Skip to main content

Kanal D anunță când va începe noul serial turcesc „Hercai”

 
Kanal D anunță când va începe noul serial turcesc „Hercai”

Kanal D a anunțat când va debuta noul serial turcesc din această primăvară - „Hercai”. Premiera va avea loc pe 9 februarie, de la ora 20:00.

Reprezentanții Dogan Media nu au anunțat și câte zile pe săptămâna va rula noua producție. În acest moment de luni până miercuri se difuzează serialul „Prizoniera Destinului” pe Kanal D.

Publicitate

Printre actorii serialului se numără Ebru Şahin (Reyyan), cea care a interpretat rolul Hira, din “Prețul Fericirii”, și Akın Akınözü (Miran), cel care a fost în rolul Ivan Ali, din “Kosem”, dar și pe Feride Çetin (Zehra), cea care a interpretat rolul Çiçek Baldar, din “Dragoste și pedeapsă”, și Serdar Özer (Cihan), actorul care a dat viață personajului Maksut, în serialul “Ziua în care mi s-a scris destinul”.

VEZI detalii despre POVESTEA serialului, pe Paginadeseriale.ro 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

  • Serialul "" Hercai"" este cel mai bun serial turcesc, plin de pasiune, drama, razbunare, dar dragostea dintre protagonistii principali intrece orice limita. Subiectul serialului este aparte, sunt convinsa ca va sparge audientele. L - am vizionat deja de foarte multe ori pe internet, inca se filmeaza ultimele episoade.
  • Am vazut promoul . Hercai va fi difuzat de luni până miercuri, începând cu data de 9 februarie. Prizoniera destinului va lua o ”pauză” de câteva luni, poate până spre sfârșitul toamnei.
  • „Prizoniera destinului” mai are puțin și ajunge la zi cu difuzarea din Turcia, unde apare câte un episod pe săptămână. Presupunând că sezonul curent va mai continua o perioadă, e posibil ca PD să rămână numai lunea în grila Kanal D.
  • Am remarcat ca ”trag” la greu cu serialul Prizoniera Destinului si il lungesc, in fiecare seara, cu 10-15 minute peste ora 23.00, la care ar trebui sa se incheie, in mod normal.
  • Chiar vreau sa vad ce audiente va avea acest serial la noi. La Turcia, serialul are audiente uriase.
    Pana si pe YouTube, primul episod postat pe 16 martie 2019 are 30 de milioane de vizualizari. Ultimul, postat acum 2 zile are aproape 2 milioane si jumatate.

Trimite un comentariu