Skip to main content

Moartea lui Maradona, subiectul unui documentar la Discovery. Se vede în weekend

 
Foto: Discovery
Foto: Discovery

Moartea lui Maradona face subiectul unui documentar la Discovery. Producţia, care reconstituie moartea fostului mare fotbalist Diego Maradona, se vede duminică, 24 ianuarie, de la ora 23:00.

Publicitate

Maradona a decedat la vârsta de 60 de ani pe finalul lunii noiembrie 2020, după ce a suferit o insuficienţă cardiacă. În cadrul documentarului sunt prezentate evenimentele fostului sportiv din afara terenului, cum ar fi dependenţa sa de droguri sau stilul său de viaţă dezordonat.

Copilăria sa, trăită în sărăcie, l-a dezavantajat, iar în ciuda talentului său de pe teren vizibil încă din perioada junioratului, Maradona a depins de tratamente care l-au ajutat să-şi dezvolte fizicul. Tinereţea sa a fost presărată de intervenţii medicale constante.

De-a lungul vieţii sale faima pe care a căpătat-o la Napoli l-a făcut să arate semne de dependenţă de alcool şi cocaină, precum şi de medicamente.

O autopsie preliminară raportată îndelung în presa din Argentina a relevat un edem pulmonar cauzat de o insuficienţă cardiacă, însă o viaţă întreagă petrecută sub presiune şi dependenţă, precum şi abuzul la care a fost supus corpul său au contribuit la decesul lui Maradona.

Jon Smith, primul „super-agent” al fotbalului, care l-a reprezentat pe Maradona; Fernando Signorini, fostul antrenor al lui Maradona; şi Giuseppe Bruscolotti, fostul căpitan al lui Napoli şi coechipier al lui Maradona, vor povesti cele mai importante evenimente din viaţa fostului mare fotbalist.


CITEŞTE ŞI: GALERIE FOTO. Marile publicaţii despre moartea lui Diego Maradona: „AD10S” sau „L-am văzut pe Maradona”


Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus