Skip to main content

COMUNICAT. Magazinul Ortopedic le este alături celor care îşi doresc o viaţă mai bună, in ciuda imobilităţii

 
COMUNICAT. Magazinul Ortopedic le este alături celor care îşi doresc o viaţă mai bună, in ciuda imobilităţii

COMUNICAT. Rareori se întâmplă ca viaţa unui om să fie liniar lipsită de probleme. Uneori, pot sa apara evenimente care îşi pun o amprentă nedreaptă pentru tot restul zilelor. Este şi cazul celor care ajung la un moment dat să depindă de un scaun cu rotile.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit

În mod cert, este o situaţie dureroasă şi extrem de dificilă cu atât mai mult dacă se întâmplă într-un timp scurt şi persoana în cauză nu are nici măcar timpul să se gândească prea mult la ideea de a-şi continua viaţa imobilizată.

În ciuda tuturor greutăţilor, viaţa continuă şi în scaun cu rotile

Persoane publice sau oameni neobişnuiţi să stea în lumina reflectoarelor, au demonstrat că pot să meargă mai departe, chiar dacă sunt imobilizate în scaune cu rotile, să construiască şi să dezvolte proiecte, sau să se ocupe de activităţi administrative din propria locuinţă.

Aceştia pot fi exemple pozitive pentru alte persoane aflate în situaţii asemanatoare.

Persoanele imobilizate au nevoi speciale, dar pot atinge scopuri pe care mulţi fără probleme nu şi le propun. Au puterea de a face tot ce este posibil să îşi îmbunătăţească viaţa şi o pot trăi în continuare frumos.

De la Magazinul Ortopedic se pot achizitiona dispozitive de mers

Pentru a putea să se descurce în viaţa de zi cu zi, persoanelor imobilizate le sunt necesare echipamente special create pentru a le fi de ajutor.

În această idee, MagazinulOrtopedic.ro propune o ofertă generoasă ca diversitate şi accesibilă ca preţ, achiziţionare şi livrare.

Oferta acestui magazin online include:

  • dispozitive de mers - bastoane ortopedice, fotolii rulante, rolatoare, cadre de mers şi cârje ortopedice, în modele variate şi cu funcţii diverse (mai ales în cazul fotoliilor rulante);
  • dispozitive pentru baie şi toaletare – precum înălţător WC, scaune baie şi scaune WC de cameră;
  • produse antiescare – în această categorie intrând perne ortopedice şi saltele antiescare;
  • produse pentru recuperare medicală şi ingrjire la domiciliu, precum pedalierele medicale, lămpile cu infraroşu şi diverse dispozitive pentru fizioterapie.

Dispozitevele de mers oferite de Magazinul Ortopedic îi ajută pe cei care se mişcă cu dificultate sau sunt imobilizaţi să facă activităţi pe care le făceau şi înainte.

Recent, media românească scria despre cazul unui bărbat care, deşi într-un fotoliu rulant, îşi dezăpezea curtea, motivând că este un gest normal şi că face acest lucru din simţ civic. Astfel de activităţi sunt comune în rândul persoanelor imobilizate care îşi doresc să facă în continuare ce făceau şi înainte de a ajunge în situaţia de a nu se mai putea deplasa.

De asemenea, dispozitivele pentru baie au fost create în ideea de a putea fi folosite uşor de persoanele care se confruntă pentru o perioadă de timp sau pentru toată viaţa cu imobilitatea. La fel, saltelele antiescare au fost gândite să vină în ajutorul celor care petrec foarte mult timp în pat.

Toate produsele din oferta magazinului online se adresează oamenilor cu probleme şi celor care vor să îşi continue vieţile cât mai aproape de normalitate!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus