Skip to main content

COMUNICAT. Telekom: noile telefoane Samsung Galaxy S21, Galaxy S21+ şi Galaxy S21 Ultra, disponibile la precomandă

 
Foto: Pocket-lint
Foto: Pocket-lint

COMUNICAT. Telekom Romania anunţă deschiderea precomenzilor pentru cele mai recente dispozitive Samsung de tip flagship, care le permit utilizatorilor să se exprime în felul lor unic, Galaxy S21, Galaxy S21+ şi Galaxy S21 Ultra.

Publicitate

Astfel, până în data de 28 ianuarie 2021, clienţii pot înregistra precomenzi pentru noile telefoane Samsung. Detalii despre modalitatea de efectuare a precomenzii sunt disponibile pe website-ul companiei – www.telekom.ro.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Pentru fiecare precomandă efectuată pentru Galaxy S21+ şi Galaxy S21, clienţii vor primi cadou căştile Galaxy Buds Live, iar pentru Galaxy S21 Ultra, utilizatorii vor primi căştile Galaxy Buds Pro. Toţi cei care precomandă orice smartphone din seria Galaxy S21 vor primi şi un Smart Tag cadou, în limita stocurilor disponibile.

Noile smartphone-uri vor putea fi achiziţionate din magazinele Telekom, precum şi din magazinele partenerilor începând din 29 ianuarie 2021.

Preţurile dispozitivelor, cu TVA inclus, sunt:

Model dispozitiv - Preţ la liber (lei)

  • Samsung Galaxy S21 Gray 8 GB RAM (LPDDR5) cu 256GB memorie internă - 4349 lei
  • Samsung Galaxy S21+ Black 8 GB RAM (LPDDR5) cu 256GB memorie internă - 5349 lei
  • Samsung Galaxy S21 Ultra Black 12 GB RAM (LPDDR5) cu 256GB stocare internă - 6299 lei

Noua serie de telefoane premium debutează cu un design iconic, care întoarce toate privirile, o cameră epică cu tehnologie pro-grade compatibilă oricărui nivel de abilitate în zona fotografiei şi cel mai avansat procesor existent vreodată pe un dispozitiv Galaxy, Octa-Core 5nm 64-bit şi sistem de operare Android 11.

În acelaşi timp, prin noua serie, Samsung introduce, un nou instrument pentru a proteja şi monitoriza confidenţialitatea, metadatele locaţiei din fotografii putând fi şterse înainte de a le distribui, iar cu noua funcţie de Partajare Privată (Private Share) se poate controla cine primeşte acces la conţinutul trimis şi cât timp este acesta disponibil.

Galaxy S21 (71.2x151.7x7.9mm, greutate 171g) a fost conceput pentru cei care doresc un design uşor şi un display compact de 6,2 inci. Galaxy S21+ (75.6x161.5x7.8mm, greutate 202g) are un afişaj extins de 6,7 inci şi o baterie mai mare (4800mAh), perfectă pentru adepţii maratoanelor de gaming, dar şi pentru binge-watchers, cei care nu vor să rateze niciun episod al serialului preferat.

Ambele telefoane au ecran Dynamic AMOLED 2X, Infinity-O Display inteligent (2400X1800), 421 ppi, respectiv 394 ppi în cazul Galaxy S21, cu o rată de reîmprospătare adaptabilă de 120Hz, pentru o navigare şi o vizualizare mult mai lină, iar noua funcţie Eye Comfort Shield reglează automat lumina albastră în funcţie de ora din zi, de conţinutul vizionat şi de ora de culcare.

Galaxy S21 şi Galaxy S21+ vin echipate cu o cameră frontală de 10MP Dual Pixel AF, FOV 80° şi cameră principală triplă, Ultra Wide 12MP, FF, FOV 120°, Unghi larg: 12MP Dual Pixel AF ŞI 30x Zoom spaţial, iar Funcţia Snap îmbunătăţită cu rezoluţie 8K permite obţinerea unor imagini clare a materialului video 8K realizat, astfel încât toate acţiunile live sau fotografiile statice să fie la calitatea dorită.

Chiar şi în condiţii de mişcare rapidă sau accidentată, filmările vor fi netede cu ajutorul funcţiei video îmbunătăţite Super Steady la 60 fps. Noua funcţie Director View permite vizualizarea, comutarea şi selecţia celei mai bune fotografii din galerie.

Utilizatorii pot înregistra simultan videoclipuri cu camerele frontale şi secundare pentru reacţii în timp real cu ajutorul funcţiei Vlogger View şi previzualiza, modifica unghiul, mări sau lărgi imaginea fără a pierde nicio acţiune cu funcţia Live Thumbnails.

Galaxy S21 Ultra (75.6x165.1x8.9mm, greutate 229g) vine echipat cu cel mai avansat sistem de camere şi cu cel mai inteligent şi luminos display produs vreodată de Samsung, ecran AMOLED Dynamic 2X de 6,8 inci. Pentru prima dată, utilizatorii nu mai trebuie să decidă dintre o rată de împrospătare de 120Hz şi un display Quad HD + — pe S21 Ultra, le pot alege pe ambele.

Comparativ cu Galaxy S20, S21 Ultra oferă o imagine cu 25% mai strălucitoare la o lumină maximă de 1.500 nits, cea mai strălucitoare de pe un smartphone Galaxy. Totodată, Galaxy S21 Ultra oferă o durabilitate îmbunătăţită datorită Corning® Gorilla® Glass Victus™, cea mai dură sticlă de până acum.

Galaxy S21 Ultra oferă cel mai avansat sistem de camere, camera frontală AF de detectare a fazelor de 40 MP, FOV 80°, camera de pe spate Ultra Wide: 12MP Dual Pixel AF, FOV 120°, Unghi larg: 108MP AF cu detectare de fază, OIS, F1.8, Zoom spaţial 100X, pentru fotografii la aceeaşi calitate ca a celor realizate într-un studio, în diferite condiţii de iluminare şi setări, sau pentru înregistrarea şi editarea de videoclipuri cu ajutorul unor funcţii alimentate de inteligenţa artificială.

Pentru prima dată pe un smartphone Galaxy, se poate fotografia 4K la 60 fps pe toate obiectivele.

Tot pentru prima dată pe un smartphone din seria S, Samsung aduce experienţa oferită de S Pen pe Galaxy S21 Ultra cu tehnologia Wacom. Utilizatorii pot lua notiţe, edita fotografii sau semna documente cu ajutorul S Pen pe Galaxy S21 Ultra.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus