Skip to main content

Matinal la Prima TV. Daniel Osmanovici, unul dintre prezentatori. Septimiu Sărățeanu, producător

 
Matinal la Prima TV. Daniel Osmanovici, unul dintre prezentatori. Septimiu Sărățeanu, producător
Daniel Osmanovici. Sursa foto: Libertatea

Postul de televiziune Prima TV are în pregătire un program de dimineață, care ar urma să intre în grila de programe.

Publicitate

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, producătorul show-ului ar urma să fie Septimiu Sărățeanu, cu experiență la Pro TV, la Ringier și, până în urmă doi ani producător al emisiunii matinale de pe TVR 1.

Sărățeanu a și pus un anunț pe Facebook: "v-am spus că mă întorc în televiziune. Sunt în căutarea unor oameni cu care să construiesc", a scris el, fără a spune despre ce post e vorba. 

"Nu pot oferi niciun fel de detaliu", a declarat Sărățeanu, contactat de Paginademia.ro.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, doi prezentatori ar urma să fie la pupitrul matinalului.

Unul dintre ei este Daniel Osmanovici, fost Antena 1. A prezentat Meteo, apoi, pentru mulți ani, a fost la Observatorul de weekendOsmanovici a lucrat la Intact peste zece anipână în vara lui 2018, când a devenit purtător de cuvânt la Casa Națională a Asigurărilor de Sănătate.

Osmanovici a demisionat de la CNAS în 2019 urma unor declarații criticate dur de opinia publică, referitoare la defecțiunile pe care le avea sistemul cardului de sănătate. (detalii, aici).

În ultimul an, a avut proiecte personale, printre care și canalul de youtube, unde a realizat, printre altele, seria 777 - o serie de interviuri despre viața în pandemie.

Osmanovici va face echipa cu Irina Gologan, care a lucrat ca reporter în grupul Pro TV.

Din informațiile Paginademedia.ro, matinalul va fi un News Magazine, cu știri și cu dezbaterea evenimentelor momentului, cu invitați în studio.

Departamentul de comunicare al Prima TV nu a comentat informațiile Paginademedia.ro.

Citește și: Daniel Osmanovici și-a dat demisia de la Casa Națională de Asigurări de Sănătate

Citește și: Osmanovici lasă Antena 1 pentru PR. La ce instituție va fi purtător de cuvânt 

Citește și: Septimiu Sărățeanu: „I-am încredințat lui Dragoș Pătraru câteva mostre de mesaje pe care Doina Gradea mi le trimitea sistematic”

Citește și: Septimiu Sărățeanu: Conducerea TVR a decis să nu mai produc 1 Matinal. Pentru că nu am fost "Yesman", susține el

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu cred ca Prima si-a propus sa rupa gura cuiva, sa te ridici de la 0+ va fi o munca grea, de ani de zile, si nu invidiez pe nimeni care s-a bagat in asta. Daca asteapta rezultate peste noapte inseamna ca sunt naivi si nu inteleg nimic din afacerea asta, mai ales ca nu au banii lui Melix sau ai lui Scarbu! Daca te uiti la Look-uri, iti dai seama exact care e nivelul.
  • Sarateanu + Osmanovici = moartea pasiunii. Doi gropari de formate, primul dat afara de peste tot, ălălalt un gafeur de prima mînă. PrimaTV crede că va rupe gura tîrgului angajând rebuturi profesionale. Succesuri!
  • Foarte bine că l-au pus prezentator, cine se uită la emisiune o să adoarmă mai ușor, iar cei care merg acasă de la Schimbul 3 vor adormi instant la cum vorbește balbaitul de serviciu:))
  • Nu cred
    Unul dintre preferații mei prezentatori care a demisionat in iulie 2018 pentru a-și continua pasiunea sportivă vine la prima tv vai vai vai
  • Carcotasilor,fiti pregatiti,ca va fi cel putin in fiecare editie prezent daca si a pastrat "moravurile" de la A1

Trimite un comentariu