Skip to main content

Matinal la Prima TV. Daniel Osmanovici, unul dintre prezentatori. Septimiu Sărăţeanu, producător

 
Daniel Osmanovici. Sursa foto: Libertatea
Daniel Osmanovici. Sursa foto: Libertatea

Postul de televiziune Prima TV are în pregătire un program de dimineaţă, care ar urma să intre în grila de programe.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, producătorul show-ului ar urma să fie Septimiu Sărăţeanu, cu experienţă la Pro TV, la Ringier şi, până în urmă doi ani producător al emisiunii matinale de pe TVR 1.

Sărăţeanu a şi pus un anunţ pe Facebook: "v-am spus că mă întorc în televiziune. Sunt în căutarea unor oameni cu care să construiesc", a scris el, fără a spune despre ce post e vorba.

"Nu pot oferi niciun fel de detaliu", a declarat Sărăţeanu, contactat de Paginademia.ro.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, doi prezentatori ar urma să fie la pupitrul matinalului.

Unul dintre ei este Daniel Osmanovici, fost Antena 1. A prezentat Meteo, apoi, pentru mulţi ani, a fost la Observatorul de weekend. Osmanovici a lucrat la Intact peste zece ani, până în vara lui 2018, când a devenit purtător de cuvânt la Casa Naţională a Asigurărilor de Sănătate.

Osmanovici a demisionat de la CNAS în 2019 urma unor declaraţii criticate dur de opinia publică, referitoare la defecţiunile pe care le avea sistemul cardului de sănătate. (detalii, aici).

În ultimul an, a avut proiecte personale, printre care şi canalul de youtube, unde a realizat, printre altele, seria 777 - o serie de interviuri despre viaţa în pandemie.

Osmanovici va face echipa cu Irina Gologan, care a lucrat ca reporter în grupul Pro TV.

Din informaţiile Paginademedia.ro, matinalul va fi un News Magazine, cu ştiri şi cu dezbaterea evenimentelor momentului, cu invitaţi în studio.

Departamentul de comunicare al Prima TV nu a comentat informaţiile Paginademedia.ro.

Citeşte şi: Daniel Osmanovici şi-a dat demisia de la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate

Citeşte şi: Osmanovici lasă Antena 1 pentru PR. La ce instituţie va fi purtător de cuvânt

Citeşte şi: Septimiu Sărăţeanu: „I-am încredinţat lui Dragoş Pătraru câteva mostre de mesaje pe care Doina Gradea mi le trimitea sistematic”

Citeşte şi: Septimiu Sărăţeanu: Conducerea TVR a decis să nu mai produc 1 Matinal. Pentru că nu am fost "Yesman", susţine el

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Melix Scarbu Melix Scarbu
    Nu cred ca Prima si-a propus sa rupa gura cuiva, sa te ridici de la 0+ va fi o munca grea, de ani de zile, si nu invidiez pe nimeni care s-a bagat in asta. Daca asteapta rezultate peste noapte inseamna ca sunt naivi si nu inteleg nimic din afacerea asta, mai ales ca nu au banii lui Melix sau ai lui Scarbu! Daca te uiti la Look-uri, iti dai seama exact care e nivelul.
  • Mosti Cocanu Mosti Cocanu
    Sarateanu + Osmanovici = moartea pasiunii. Doi gropari de formate, primul dat afara de peste tot, ălălalt un gafeur de prima mînă. PrimaTV crede că va rupe gura tîrgului angajând rebuturi profesionale. Succesuri!
  • Iuli Iuli
    Foarte bine că l-au pus prezentator, cine se uită la emisiune o să adoarmă mai ușor, iar cei care merg acasă de la Schimbul 3 vor adormi instant la cum vorbește balbaitul de serviciu:))
  • Mario Mario
    https://www.facebook.com/ObservatorAntena1/videos/2158583010848051/
    Ce-ai facut Daniele?
  • Steven Steven
    Poate fi o concurență pentru ProTv.
  • Mario Mario
    Nu cred
    Unul dintre preferații mei prezentatori care a demisionat in iulie 2018 pentru a-și continua pasiunea sportivă vine la prima tv vai vai vai
  • jk jk
    Carcotasilor,fiti pregatiti,ca va fi cel putin in fiecare editie prezent daca si a pastrat "moravurile" de la A1

Trimite un comentariu

sus