Skip to main content

COMUNICAT. Vrei să-ţi achiziţionezi mobila online? Ai în vedere aceste cinci sfaturi!

 
COMUNICAT. Vrei să-ţi achiziţionezi mobila online? Ai în vedere aceste cinci sfaturi!

COMUNICAT. Alegerea mobilei pentru apartamentul sau casa ta este o sarcină la fel de importantă precum construirea unui imobil, deoarece la fel cum structura de rezistenţă influenţează durabilitatea clădirii, mobila schimbă complet modul în care acesta arată.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Când vine vorba despre achiziţionarea mobilierului, vrei atât calitate, cât şi preţuri convenabile. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să îţi cumperi online mobila şi să faci şi cele mai bune alegeri.

Măsoară spaţiul pe care îl ai la dispoziţie

Un proiect reuşit este cel pe care îl planifici. Desigur, canapeaua ar putea merge minunat cu mobilierul de living, dar, unde mai pui masa de dining şi cele şase scaune?

Primul pas este să măsuri încăperile şi să ţii cont că nu trebuie să înghesui mobila. Al doilea lucru important este să măsori lungimea şi lăţimea mobilierului actual şi să decizi dacă vrei să încarci, sau nu, mai mult camerele.

Mergi apoi pe diferite site-uri şi notează-ţi toate dimensiunile obiectelor, înainte să le pui în coş. În acest fel, te asiguri că nu ai cumpărat o masă mult prea lungă pentru spaţiul pe care îl ai, de fapt, la dispoziţie.

Profită de promoţii

Anumite perioade ale anului sunt mult mai potrivite pentru cumpărături de anvergură, aşa cum e achiziţia de mobilier. Deoarece există numeroase promoţii Black Friday, fă-ţi un research în prealabil, stabileşte-ţi un buget şi ia-ţi mobilierul pe care ţi-l doreai de ceva timp, dar pe care ezitai să îl cumperi, fiindcă ţi se prea scump.

Găseşte-ţi un stil de design interior

Navigarea pe un site de mobilier este aproape de euforie. Atât de multe stiluri, culori, tipuri de materiale şi promoţii. Dar, cumpărăturile cu ţintă sunt cele reuşite cu adevărat.

Dacă ai adoptat deja un stil minimalist acasă, mergi cu acesta. Dacă, dimpotrivă, stilul tău este extravagant şi cu piese de mobilier unicat, nu îl schimba doar pentru că o lampă sau un fotoliu sunt la promoţie.

Învaţă să rămâi fidel unui stil de design interior sau construieşte-l pe al tău. Nu îmbina, însă, mai mult de două stiluri în aceeaşi încăpere ca să nu transformi totul într-un decor caraghios.

Abonează-te la newslettere

Newsletterele sunt instrumente de marketing eficiente pentru site-uri dar pe care le poţi folosi în avantajul tău. Dacă te abonezi la newsleterrele site-urilor care îţi plac, scuteşti timp şi energie, încercând să cauţi reduceri.

Ele îţi vor ajunge la tine în inbox regulat, dacă nu chiar în fiecare zi, şi le poţi citi doar cu un click. Partea bună este că poţi să te dezabonezi oricând.

Informează-te despre politica de retur

Deseori neglijată, politica de retur a magazinelor online este esenţială. Desigur, te gândeşti că nu ţi se va întâmpla să nu îţi placă sau să nu se potrivească vreun obiect care, pe site, arăta minunat, dar realitatea nu este mereu cum ţi-ai dori.

Dacă politica de retur este greu de găsit, destul de dificil de parcurs sau scrisă alambicat şi cu loc de interpretări, ar fi mai bine să te muţi pe alt site.

Mobilierul este mult mai scump decât aproape toate celelalte obiecte pe care ţi le cumperi, de aceea, nu ai vrea să rămâi cu un pat, de exemplu, care nu se potriveşte deloc în dormitor.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus