor. De ce spunem acest lucru? Unul dintre primele avantaje este in mod clar economisirea de timp. Nu mai sa ne gandim putin cat timp se pierde prin trafic, mijloacele de transport in comun sau chiar deplasari mai lungi, pentru a discuta cu un avocat care poate, nu se afla in aceiasi localitate.

Acum, daca tu esti din Brasov si vrei sa colaborezi cu un avocat din Bucuresti nu te mai opreste nimic sa faci acest lucru, ba chiar, totul a devenit mai simplu si rapid. Pe Ad-Avocat.ro ai sansa de a putea alege avocatul specializat in problema ta si cu care sa comunici, prin mijlocul media care iti este la indemana.

Un alt avantaj este economisirea de bani, care de altfel sunt cheltuiti pe deplasari, combustibil pentru masina si altele. Tot ceea ce platesti este onorariul, care ti se comunica de la inceput si pe care il achiti, cu cardul bancar, prin metoda securizata.

Nu mai trebuie sa-ti faci griji ar putea sa intervina alte costuri sau taxe ascunse. In plus, in cele mai multe cazuri, onorariul pentru serviciul de avocat online este mult mai accesibil ca pret fata de apelarea unui avocat prin metoda clasica.

Abordam orice problema juridica

Prin intermediul serviciului de avocat online poti aduce in discutie probleme variate din sfera juridica, care sa se incadreze in aria de expertiza a dreptului familiei, civil, comercial, medical sua business law. Pe Ad-Avocat.ro gasesti avocati specializati in fiecare arie de drept enumerata anterior, cu ani de experienta, care sunt gata sa te ajute sa-ti rezolvi probleme juridice, in mod eficient si rapid.

In plus, consultanta online este ideala mai ales pentru romanii stabiliti in strainatate, care au nevoie de un sfat sau de o ghidare in diferite probleme. Ai acces la ajutorul oferit de avocati vorbitori de limba engleza si italiana, care cunosc si au experienta in ceea ce priveste legislatia tarilor straine.

Te programezi usor si rapid

Daca nu ai experienta in lucrul online, nu trebuie sa-ti faci griji ca nu te vei descurca sa iti poti face o programare pentru consultanta juridica. Ai nevoie de un device care sa fie conectat la internet si care sa aiba o camera functionala. Intri pe platforma online Ad-Avocat.ro si iti faci programare, prin completarea datelor de contact, alegerea intervalului orar si la final platesti online, onorariul. In mai putin de 1 ora vei fi contactat pentru confirmare.

Serviciul de avocat online este solutia perfecta pentru cei care nu au timpul necesar pentru deplasari sau carora le este mai la indemana acest mod de comunicare cu avocatul. Rezultatele sunt la fel de eficiente precum in cazul fizic, cu rezolvari uneori chiar mai rapide si mai simple.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus