Skip to main content

COMUNICAT. Cum să te îmbraci când mergi cu bicicleta prin oraş

 
Foto | Unsplash.com
Foto | Unsplash.com

COMUNICAT. Traficul aglomerat a determinat tot mai multe persoane să opteze pentru un alt tip de deplasare, astfel că mersul cu bicicleta prin oraş pare o activitate tot mai populară şi în România.

Publicitate

Fie că foloseşti acest mijloc de transport pentru a merge la serviciu, la o întâlnire sau, pur şi simplu, ieşi la o plimbare, trebuie poţi arăta impecabil din punct de vedere vestimentar, chiar şi în aceste condiţii.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Bicicleta este asociată ţinutelor sport, însă, nu doar adidaşii şi hanoracele i se potrivesc. Aşadar, cum te îmbraci pe bicicletă? Răspunsul are legătură, în primul rând cu un confort corespunzător, iar pornind de la acest aspect poţi construi ţinute moderne şi feminine, inclusiv cu rochii sau fuste.

Te poţi inspira, cu succes, din stilul franţuzoaicelor care poartă aceste outfituri, atunci când se află pe bicicletă. Mai jos, vei găsi un ghid practic cu idei de ţinute:

Ţinute moderne cu pantaloni

Pantalonii sunt cei mai practici pentru mersul pe bicicletă, cu o singura menţiune: nu purta niciodată jeanşi evazaţi sau modele care sunt largi în partea de jos. Motivul este lesne de înţeles. Acest tip de pantaloni nu este practic şi te poate încurca la pedalat.

În schimb, poţi purta blugi boyfriend, cu manşeta suflecată, la care să asortezi o pereche de tenişi sau o pereche de sandale cu multe barete, în funcţie de sezon.

De evitat sunt şi pantalonii mulaţi sau mult prea strâmţi. Dacă preferi un stil ceva mai elegant sau, pur şi simplu, mergi la o întâlnire ori la birou, poţi opta pentru pantofi Oxford, cu linii masculine, din piele lăcuită.

Completează lookul cu o cămaşă albă, simplă sau cu volane şi aruncă pe spate un pulover pe care îl legi în faţă, pentru un aer modern. Dacă vrei să renunţi la cămaşă, tricoul cu imprimeu, din bumbac, se potriveşte de minune.

Alege un rucsac încăpător, în loc de geantă, sau o borsetă, ambele sunt în tendinţele sezonului. Cât despre accesorii, mergi pe minimalist şi poartă o pereche de cercei pe lobul urechii şi, eventual, câteva coliere la baza gâtului. În funcţie de preferinţele tale şi de sezon, poţi asorta şi o eşarfă colorată, o pălărie sau ochelarii de soare.

Outfit feminin cu fustă

Dacă nu eşti neapărat adepta blugilor, şi ai o mulţime de fuste şi rochii în garderobă, îţi poţi adapta ţinuta inspirându-te din stilul franţuzesc. Femeile în rochie, pe bicicletele cu un coş mare în faţă, sunt deja un etalon, aşa că îţi poţi construi ţinuta pornind de la acest articol vestimentar.

Desigur, vorbim de fustele/rochiile largi, plisate sau cu croială A line, nicidecum de cele conice şi mulate.

Optează pentru croieli cât mai lejere, până la genunchi sau midi. Asemenea pantalonilor evazaţi în partea de jos, fustelele lungi sunt de evitat pentru că te vor împiedica să pedalezi în voie.

O jachetă de blugi se va asorta de minune, la fel şi o geantă din nuiele. Pentru un astfel de outfit, o pereche de botine din piele întoarsă sau bocanci de vară, dacă vremea o permite, merg de minune pentru a obţine un look feminin şi în tendinţe. Nici pantofii sport nu vor arăta rău în această combinaţie, însă, ai grijă să nu porţi unii cu talpa mult prea groasă.

Cum alegi încălţămintea

În ceea ce priveşte încălţămintea, ea trebuie să fie, în general, fără toc sau talpă groasă. Ideali sunt pantofii sport, de la care poţi începe să-ţi construieşti ţinuta. De exemplu, dacă porţi o pereche de adidaşi puma de damă, atunci alege pantaloni din bumbac, până la genunchi, lejeri, alături de un hanorac cu glugă.

Aceste piese vor arăta foarte modern, completate de o şapcă şi de un rucsac sport.

Şi tenişii sunt o variantă confortabilă, dacă optezi pentru haine sport pe bicicletă. În ceea ce priveşte stilul smart casual, poţi alege sneakers, sandale cu talpă şi multe barete sau chiar botine ori bocanci.

Smart casual, office sau sport. Oricum ai alege să te îmbraci, ţine cont că un aspect foarte important este să te simţi confortabil şi să te bucuri de plimbare, indiferent de destinaţia aleasă.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marian Marian
    Hilar articol; la noi autoritatile nu curata marginea soselelor...asa ca daca mergi cu bicla prin Bucuresti, tinuta ta o sa fie plina de picatele de noroi...nu stiu dac asta e un trend nou, dar chiar e hilar articolul

Trimite un comentariu

sus