Skip to main content

COMUNICAT. Ce modele de lenjerii de pat preferi? Iata cele mai apreciate oferte!

 
COMUNICAT. Ce modele de lenjerii de pat preferi? Iata cele mai apreciate oferte!

COMUNICAT. Cauti lenjerii de pat de calitate care sa iti garanteze un somn odihnitor si, in acelasi timp, sa iti decoreze camera? Magazinul online patulmeu.ro iti pune la dispozitie sute de modele, pentru toate gusturile si toate buzunarele. Iata cateva dintre cele mai apreciate categorii!

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.


Lenjerii de pat Cocolino

Fabricate din bumbac 100%, toate modelele de acest tip sunt pufoase, iar contactul cu ele iti aminteste de o jucarie de plus moale si confortabila. Astfel, vei putea sa ai somnul odihnitor si fara griji de care te bucurai in copilarie.

O varianta simpatica este lenjeria pufoasa Cocolino Owls, decorata cu bufnite, care cuprinde patru piese: un cearsaf de pat cu dimensiunile de 230 pe 250 de centimetri, un cearsaf pentru pilota cu dimensiunile de 200 pe 230 de centimetri si doua fete de perna cu dimensiunile de 48 pe 74 de centimetri. Toate se inchid cu fermoar si sunt realizate din microfibra plusata, groasa si foarte densa, cu textura catifelata si placuta la atingere.

Pe langa decorul cu bufnite, exista si variante cu pisicute de diferite culori, catelusi, elefanti, pantere, inimioare, stelute si o multime de alte simboluri.

Lenjerii de pat 3D si 5D

Daca vrei un decor cu adevarat special si iesit din comun, vei alege o lenjerie de pat cu model 3D sau 5D. Aceste imprimeuri spectaculoase, realizate cu cele mai noi tehnologii digitale, schimba radical decorul camerei de dormit.

Lenjeria Colibri, pe un fond de culoare verde, iti ofera senzatia ca alaturi de tine chiar se afla simpatica pasare din America de Sud, care bate din aripi deasupra unei flori tropicale. Materialul folosit este un bumbac satinat superior, datorita caruia culorile vii se pastreaza timp indelungat.

Exista, de asemenea, variante decorate cu pasari flamingo, cu un leopard, cu superbe capete de pisici, cu catelusi, trandafiri sau buchete de flori. Fiecare dintre acestea pare ca se afla, in realitate, alaturi de tine.

Lenjerii de pat unicolore

Nu toata lumea isi doreste decoruri spectaculoase, care sa iti ofere senzatia ca te afli intr-o gradina cu flori, in jungla sau printre stele. Pentru persoanele cu gusturi mai clasice, cea mai buna varianta este reprezentata de produsele dintr-o singura culoare.

Ele sunt potrivite indeosebi pentru dormitoarele care sunt deja incarcate cu diferite culori si ornamente, deci nu mai e nevoie ca la ansamblu sa contribuie si vreo lenjerie spectaculoasa.

O varianta este lenjeria de culoare alba, pentru pat dublu, de doua persoane, din damasc. Acest tip de material este folosit indeosebi in industria hoteliera, deoarece ofera atat o rezistenta sporita in timp, cat si un confort deosebit pentru un somn placut.

Aspectul lucios le confera eleganta si delicatete la atingere. Pe langa varianta de culoare alba, sunt disponibile si culorile rosu, roz, verde, albastru, lila, maro sau galben pal.

Colectii de lenjerii de pat de lux

O varianta pentru cei cu adevarat pretentiosi este setul Avangarde Ottoman de 12 piese, pentru pat matrimonial, care cuprinde urmatoarele elemente: o cuvertura matlasata insotita de doua fete de perna, o cuvertura din catifea cu alte doua fete de perna realizate din acelasi material, o cuvertura de pat, alte patru fete de perne si o husa de pilota.

Tesatura, realizata din bumbac satinat de calitate superioara, este tratata fara adaos toxic de culoare. In plus, tratamentul de satinare elimina orice urma de puf sau de reziduu de bumbac.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus