Skip to main content

COMUNICAT. Patru încăperi unde poţi amenaja dressingul

 
Foto | Unsplash.com
Foto | Unsplash.com

COMUNICAT. Un dressing nu reprezinta un moft, ci este o modalitate foarte eficientă de a folosi un anumit spaţiu al locuinţei pentru a-ţi organiza garderoba. O astfel de zonă are o mare utilitate practică, pentru că este locul ideal atât pentru depozitarea hainelor şi pantofilor dar şi pentru a te mişca în voie, atunci când te îmbraci.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

În funcţie de configuraţia şi de tipul de locuinţă (casă sau apartament), poţi amenaja dressingul în anumite zone ale acesteia. Scopul este să eliberezi alte încăperi, de exemplu, dormitorul sau debaraua, şi să creezi un spaţiu cu destinaţie precisă pentru organizarea şi depozitarea garderobei.

Avantajul unui dressing este că organizarea hainelor, într-un spaţiu special, îţi oferă timp suplimentar în combinarea lor, atunci când pleci spre serviciu. Plus, confortul de a şti că îţi păstrezi lucrurile într-un loc ordonat şi aerisit. În plus, obţii zone din apartament pe care le poţi amenaja diferit.

Dacă, însă, apartamentul tău nu beneficiază de o asemenea zonă special construită, care sunt încăperile care pot fi transformate într-un dressing? Îţi oferim mai jos câteva soluţii creative în acest sens.

Debaraua

O debara poate fi transformată, cel mai uşor, într-un dressing, fiindcă are avantajul că e în apropierea dormitorului sau a intrării în apartament. Aici poţi amenaja cu uşurinţă dressingul, pentru că ai avantajul unei compartimentări.

Aceasta permite să aranjezi un spaţiu anumit pentru umeraşe, iar pe toţi pereţii disponibili poţi pune dulapuri înalte până la tavan sau cu etajere, de preferinţă deschise.

În plus, poţi amplasa dulapuri înguste, cu rol de pantofar, în apropierea uşii de intrare. Dacă alegi să păstrezi aici şi lenjeria intimă sau şosetele, le poţi aşeza în cutii închise sau sertare speciale.

Dormitorul

Varianta de a organiza dressingul pe suprafaţa destinată dormitorului este foarte bună, dacă nu ai alte spaţii din apartament pe care să le foloseşti în acest scop. De exemplu, poţi separa o parte din cameră cu ajutorul unui zid despărţitor, şi transforma acel spaţiu, în întregime, în dressing.

Aici poţi amplasa un dulap cu uşi glisante de calitate, unde vei păstra, perfect organizate, obiectele de îmbrăcăminte.

De asemenea, pe rafturi separate, poţi aranja accesoriile: genţi, pălării, eşarfe sau bijuterii. În schimb, dormitorul va rămâne mai aerisit, doar cu obiectele strict necesare. Dacă vrei, îl poţi personaliza cu un fotoliu sau o banchetă elegantă pentru a crea un loc foarte primitor.

Balconul

Poate că nici nu iei în calcul balconul pentru a amenaja un dressing, dar, să ştii că se poate dovedi o soluţie foarte bună. Acest lucru e chiar mai probabil dacă e vorba de un spaţiu închis care dispune de unul sau mai multe şifoniere.

Dacă nu utilizezi balconul închis foarte des, de ce să nu devină un spaţiu util şi bine organizat? Optează pentru o izolare cât mai bună, cu ajutorul unor geamuri termopan, preferabil din lemn. Mobilierul, în acest caz, va trebui realizat la comandă, pentru a profita cât mai bine de dimensiunile spaţiului.

Cu siguranţă, vei obţine un loc inedit de amenajare şi, probabil, balconul se va dovedi mai util decât dacă ar fi folosit doar pentru a depozita acolo tot felul de obiecte.

Mansarda

O mansardă este, de regulă, un loc generos care permite organizarea unui dressing. Avantajul este că suprafaţa de care dispui e suficient de generoasă pentru a permite compartimentarea în voie, dar, pe de altă parte, te incomodează că e departe de baie sau dormitor.

Totuşi, poţi aranja şi organiza aici, cu uşurinţă, hainele, eventual în funcţie de activităţi, anotimp, culori sau alte preferinţe personale.

În plus, şi aici se pot adăuga câteva piese de mobilier suplimentare: un fotoliu, un taburet sau o banchetă, o comodă pentru lucrurile mărunte de lenjerie, o oglindă elegantă etc.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus