Skip to main content

COMUNICAT. Telekom Romania a lansat OneDock, instrumentul prin care companiile pot ţine într-un singur loc toate aplicaţiile pe care le folosesc

 
COMUNICAT. Telekom Romania a lansat OneDock, instrumentul prin care companiile pot ţine într-un singur loc toate aplicaţiile pe care le folosesc

COMUNICAT. Instrumentele realizate pentru a spori eficienţa la locul de muncă pot avea efect invers atunci când logarea, verificarea şi folosirea repetatăocupă prea mult timp. Dar cu OneDock, aplicaţia dezvoltată de Telekom, companiile pot aduna toate aplicaţiile pe care le folosesc într-un singur loc. Astfel, fiecare utilizator va avea acces rapid, o viteză de reacţie mai mare şi o interfaţă organizatăşi personalizată după nevoile sale.

Publicitate

Telekom a integrat în OneDock aproape 40 de aplicaţii realizate in-house sau cu ajutorul partenerilor, precum Interactions, iar aplicaţiaeste deja folosită la nivel intern de către angajaţii companiei.Toate acestea completează catalogul de 140 de aplicaţii disponibile în mod implicit la un click distanţă.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Beneficiile principale pe care OneDock le aduce utilizatoruluisunt posibilitatea de a-şi organiza interfaţa cu toate aplicaţiile de care are nevoie într-un singur loc pentru o vizibilitate optimă, un Password Manager local, fără captarea parolei într-un cloud,şi funcţia OneSearch, ce permite căutarea în toate aplicaţiile pe care utilizatorul a ales să le instaleze. În plus, funcţia OneDashboard oferă vizualizarea într-un singur ecran a mai multor aplicaţii.

“OneDock este o aplicaţie de desktop care simplifică folosirea tehnologiei şi creşte nivelul de performanţăîn orice context, chiar şi atunci când lucrezi de acasă. OneDock îşi propune să strângă sub umbrela aceleiaşi platforme toate aplicaţiile folosite de o afacere.

Pentru a-şi creşte competivitatea, este necesar ca brandurile de telecomunicaţii să gândească mai mult precum companiile de software. Iar noi am făcut primul pas chiar cu OneDock, dezvoltat în totalitate intern şi conectat la nevoile publicului nostru ţintă”, a declarat AlexandruIsbăşoiu, Business Development Manager OneDock în cadrul Telekom Romania.

“O aplicaţie este utilă în măsura în care poate ţine pasul cu cerinţele pieţei. De aceea, în promovarea şi mentenanţa OneDock, aplicaţia dezvoltată de Telekom, încercăm mereu să fim cu un pas înainte.

Misiunea Interactions este de a monitoriza constant contextul şi de a se asigura că acest instrument ajunge la publicul ţintă. În momentul de faţă, urmărim atent tendinţa de transformare digitală şi ne dorim să contribuim la succesul acestei aplicaţii care ajută semnificativ un business aflat în tranziţia impusă de context. Suntem convinşi că OneDock este alegerea potrivită”, adaugă Marius Palcă, Account Manager Interactions.

Aplicaţia poate fi instalată şi folosită gratuit accesând https://www.onedock.app/.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Eu Eu
    Si uite asa spionajul firmelor va fi mult mai facil celor care interesati fiind vor plati catre telekom "pretul corect".

Trimite un comentariu

sus