Skip to main content

Instagram testează o nouă funcţie. Influencerii îşi vor putea ascunde numărul de like-uri

 
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Instagram, platformă deţinută de Facebook, testează în aceste zile o nouă funcţie. Influencerii îşi pot ascunde numărul total de like-uri de la o anumită postare, având la dispoziţie opţiunea „Hide Like Count”, scrie socialmediatoday.com.

Publicitate

Noua funcţie nu a fost comunicată oficială de reprezentanţii companiei, ci a fost descoperită de Alessandro Paluzzi, expert în domeniul aplicaţiilor, mai notează sursa menţionată.

Paluzzi mai susţine, de asemenea, că utilizatorii şi creatorii de conţinut îşi pot ascunde numărul de postări pe care le pot vedea în feed, dar şi pe cele de pe profilul personal. Setarea le permite să treacă unele postările la modul „privat”, astfel încât să nu mai fie vizibile pentru utilizatorii care le vor vizita profilul.

Noua funcţie ar putea să nu îi ajute foarte mult pe influenceri, susţin cei de la socialmediatoday. Faptul că îşi vor ascunde numărul de like-uri de la postări ar scădea indicatorul de relevanţă după care întocmesc raportul lunar pentru a obţine reach-ul şi engagement-ul dorit.


CITEŞTE ŞI: Funcţii noi pe Instagram. Un buton de cumpărături şi unul de video-uri scurte, ca pe TikTok


Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus