Skip to main content

COMUNICAT. Avantajele incontestabile ale achiziţionării de echipamente HoReCa în regim outlet

 
COMUNICAT. Avantajele incontestabile ale achiziţionării de echipamente HoReCa în regim outlet

COMUNICAT. În cazul în care deţineţi sau administraţi o unitate de alimentaţie publică, fie că vorbim despre un restaurant, o cantină, o cafenea sau un fast food, una dintre primele investiţii pe care trebuie să le faceţi, pe lângă închirierea sau construirea locului propriu-zis, este aceea în echipamente HoReCa.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit

Într-o perioadă atât de dificilă precum prezentul pentru industria ospitalităţii, este de înţeles dacă doriţi să faceţi economii fără rabat la calitate, mai ales dacă reprezentaţi un brand aflat la început de drum, fără prea mare notorietate.

Din fericire, există o soluţie ideală pentru dumneavoastră, şi anume cumpărarea de echipamente HoReCa în regim outlet. Proiectul Fresco, care susţine geniul în bucătăriile profesionale din România încă din anul 1992, vă pune la dispoziţie sute de astfel de produse, provenite exclusiv de la branduri renumite la nivel internaţional.

Acest lucru vă garantează calitatea, fiablitatea şi durabilitatea lor, dar şi un consum redus de energie electrică şi alte caracteristici de top care ţin de respectarea tuturor normelor sanitare şi de mediu.

Iată, în continuare, care sunt principalele avantaje ale achiziţionării de echipamente HoReCa de la Fresco Expert:

1. Preţul. În primul rând, din însăşi definiţia cuvântului "outlet", reiese principalul beneficiu al echipamentelor HoReCa respective, mai exact preţul mult redus faţă de cel original. Vorbim, în anumite cazuri, despre discount-uri de câteva mii de lei sau chiar zeci de mii de lei, prin urmare deloc neglijabile.

Aceste sume considerabile, economisite în urma unei investiţii inteligente, pot fi folosite pentru acţiuni de marketing, pentru acordarea de bonusuri şi prime angajaţilor sau, pur şi simplu, pot fi considerate profit, având în vedere că nu au mai trebuit cheltuite pentru dotarea restaurantului.

2. Varietatea. Categoria outlet de pe site-ul Fresco include zeci de tipuri de produse, de la bain marie, cărucioare, cuptoare gastronomice şi cu aburi şi dospitoare şi dulapuri calde la friteuze profesionale, grill-uri, hote din inox, linii de spălare şi maşini de gătit profesionale şi plite.

De asemenea, aici găsiţi şi maşini de curăţat cartofi şi tăiat legume, mese frigorifice, mixere/blendere profesionale, rotisoare profesionale, vitrine, abatitoare (blast chillere) şi maşini profesionale de tocat carne. Prin urmare, indiferent ce local renovaţi sau vă pregătiţi să deschideţi, veţi găsi echipamentele HoReCa potrivite pe site.

3. Puterea exemplului. Cu siguranţă, nu vă aşteptaţi la acest ultim argument în favoarea cumpărării şi dotării restaurantului dumneavoastră cu echipamente HoReCa. Însă, la o privire mai atentă, o astfel de achiziţie, una fără doar şi poate importantă, în ciuda reducerilor, nu va face altceva decât să dea un imbold cunoştinţelor dumneavoastră din industria ospitalităţii.

Dacă, într-o perioadă atât de dificilă cum este aceasta, dumneavoastră decideţi totuşi să acţionaţi, este foarte probabil ca mulţi parteneri sau chiar "rivali" din domeniu să vă urmeze exemplul.

Până la urmă, pe lângă autorităţi, care trebuie să ia măsurile necesare pentru restartul industriei ospitalităţii, este datoria dumneavoastră şi a celor ca dumneavoastră, care trăiesc din acest business pe care îl fac cu pasiune, să rişte într-o perioadă mai dificilă, pentru a fi "în prima linie" în momentul relaxării măsurilor şi al marii redeschideri.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus