Skip to main content

COMUNICAT. Opt accesorii de bază din orice garderobă masculină

 
Foto | Unsplash.com
Foto | Unsplash.com

COMUNICAT. Un bărbat are nevoie de câteva accesorii de bază pentru ca garderoba lui să fie completă. Pentru că, la fel ca şi în cazul femeilor, accesoriile fac diferenţa între un outfit reuşit şi unul incomplet. Pentru a-ţi veni în ajutor, ţi-am pregătit o listă a celor mai importante accesorii

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Cureaua

Cureaua este unul dintre cele mai importante accesorii din garderoba unui bărbat, având atât un scop funcţional, cât şi estetic, pentru că echilibrează, perfect, întregul look. În nuanţe neutre, cureaua este un accesoriu indispensabil pentru o ţinută reuşită. Aceasta poate fi purtată atât la ţinute business, cât şi la cele casual.

Ceasul

Un ceas de mână creează o imagine unică şi modernă a unui bărbat avangardist, întotdeauna, atent la aspectul său.

Astăzi, găsim o mare varietate de modele de ceasuri, de la cele mai scumpe, la cele mai ieftine – cu brăţară metalică sau curea din plastic/piele, cu cadran rotund sau pătrat, cu un design sport sau elegant, aşa că putem spune că industria ceasurilor este într-o continuă evoluţie.

Iar, marii designeri sunt responsabili pentru lansarea constantă a unor noi modele, potrivite pentru fiecare ocazie.

Ochelarii de soare

Pe lângă faptul că sunt un accesoriu la modă, ochelarii de soare sunt importanţi pentru protejarea sănătăţii ochilor. Lentilele ochelarilor de soare apără ochii de radiaţiile nocive, dar şi de disconfortul produs de vânt şi praf. Din punct de vedere estetic, ochelarii de soare sunt o completare fundamentală pentru orice tip de outfit, fie că este vorba de o ţinută elegantă, de oraş, sau una lejeră, de mers la plajă.

Pălăria

O pălărie bine aleasă poate fi un accesoriu inedit pentru un outfit bărbătesc. Însă, ar fi indicat să optezi pentru o pălărie care poate fi purtată atât cu o ţinută elegantă, cât şi cu una casual.

Pentru un look casual, îţi recomandăm să optezi pentru o pălărie fedora, îndoită pe lungime în partea de sus şi strâmtă în faţă şi pe părţile laterale. Iar, pentru un costum elegant, ar fi mai potrivită o pălărie bowler sau boater.

Portofelul

Un portofel de calitate este cu siguranţă un accesoriu care va avea o lungă durată de viaţă. Acum, există o gamă variată de modele de portofele din piele, cu o mulţime de culori, printuri diverse şi diferite funcţii.

Însă, ar fi ideal să alegi un portofel elegant, care să se poată asorta la aproape orice ţinută. Iar, dacă eşti o persoana nonconformistă, poţi opta pentru un portofel colorat, cu diferite modele, care să te reprezinte.

Butonii

În general, butonii se poartă doar în cazul ţinutelor elegante, dacă vrei să impresionezi cu o apariţie impecabilă. O cămaşă elegantă, călcată perfect, asociată cu o pereche de butoni clasici şi un costum pe măsură va atrage, cu siguranţă, toate privirile la un eveniment.

Pantofii

Din garderoba unui bărbat nu trebuie să lipsească pantofii Oxford, care pot fi purtaţi atât la costum, cât şi la jeanşi sau la ţinute smart-casual. În plus, îţi poţi cumpăra pantofi pe negru şi maro, pentru a fi pregătit pentru orice variantă de ţinută. Iar, pentru un look casual, ar fi indicat să ai în garderobă şi pantofi sport din piele, care sunt mult mai comozi şi sunt ideali pentru zilele grele.

Cravata

Cravata neagră şi cea bleumarin sunt două piese esenţiale care nu ar trebui să lipsească din garderoba unui bărbat. Cele două culori se potrivesc oricărui costum şi ocazii, aşa că te vor salva din multele situaţii în care nu ştii ce să alegi.

Nu uita! Cravatele de mătase sunt potrivite la evenimente formale, mondene sau casual, în timp ce cravatele ţesute sunt potrivite în sezonul cald, primăvara şi vara.

Aşadar, acestea sunt o parte dintre cele mai importante accesorii pe care orice bărbat ar trebui să le aibă în garderobă. Cu ajutorul acestor elemente moderne şi elegante, poţi să completezi perfect orice outfit, indiferent de ocazie.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus