Skip to main content

DIN CULISE. Ce nu se vede din Adela pe Antena 1 vedem online și pe Happy

 
DIN CULISE. Ce nu se vede din Adela pe Antena 1 vedem online și pe Happy
Foto: Antena 1

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, actori în telenovela Fructul Oprit, vor realiza un proiect online pe a1.ro. Va fi despre noul serial al Antenei 1 - Adela, care a debutat joi seara cu audiențe modeste.

Ciobănașu și Gherman vor prezenta imagini din culise, detalii despre actori și cum se filmează serialul. Proiectul online se numește „Adela - Tot ce nu se vede”, iar un nou episod se va vedea după difuzarea fiecărui episod de pe TV, dar şi în fiecare miercuri, de la 17:30, la CulTour, pe Happy Channel.

Publicitate

Primul episod este disponibil AICI. Au vorbit actorii Răzvan Fodor, Anca Sigartău, Nuami Dinescu, Marian Râlea, Alecsandru Dunaev, Mara Oprea, Ioana Ginghină, Oana Moșneagu, Alina Florescu,Răzvan ”Krem” Alexe și Anca Androne.

Concurs pe Antena Play

Antena 1 promovează în aceste zile serialul Adela, iar debutul producției se poate urmări gratis pe Antena Play timp de șapte zile.

Postul Intact pune la bătăie și un concurs, unde se pot câștiga 10 abonamente valabile un an pe Antena Play. Cele mai creative 10 răspunsuri la întrebarea “Ce personaj ţi-a plăcut şi de ce?” vor fi premiate aici: https://antenaplay.ro/adela-concurs 

 

CITEȘTE ȘI: AUDIENȚE. Adela, debut pe locul trei. Serialul Ruxandrei Ion, cifre modeste cu primele episoade. Jason Statham pune Pro TV pe primul loc

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu