Skip to main content

DERAPAJ. Revista VIVA! o „vinde" pe Mădălina Manole „goală” la peste zece ani de la dispariția artistei

 
DERAPAJ. Revista VIVA! o „vinde" pe Mădălina Manole „goală” la peste zece ani de la dispariția artistei

Să curgă traficul! O postare care nu are nevoie de niciun comentariu, făcută pe Facebook de Revista VIVA! și pusă ulterior și pe alte conturi ale unor publicații din grupul Ringier. 

Mădălina Manole, filmată în timp ce era goală în brațele unui bărbat celebru de la noi. Astăzi îl cunoaște toată România”, a scris VIVA! pe contul de Facebook în urmă cu câteva zile. 

Publicitate

Postarea a fost amendată imediat de comentatorii de pe rețeaua socială, care au semnalat derapajul făcut în postare pentru promovarea unui articol (vom vedea în continuare diferența între postare și textul din revistă, la limita Fake-ului).

"Rușine. Unde vă este educația și respectul?", a fost un comentariu. "Nu o lăsați să se odihnească nici în mormînt. Sunteți niște oameni de nimic", a fost un altul!. "Halal jurnalism!"

Ce promova, de fapt, postarea? Titlul din revistă era departe de Facebook, dar la fel de exagerat:

„Relația neștiută dintre Cătălin Botezatu și Mădălina Manole: Eram amândoi dezbrăcați, ne sărutam” - titrează materialul. 

Aflăm din text, de fapt, că „relația” și „scenele de dragoste” dintre cei doi s-au întâmplat ...într-un videoclip al unei piese lansată în urmă cu 24 de ani, de Mădălina Manole. 

Mădălina Manole s-a stins în iulie 2010. De-a lungul timpului, au mai existat derapaje legate de artistă. Falsul interviu din Agerpres și modul în care posturile TV au reflectat înmormântarea acesteia se regăsesc printre acestea. 

În fix aceeași formulare, postarea de pe Facebook, de pe contul revistei VIVA a apărut, astăzi și pe paginile de Facebook Unica.ro și, apoi, TVmania, ambele publicații din portofoliul Ringier România.

GALERIE FOTO

 


Citește și: Falsul interviu cu Mădălina Manole. Unul dintre cele mai grave derapaje din ultimii zece ani


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • E mult spus "derapaj". Dacă Mădălina Manole a decis să fie dezbrăcată într-un videoclip cu Cătălin Botezatu, aceea decizie nu mai poate fi modificată. Astfel, oamenii pot scrie despre acest lucru și în prezent, mai ales că noi (generația tânără) nu am prins acele lucruri pe care poate Mădălina Manole CICĂ le-ar fi făcut (într-un mod sau în altul)!!!!
    Cert e că a fost goală! Dar nu în Playboy sau altundeva, ci într-un clip muzical!!
  • cit de *** sa fi sa faci asa ceva !?! este lipsa de profesionalism disperare dupa clienti sau pura prostie ? personal cred ca sint toate la un loc
  • Niste reporteri de nimic. Au titluri pompoase la articole dar in rest apa de ploaie. Dau o veste trei saptamani dar cu titluri pompoase si mereu altfel formulate, dar acelasi continut in esenta( a se vedea vestea despre inceperea scolii. Se stia ca s-ar putea incepe pe 8 februarie dar ziarele tot o dadeau pe parcurs de 3 sapt cu alt titlu - referitor la dpusele ministrului invatamantului.)
    Nu mai sunt reporteri bhni. Sunt ei unsusi niste faje-uri

Trimite un comentariu