Skip to main content

Lora, din nou la Vorbeşte Lumea. Îi ţine locul Adelei Popescu, însărcinată a treia oară

 
Lora, din nou la Vorbeşte Lumea. Îi ţine locul Adelei Popescu, însărcinată a treia oară

Cântăreaţa Lora revine coprezentatoare la „Vorbeşte Lumea”, de pe Pro TV. Prima ediţie cu Lora va fi luni, 11 ianuarie, după ce Adela Popescu a anunţat în timpul ediţiei de astăzi că este însărcinată pentru a treia oară.

Publicitate

Deşi este abia în a treia lună de sarcină, Adela Popescu a decis să nu mai vină la emisiune în următoarea perioadă. În locul ei vor prezenta Lora şi Cove, revenit şi el astăzi după două săptămâni de izolare.

Nu este pentru prima dată când Lora vine la matinalul de la Pro TV. S-a mai întâmplat şi la începutul anului 2018, atunci când Adela Popescu se pregătea să nască pentru a doua oară.

Lora, despre revenirea la Vorbeşte Lumea, via protv.ro:

„Am primit invitaţia cu bucurie şi entuziasm! Refacem gaşca şi abia aştept să vă invadez dimineţile, din nou, cu energie bună, să râd la glumele lui Cove, chiar şi la alea vechi, să-mi beau cafeaua în această familie frumoasă de la care am învăţat atât de multe şi căreia acum am mai mult timp să-i dedic. Vorbeşte Lumea că ne aşteaptă o frumoasă călătorie în acest nou sezon. Mi-a fost dor!”

Emisiunea Vorbeşte Lumea se vede pe Pro TV de luni până vineri, de la 10:30.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • SUNTEMPRO SUNTEMPRO
    Adela Popescu nu a luat o pauză.. ea nu va mai revenii nici după naștere. Contractul ei s-a încheiat. Probabil, după ce va trece pandemia, Lora va revenii la concerte, și va venii altcineva.
  • Mario Mario
    Nastere usoară
    Nu ma așteptam sa mai faci vreun copil vreodată
  • Sabina Sabina
    Sarcina Usoara ,Adela .

Trimite un comentariu

sus