Skip to main content

DERAPAJ. Revista VIVA! o „vinde" pe Mădălina Manole „goală” la peste zece ani de la dispariţia artistei

 
DERAPAJ. Revista VIVA! o „vinde" pe Mădălina Manole „goală” la peste zece ani de la dispariţia artistei

Să curgă traficul! O postare care nu are nevoie de niciun comentariu, făcută pe Facebook de Revista VIVA! şi pusă ulterior şi pe alte conturi ale unor publicaţii din grupul Ringier.

Publicitate

Mădălina Manole, filmată în timp ce era goală în braţele unui bărbat celebru de la noi. Astăzi îl cunoaşte toată România”, a scris VIVA! pe contul de Facebook în urmă cu câteva zile.

Postarea a fost amendată imediat de comentatorii de pe reţeaua socială, care au semnalat derapajul făcut în postare pentru promovarea unui articol (vom vedea în continuare diferenţa între postare şi textul din revistă, la limita Fake-ului).

"Ruşine. Unde vă este educaţia şi respectul?", a fost un comentariu. "Nu o lăsaţi să se odihnească nici în mormînt. Sunteţi nişte oameni de nimic", a fost un altul!. "Halal jurnalism!"

Ce promova, de fapt, postarea? Titlul din revistă era departe de Facebook, dar la fel de exagerat:

„Relaţia neştiută dintre Cătălin Botezatu şi Mădălina Manole: Eram amândoi dezbrăcaţi, ne sărutam” - titrează materialul.

Aflăm din text, de fapt, că „relaţia” şi „scenele de dragoste” dintre cei doi s-au întâmplat ...într-un videoclip al unei piese lansată în urmă cu 24 de ani, de Mădălina Manole.

Mădălina Manole s-a stins în iulie 2010. De-a lungul timpului, au mai existat derapaje legate de artistă. Falsul interviu din Agerpres şi modul în care posturile TV au reflectat înmormântarea acesteia se regăsesc printre acestea.

În fix aceeaşi formulare, postarea de pe Facebook, de pe contul revistei VIVA a apărut, astăzi şi pe paginile de Facebook Unica.ro şi, apoi, TVmania, ambele publicaţii din portofoliul Ringier România.

GALERIE FOTO


Citeşte şi: Falsul interviu cu Mădălina Manole. Unul dintre cele mai grave derapaje din ultimii zece ani


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • B.A.M B.A.M
    E mult spus "derapaj". Dacă Mădălina Manole a decis să fie dezbrăcată într-un videoclip cu Cătălin Botezatu, aceea decizie nu mai poate fi modificată. Astfel, oamenii pot scrie despre acest lucru și în prezent, mai ales că noi (generația tânără) nu am prins acele lucruri pe care poate Mădălina Manole CICĂ le-ar fi făcut (într-un mod sau în altul)!!!!
    Cert e că a fost goală! Dar nu în Playboy sau altundeva, ci într-un clip muzical!!
  • DODO DODO
    cit de *** sa fi sa faci asa ceva !?! este lipsa de profesionalism disperare dupa clienti sau pura prostie ? personal cred ca sint toate la un loc
  • Vasile Simeon Vasile Simeon
    Domnul Raul, dumneavoastra doar despre Selly si picanterii scrieti ?
  • George Calistru George Calistru
    Are mare dreptate Malin Bot ca ai face pe buna dreptate albie de porci, cu ou si cu otet. Nici eu nu ai cred. Atat ai duce mintea.
  • Elena Elena
    Niste reporteri de nimic. Au titluri pompoase la articole dar in rest apa de ploaie. Dau o veste trei saptamani dar cu titluri pompoase si mereu altfel formulate, dar acelasi continut in esenta( a se vedea vestea despre inceperea scolii. Se stia ca s-ar putea incepe pe 8 februarie dar ziarele tot o dadeau pe parcurs de 3 sapt cu alt titlu - referitor la dpusele ministrului invatamantului.)
    Nu mai sunt reporteri bhni. Sunt ei unsusi niste faje-uri

Trimite un comentariu

sus