Skip to main content

COMUNICAT. Video. A patra emisiune stomatologică online realizată de Clinica 32

 
COMUNICAT. Video. A patra emisiune stomatologică online realizată de Clinica 32

VIDEO. Cea mai noua editie a singurei emisiuni stomatologice online din piata romaneasca include informatii despre beneficiile planurilor de tratament complete cu abordare multidisciplinara si oferta unui pachet cu avantaje multiple pentru pacient.

Publicitate

O astfel de abordare ce implica toate specializarile stomatologice il asigura pe pacient ca va primi tratamentul stomatologic digital la cel mai bun raport-calitate pret.

În aceasta editie, aflam de la Dr. Razvan Boberis, Ceo Clinica 32 despre ce inseamna un tratament stomatologic digital cu implant dentar 100% personalizat in context Covid, despre ce inseamna un mockup si nu numai.

Aflam de la Dr. Roxana Serb despre tratamentele multidisciplinare cu rezultate superioare pentru pacient.

Iar de la Dr. Mircea Georgescu despre tratamentele ortodontice in planurile de tratament cu abordare multidisciplinara.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Urmariti emisiunea pentru informatii complete. Nu uitati. 15 manopere cu 15% discount sunt disponibile pe pagina aniversara din site-ul oficial.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa intrati si sa accesati discountul. Campania este valabila pana pe 1 martie 2021.

Campanie include si manoperele “vedeta” precum : One day Implant sau Implant dentar fara taieturi ghidat digital.

VIDEO. A patra emisiune online Clinica 32

Dr. Mircea Georgescu:

“Tratamentele ortodontice preprotetice pot fi fundamentale pentru obtinerea unei danturi functionale in planurile de tratament cu abordare multidisciplinara Este vorba despre readucerea dintilor care au migrat pe locul initial.

Fara aceasta etapa de ortodontie preprotetica nu se poate face protezarea corecta, respectiv refacerea integritatii danturii pacientului. Sau se poate face cu pretul unui compromis foarte mare".

Dr. Razvan Boberis, Ceo Clinica 32:

“Tehnologia digitala, contact redus cu echipa, timp redus de tratament si vizite putine. Beneficii de aur in cazul tratamentului stomatologic digital cu implant dentar si. mai ales in context covid. Este vorba despre siguranta si performanta.“

Dr. Roxana Serb:

“Astazi vorbim despre mock up, despre rezultat final perfect controlabil, precizie incredibila, dar si despre o abordare complexa care asigura sanatatea si frumusetea dentara pe termen lung, abordarea multidisciplinara. “.

Urmariti emisiunea pentru informatii complete. Nu uitati. 15 manopere cu 15% discount sunt disponibile pe pagina aniversara din site-ul oficial.

Sub acoperisul Clinica 32, expertii din toate ariile stomatologiei realizeaza tratamente dentare digitale la cel mai bun raport calitate pret. Parte din viziunea Clinica 32 este tratarea celor care aleg echipa 32 cu cele mai noi si eficiente manopere.

Ce inseamna acest lucru? Daca vei merge in America sau in Occident, vei beneficia de aceleasi tratamente, materie prima premium, tehnologie digitala si protocoale profesioanale fara nicio deosebire, in afara de pret. In Romania, preturile sunt mult mai bune.

Incepand cu 9 octombrie 2020, se poate viziona pe canalul oficial youtube Clinica 32, precum si pe celelate canale social media 32, emisiunea "Tot sa zambesti", cel mai nou proiect realizat de #familia32 & Communication Angels.

Productia este destinata exclusiv mediului online si este singura din Romania creata special pentru pacientii care doresc tratamente stomatologice digitale la cel mai bun raport calitate-pret.

Acesta nu este primul proiect pe care Clinica 32 il dezvolta in sprijinul pacientilor. Pe site-ul oficial Clinica 32, pacientii pot citi Revista Clinica 32 – Tot sa zambesti care raspunde, de asemenea, la cele mai fierbinti intrebari adresate de pacienti.

Revista poate fi citita aici.

Brandul Clinica 32, precum si intreg aparatul de comunicare si proiectele speciale de marketing sunt dezvoltate de peste 4 ani de catre Communication Angels, sub coordonarea Elenei Prodan.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus