Skip to main content

COMUNICAT. VIDEO. Ca la Hollywood! Marius Moga şi Sebastian Dobrincu lansează studioul virtual ireal. Pentru branduri, agenţii şi creatorii de clipuri

 
COMUNICAT. VIDEO. Ca la Hollywood! Marius Moga şi Sebastian Dobrincu lansează studioul virtual ireal. Pentru branduri, agenţii şi creatorii de clipuri

COMUNICAT. Atenţie agenţii creative, branduri şi producători audio-video! Marius Moga şi Sebastian Dobrincu au lansat studioul virtual ireal, un loc în care realitatea se poate "împleti" cu decoruri dinamice virtuale, "ca la Hollywood".

Publicitate

Cu tehnologia inovativă, se pot face reclame, videoclipuri muzicale, podcast-uri, interviuri, dar şi evenimente virtuale - conferinţe de presă, evenimente corporative, divertisment, concerte muzicale, festivaluri, lansări de produs.

Targetul: brandurile, agenţiile creative, producătorii audio-video şi orice altă industrie care vrea să îşi menţină dinamica în tranziţia actuală dinspre offline spre mediul video captivant al online-ului.

Detalii, în continuare:

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Înainte de alte detalii, o prezentare video a studioului:

Când două minţi vizionare se aliază pentru a-şi transforma visul în realitate, precum Marius Moga si Sebastian Dobrincu, lumea întâmpină viitorul mai repede decât se aştepta.

Ambii pionieri în domeniile lor de excelenţă, s-au unit acum pentru a lansa un start-up de tehnologie inovativă numit ireal.ro, care ţinteşte revolutionarea industriei de producţie video, care se află într-o continuă schimbare.

O scurtă descriere arhitecturală a soluţiei integrate de cele două minţi vizionare, responsabile de inovaţia momentului în materie de producţie audio-video, vine chiar de la creatorii săi.

Marius Moga:

"Cum a spus Einstein : Cel mai important este să nu încetezi să-ţi pui întrebări. Curiozitatea există pentru un motiv. Această perioadă a pandemiei mi-a activat creativitatea spre găsirea unei soluţii de întâmpinare a unei noi ere în materie de producţie video: Producţia Virtuală.

Aceasta soluţie video post digitală este demarată de o combinaţie de elemente, precum ultima generaţie de echipament grafic şi ecrane LED de înaltă calitate şi sistem de tracking al camerei în timp real, la care se adaugă incredibilul Unreal Engine.

Toate aceste tehnologii noi au dat peste cap întreaga lume, încă de la lansarea seriilor Mandalorian, în urmă cu câteva luni.

Mă bucură că împreună cu Sebastian, ne-am făcut timp să perfecţionăm şi să facem mai accesibil mediul virtual creativ, pentru a aduce veşti bune industriei entertainmentului şi a advertisingului, dar şi a cinematografiei.

Producţia virtuală, sau locul în care conceptul clasic de realitate întâlneşte realitatea augmentată prin intermediul spaţiului virtual, este accesibilă acum şi României, la standarde vizuale epice, specifice Hollywoodului, prin ireal.ro."

Sebastian Dobrincu:

"Producţia virtuală reprezintă acum momentul iPhone al producţiei video, iar noi suntem aici pentru a-l transforma în realitate. În cadrul ireal.ro, noi construim un ecosistem strâns integrat de hardware şi software, care deschide drumul spre producţie video spectaculoasă în timp real, în orice mediu, pentru o fracţiune din costurile financiare şi operaţionale.

Glumesc adesea cu Marius despre faptul că suntem în industria care transformă ştiinţa în magie şi cred că asta este o descriere cât se poate de fidelă.

Conducem industria media creativă în curs de dezvoltare şi suntem deasupra ultimelor trenduri de productie media, ca tu să poţi sta liniştit, ştiind că ai acces la ultimele descoperiri. Suntem o companie creativă de producţie care se specializează în crearea unei poveşti unice care să te ajute să te conectezi cu audienţa şi clienţii potriviţi."

"Dacă întorci capul, te vei uita la lumea creată în jurul tău"

Portofoliul creativ e centrat pe producţii de realitate mixtă impecabilă - fuziunea dintre real şi virtual şi multiplicarea celor 6 simţuri.

Producţia de realitate mixtă este VR (realitate Virtuala) şi AR (Realitate Augumentată). Sunt cele mai inovatoare forme de video content existente în momentul actual.

În cadrul VR-ului, utilizatorul este cuprins de experienţa multisenzorială dată de mediul video 360. Mai mult, te transportă într-o lume cu vizibilitate completă şi un grad ridicat de interactivitate, fără a fi nevoie să faci un pas.

Este asemenea mersului la cinema, cu diferenţa că, odată pusă casca de VR, devii şi tu parte din film, la propriu.

Dacă întorci capul, te vei uita la lumea creată în jurul tău. Este o experienţă imersivă şi incredibilă. Realitatea augmentată funcţionează într-o formă asemănătoare, doar că integrează noile vizualuri în spaţiul tău, deja existent.

Suprapune imaginile în mişcare în cadrul mediilor tale 3d. Să zicem că te uiţi la biroul tău de lucru aflat în faţa ta, iar apoi AR-ul vine şi îţi transformă biroul în centrul de comandă al unei nave spaţiale.

Acest tip de conţinut este potrivit pentru cei care vor să fie la curent cu ultima tehnologia revoluţionară şi să creeze o experienţă consistentă şi memorabilă pentru spectator.

Pentru că aceste forme de media sunt atât de noi, spectacolul creat intrigă, incită şi îi permite brandului să interacţioneze cu clientul într-o formă extrem de personală şi specifică.

Călin Clej – Business Strategy Partner:

Care este scopul urmărit de ireal.ro în privinţa audienţei marcomm?

Ajută brandul să îşi facă vocea auzită în lumea digitală. Agilitate şi adaptare în timp real, flexibilitate creativă, costuri logistice şi operaţionale reduse şi un proces de pre-producţie mult mai bun. În cele din urmă, este despre poveştile nerostite şi spuse acum pe înţelesul unei audienţe din ce în ce mai sofisticate.

Elimină dezordinea şi creează o convergenţă în timp real între un brand care spune o poveste şi un consumator care acţionează constant. Pentru asta a fost creat iReal.ro!

Câteva dintre soluţiile noastre testate şi implementate sunt:

  • Filmare produs/serviciu: reclame, videoclipuri muzicale, podcast-uri, interviuri
  • Evenimente virtuale - conferinţe de presă, evenimente corporative, divertisment, concerte muzicale, festivaluri, lansări de produs.

Targetul nostru principal sunt brandurile, agenţiile creative, producătorii audio-video şi orice altă industrie care vrea să îşi menţină dinamica în tranziţia actuală dinspre offline spre mediul video captivant al online-ului.

De ce să lucrezi cu ireal.ro?

Pionierat

Lumea, mai ales cea online se schimbă cu rapiditate.

Ne dorim să apelăm mereu la ultimele tendinţe şi suntem conştienţi că business-ul nostru se bazează pe acest lucru. Te ajutăm să înveţi, să te adaptezi şi să adopţi aceste instrumente media aflate într-o continuă evoluţie.

Expertiză

Suntem tocilari, în cel mai bun sens al cuvântului, însemnând că am făcut cercetări pentru a înfrunta cât mai pregătiţi peisajele acestei lumi noi. Am ajuns să cunoaştem capacităţile şi funcţiile acestui mediu şi facem în aşa fel încât să răspundă cât mai bine nevoilor tale.

Înţelegere

Scopul nostru este să îţi înţelegem viziunea şi nevoile. Punctul nostru forte vine tocmai din această capacitate de a traduce viziunea ta într-o experienţă creativă de VR/AR.

Cunoscând şi descifrând unicitatea brandului tău, ne permitem să venim cu cele mai bune metode de implementare a acestor tehnologii emergente, totul pentru a-ţi aduce beneficii inovatoare şi nemaivăzute.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lori Lori
    https://www.paginademedia.ro/2020/12/estrada-tv-revine-stelian-fulga/

    În 10 decembrie 2020 a fost articol pe pagina de media
  • Claudiu Claudiu
    @andu multumesc. La mine (Jud. Prahova) nu a intrat, desi am dat rescanare...
  • andu andu
    @claudiu
    e strada tv a intrat azi la rds, progamul 141 (intre ncn si cinemaraton) - judetul ilfov
  • Claudiu Claudiu
    @andu cum a intrat la rds? la mine nu a intrat pana acum...

    Au scris despre Estrada anul trecut, probabil nu ai vazut articolul: https://www.paginademedia.ro/2020/12/estrada-tv-revine-stelian-fulga/
  • andu andu
    despre e strada tv la rds nu scrieti ?? cum a putut sa reapara fara licenta cna ??

Trimite un comentariu

sus